RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 15:18

Evo gledam na transfermarktu 26. juna 1982 rođen. Znači, kad dođe imat' će 32 godine. U Veležu završit' karijeru, kako i spada takvim igračima. :kafa:
mikki21 je napisao/la:Pokazao je prije godinu dana da uvijek gine, i mada je bio medju nasim najstarijim igracima na terenu najvise je ginuo i trcao..
Šta drugo da radi igrač koji nosi Velež na srcu ? :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 15:23

Jednom sam posatvio pitanje na Vasem forumu pa cu ponoviti jer mi stvarno nije jasno da Velez nece pustiti Zelju to bi navijaci Veleza trebali trazit od igraca da izgube tu utakmicu pa prije 6 kola navijac iLazia su trazili da izgube od juventusa kako roma ne bi bila prvak necu ulaziti u nacionalna pitanja ii ali brate da Velezu treba da bude ispred sarajeva ne da bi sigurno dobili ta tri boda ili da sarajevo odlucuje ma bilo koji klubovi na svijetu zvezda,partizan,celtic,glasgov,lazio ,roma pa dinamo hajduk itd

jer trenutno stanje na tabeli najveci izgledi za titulu imaju zrinjski i zeljo a velez je taj koji odlucuje

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 20 apr 2014, 15:29

majstore mi cemo trazit od igraca da dobiju i zelju i svinjskog-----
sto je zeljo veci klub od veleza pa mu treba pustit.ako si toliko velik dobi nas majstore?
sta treba pustit zelji
hoce li vam sarajevo pustit?????
dosta smo mi pustali.a sto nas taj zeljo i to sarajevo nije pustilo kad smo ispadali iz lige???
nego nam uzeli 12 boodova

jos nesto dodjemo na grbavicu cjeli stadion pjeva zrinjski mostar.......dovidjenja nema vam pustanja ako ste bolji dobite

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 apr 2014, 15:32

VELEZDOGROBA je napisao/la:jos nesto dodjemo na grbavicu cjeli stadion pjeva zrinjski mostar.......dovidjenja nema vam pustanja ako ste bolji dobite
Sta rece pa osta ziv ? :eh:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 apr 2014, 15:33

VELEZDOGROBA je napisao/la:majstore mi cemo trazit od igraca da dobiju i zelju i svinjskog-----
sto je zeljo veci klub od veleza pa mu treba pustit.ako si toliko velik dobi nas majstore?
sta treba pustit zelji
dosta smo mi pustali.a sto nas taj zeljo i to sarajevo nije pustilo kad smo ispadali iz lige???

jos nesto dodjemo na grbavicu cjeli stadion pjeva zrinjski mostar.......dovidjenja nema vam pustanja ako ste bolji dobite
nemoj tako pisati,nije citav stadion.To je djelo pojedinaca.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 apr 2014, 15:35

Pustit ce te im itekako, to svi znaju. Pa niste ih na vasem terenu dobili od 2008 ko da su Barcelona.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 15:38

VELEZDOGROBA je napisao/la:majstore mi cemo trazit od igraca da dobiju i zelju i svinjskog-----
sta treba pustit zelji

Ne lazi brate kako te nije stid to nikad nisu manijaci uradili uvijek je bilo skandiranje Istocni mostar pitari i mi smo uvijek to pjevali ako pustis Zelju to nije znak da je zeljo veci klub nego to je rivaistvo izmedju vas i njih zamsili da real pobijedi osaasunu kako bi barcelona bila prvak ili da glasgow pobjedi nekog da celtic ili zvezda kako bi partizan ili hadjduk pulu kako bi dinamo bio sampio ili da sarajevo pobijedi kako bi zeljo bio ili zeljo da pobijedi kako bi sarajev ili roma kako bi lazio bio to se nikad ne bi desilo to ne znaci da su drugi klubovi veci nego to je rivalstvo ja sam mislio da vam je ova situacija dosla kao kec na desetku da se nekako revansirate za svu nepravdu koju su vam nanjeli ali nema veze ako vama ne smeta njihova radost i sve sto dolazi uz titulu meni jos manje ali nisam ovo ocekivao mislio sam da je rivalstvo izmedju vas i njih vece

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 apr 2014, 15:38

sta treba pustit zelji

sta te trese ?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 15:45

Vraća se u rodni grad
Vladavić: Od sljedeće sezone sam igrač Veleža, želimo napraviti veliki rezultat

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 15:47

CARSON je napisao/la:nisam ovo ocekivao mislio sam da je rivalstvo izmedju vas i njih vece
Za svaki zdrav razum, rivalstvo između Zrinjskog i Veleža ne postoji. :kafa:
Dokle god naboj stvara nacionalna različitost, i sve ono što nema veze sa sportom, ovu utakmicu nazivati derbijem je u najmanju ruku idiotizam. :kafa:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 apr 2014, 15:48

