Kao da je Real M.......Valencia.Cap17an je napisao/la:Kako misliš?Klare je napisao/la:emir18 je napisao/la:mi ove godine uzimamo tripletu![]()
Trenutni zaostatak u Primeri 6,5 bodova, a u LP pred nepremostivom preprekom.![]()
Ali neka...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Kao da je Real M.......Valencia.Cap17an je napisao/la:Kako misliš?Klare je napisao/la:emir18 je napisao/la:mi ove godine uzimamo tripletu![]()
Trenutni zaostatak u Primeri 6,5 bodova, a u LP pred nepremostivom preprekom.![]()
Šta 6,5 bodova, ili?Cap17an je napisao/la:Kako misliš?
Danas ?Furymaker je napisao/la:momci aj kiksajte danas , da mi imamo neki razlog da gledamo ostatak primere
suhi je napisao/la:'Caughtoffside': El Madrid daría 110 millones por Luis Suárez![]()
Zato te neće biti barem sedam dana. Moderacija voli dosadu na ovim temama.MrUnited je napisao/la:dok je mene nikad vam nece bitidosadno
Iako je sama klauzula manja , Real bi platio jos koji milion radi stabilnosti Liverpoolasuhi je napisao/la:'Caughtoffside': El Madrid daría 110 millones por Luis Suárez![]()
jadno i patetičnosuhi je napisao/la:'Caughtoffside': El Madrid daría 110 millones por Luis Suárez![]()
ili preciznije za transfer politiku reala zadnjih 15 godinaLenBias je napisao/la:to je adekvatan opis za arsenalov transfer ozila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.