Claus je napisao/la:U redu, znam za to, izvadio si boldani dio iz konteksta. Vidio si da je 1. set odigrao kao da nema nikakvih problema, tj. nije se vidjelo na njemu da ne može parirati RF-u. Baš naprotiv, imao je prilike u finišu seta koje nije iskoristio, ne zbog grešaka - nego zbog sjajnog Federera. Onda se Rog' izborio za break i samim tim set. Većinom drugog seta se dešavalo šta se dešavalo, i to ne sporim da je riječ o povredi. Jasno je da je meč poslije 7-5 bio riješen i da Novak više ne može.
Samo želim podvući činjenicu da je RF bio odličan, baš kao i Novak do problema sa zglobom. 
"Do problema sa zglobom", koji traju 10 dana.
Skapiraj da je chovek povredjen ushao na turnir. Nije se to pojavilo kao problem juche u 2. setu, vec ima dana...a sad shto je i povredjeni Djokovic asfalt mashina za prve runde Mastersa, to ide na konto
nikad jache konkurencije.
Novak bi se juche poigrao sa RFom, da je bio zdrav. Djokovic na shljaci pravi od mecheva 1 war of attrition, a to RF ne mozhe da isprati vishe.
Poenta je da je NDj pokazao opet svoju slabost i umesto da lepo preda mech pre pochetka istog, on je usled zhelje da ga se ne proziva po medijima za kukavichluk izashao i dobio po njushci, a uz to verovatno pogorshao povredu. Sam pao, sam se nab'o, sam je kovach svoje srece,..., ali tako je bilo, a ne
izvanredni RF koji je nadigrao Djokovica.