CARSON je napisao/la:Jednom sam posatvio pitanje na Vasem forumu pa cu ponoviti jer mi stvarno nije jasno da Velez nece pustiti Zelju to bi navijaci Veleza trebali trazit od igraca da izgube tu utakmicu pa prije 6 kola navijac iLazia su trazili da izgube od juventusa kako roma ne bi bila prvak necu ulaziti u nacionalna pitanja ii ali brate da Velezu treba da bude ispred sarajeva ne da bi sigurno dobili ta tri boda ili da sarajevo odlucuje ma bilo koji klubovi na svijetu zvezda,partizan,celtic,glasgov,lazio ,roma pa dinamo hajduk itd

jer trenutno stanje na tabeli najveci izgledi za titulu imaju zrinjski i zeljo a velez je taj koji odlucuje
dosta smo pustali do sada svakome (i Zelji i Sarajevu i zrinjskom jednom da ne ispadnu :twisted: i jos nekim klubovima ko sto je recimoLeotar i Sloboda) a Velezu je samo jednom Zvijezda pomogla pa i Celik te sezone odigra posteno i doi Orasje(a mogo je prodati).Kad smo ispadali niko na nije htije da pomogne

Ne treba nikome pomagati ko je u vrhu,nek sami izbore.Mi ako dobijemo i Zelju i zrinjskog moguce da prvak bude i Siroki ili Sarajevo(nije zadnja utakmica pa da se zna ko ce biti prvak,i kakve vam koristi da vam mi damo kad ce vas pitari poderati u derbiju :D )).Nas te kalklacije ne interesuju,eto nek se ovi timovi bave kalklaciama koga interesuju nas interesuje samo pobjeda u svakoj utakmici(kavi bi to mi bili navijaci kada bi mi dosli tu na stadion i trazili od kluba da izgubi tu utakmicu :crazy: .Na stranu koga bi mi volili da bude sampion ;) ali ipak treba igrati posteno pa nek bude prvak ko god hoce jer to nece zasluziti samo rezultatom protiv nas nego je to suma-sumaru svih rezltata u 30 kola . ;)
Postujem Zelju kao jednog od BH velikna ali ako zele biti prvi trebaju to poseno odraditi ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 15:51

zizu1991 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:nisam ovo ocekivao mislio sam da je rivalstvo izmedju vas i njih vece
Dokle god naboj stvara nacionalna različitost, i sve ono što nema veze sa sportom, ovu utakmicu nazivati derbijem je u najmanju ruku idiotizam. :kafa:
uredu brate ukratko vama je svejedno ko ce biti prvak zrinjski ili zeljo samo velezi i to je to ako sam dobro razumio znaci bas vas boli briga sto ce oni uzeti titulu i sto ce kao klub jos biti bolji jer sa titulom dolaze pare igraci i itd

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 15:56

Takvo razmišljanje je po meni jedino ispravno razmišljanje. Svih ovih sezona u kojima ste nas dobivali kući, niste bodove dobili na lijepe oči, nego na igru koja je na kraju donijela i rezultat. Ne znam otkud najednom sad ta priča da bi red bio pustiti vas preko Zrinjskog ? :think:

Ovakvo razmišljanje vjerujem da ima i struka Veleža, i od trenutka kada je Velež " ostao bez motiva za igru " dere sve redom. Motiv igračima nije potreban, potrebni su rezultati da se publika privuče i stvori jedna jako dobra atmosfera za iduću sezonu. Svaki klub traži dobru posjetu i podršku, da bi u koheziji sa navijačima dosegli najveće domete. Ne vidim u tome ništa čudno. :kafa:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 apr 2014, 15:57

CARSON je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
uredu brate ukratko vama je svejedno ko ce biti prvak zrinjski ili zeljo samo velezi i to je to ako sam dobro razumio znaci bas vas boli briga sto ce oni uzeti titulu i sto ce kao klub jos biti bolji jer sa titulom dolaze pare igraci i itd
bola Carson sto nama to postavljas pitanje.Sto Zeljo nije bio bolji od njih pa ih sprijecio u tome(jos je pitanje ako)Nemojte nas optuzivati za to ko ce biti prvak(nas ne interesuje) mi ce mo probati posteno dobti vas i ove ovamo,a sad sta ce ispasti od toga to niko ne zna.Mozda nas i vi glatko dobijete :P (imate dobar tim)a mi ce mo zapeti iz petinih zila da vas obijem(a da ne govorim o zadnje kolu)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 15:58

rodjak je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Jednom sam posatvio pitanje na Vasem forumu pa cu ponoviti jer mi stvarno nije jasno da Velez nece pustiti Zelju to bi navijaci Veleza trebali trazit od igraca da izgube tu utakmicu pa prije 6 kola navijac iLazia su trazili da izgube od juventusa kako roma ne bi bila prvak necu ulaziti u nacionalna pitanja ii ali brate da Velezu treba da bude ispred sarajeva ne da bi sigurno dobili ta tri boda ili da sarajevo odlucuje ma bilo koji klubovi na svijetu zvezda,partizan,celtic,glasgov,lazio ,roma pa dinamo hajduk itd

dosta smo pustali do sada svakome (i Zelji i Sarajevu i zrinjskom jednom da ne ispadnu :twisted: i jos nekim klubovima ko sto je recimoLeotar i Sloboda) a Velezu je samo jednom Zvijezda pomogla pa i Celik te sezone odigra posteno i doi Orasje(a mogo je prodati).Kad smo ispadali niko na nije htije da pomogne

Ne treba nikome pomagati ko je u vrhu,nek sami izbore.Mi ako dobijemo i Zelju i zrinjskog moguce da prvak bude i Siroki ili Sarajevo(nije zadnja utakmica pa da se zna ko ce biti prvak,i kakve vam koristi da vam mi damo kad ce vas pitari poderati u derbiju :D )).Nas te kalklacije ne interesuju,eto nek se ovi timovi bave kalklaciama koga interesuju nas interesuje samo pobjeda u svakoj utakmici(kavi bi to mi bili navijaci kada bi mi dosli tu na stadion i trazili od kluba da izgubi tu utakmicu :crazy: .Na stranu koga bi mi volili da bude sampion ;) ali ipak treba igrati posteno pa nek bude prvak ko god hoce jer to nece zasluziti samo rezultatom protiv nas nego je to suma-sumaru svih rezltata u 30 kola . ;)
Postujem Zelju kao jednog od BH velikna ali ako zele biti prvi trebaju to poseno odraditi ;)

brate velez ce dati novog prvaka to je svima jasno zeljo sa pobjedom je 90 % prvak u slucaju da pobijedite zelju ili da odigrate x 90 % je zrinjski ali ok hvala vam na odgovorima znaci samo Velez ostele ko j... postujem

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 apr 2014, 16:07

Ne znam šta ste se ufurali,i vi i zrinski,kao da ne postoji ni Široki,ni Sarajevo.Evo recimo,mi mlatnemo vas,Olimpic otkine bod(ove) zrinskom a Sarajevo i Široki pobjede...šta onda?Uostalom,šta,vi ćete kao 100% dobiti Sarajeva i kao zrinski će nas dobiti zadnje kolo?Aha,kako da ne.Vrlo je izgledno da Široki bude prvak...a zašto ne i Sarajevo.Ne znam što pišem o vama ikako.Velez ide osvojiti 9 bodova do kraja.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 20 apr 2014, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 16:08

tepsija je napisao/la:Ne znam šta ste se ufurali,i vi i zronski,kao da ne postoji ni Široki,ni Sarajevo.Evo recimo,mi mlatnemo vas,Olimpic otkine bod(ove) zrinskom a Sarajevo i Široki pobjede...šta onda?Uostalom,šta,vi ćete kao 100% dobiti Sarajeva i kao zrinski će nas dobiti zadnje kolo?Aha,kako da ne.Vrlo je izglefno da Široki bude prvak...a zašto ne i Sarajevo.Ne znam šts pišem o vama ikako.Velez ide osvojiti 9 bodova do kraja.

Brate jesi li ti ozbiljan ako nas velez pusti znaci da siroki treba cekati nasa dva kiksa stim da sve pobijedi sarajevo treba sve dobiti te cekati dva kiksa nas i zrinjskog plus da siroki izgubi od olimpica :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 apr 2014, 16:10

Bola,nećemo vas pustiti i kapak.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 16:12

Vi imate računicu, mi imamo računicu, bez Evrope i sa njom, u utakmicama sa bilo kojim protivnikom. Kakav potencijal imamo i mi i vi za ostvarivanje naših računica, znati će se na kraju sezone kada se sumiraju rezultati, jasno kao dan. Nema potrebe da se o tome piše na kraju krajeva. :kafa:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 16:21

zizu1991 je napisao/la:Vi imate računicu, mi imamo računicu, bez Evrope i sa njom, u utakmicama sa bilo kojim protivnikom. Kakav potencijal imamo i mi i vi za ostvarivanje naših računica, znati će se na kraju sezone kada se sumiraju rezultati, jasno kao dan. Nema potrebe da se o tome piše na kraju krajeva. :kafa:
nemojte mi sta zamjeriti samo me je zanimalo kako vi to dozivljavate i kakav je vas nacin razmisljanja shvatio sam malo sam iznendjen ali postijem samo Velez i nista sta vise :thumbup:

lp

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []