Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
Opet ga nema ni na klupi Mancini **** te repica
Ja ne znam sto ne potpisuju ugovore kada idu u to njesra od lige da moraju da igraju neku minimalnu minutazu ili da prekinu ugovor bez odstete i ako klub nece takav ugovor, ne mora nikako onda. Kad god sam rekao da je turska liga za penzije ili ako hoces da upropastis sebi karijeru, kritikovali su me. Jos jedan dokaz da je tako za nase igrace. Mislio sam barem da ce Hajrovic sa njemackim/zapadnim mentalitetom bolje da se osigura od nasih prijasnjih igraca 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Mancini izgleda radi sve moguce da dobije otkaz i vrati se u Inter sledece godine.
Galata ce ostat be Lige prvaka sa njim.

-
- Kontakt:
gledao sam ovu tekmu, kasimpasa ih odrao, izgledali kao da igraju protiv juniora!ne mogu vjerovati da je mancini jos na kluoi galateDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mancini izgleda radi sve moguce da dobije otkaz i vrati se u Inter sledece godine.![]()
Galata ce ostat be Lige prvaka sa njim.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Najveca prevara u istoriji sporta. Mancini.
Izo se sjebo ko niko. Ko bolan mlad hrli u Tursku, pa jesi li normalan? E moj Izete...
Izo se sjebo ko niko. Ko bolan mlad hrli u Tursku, pa jesi li normalan? E moj Izete...

- Goalgetter
- Kontakt:
Sam pao sam se ubio.
Imao je ponude Basela, iz Bundeslige, Serie A, Holandije, on je izabrao najgoru mogucu varijantu (za mladog igraca). Ne vidim ja tu ni kao glavni problem Roberto Mancinija, jednostavno kao mlad igrac, otici u klub poput Galatasaraya je velika greska. Nemas puno prostora za razvoj, trebas odmah pruziti maksikum i dokazati da su se milioni za tebe isplatili, a Izetu nazalost treba nekoliko mjeseci da se navikne.
Isto je uradio i Nordin Amrabat, kojeg su zbog Hajrovica poslali na posudbu u Malagu, mogla bi i Izeta zadesiti ista sudbina. Vjerujem da ce dobiti sansu i sljedece sanse da se dokaze, ali nama on treba sada, spreman i uigran za SP, a to nazalost necemo vidjeti.

Imao je ponude Basela, iz Bundeslige, Serie A, Holandije, on je izabrao najgoru mogucu varijantu (za mladog igraca). Ne vidim ja tu ni kao glavni problem Roberto Mancinija, jednostavno kao mlad igrac, otici u klub poput Galatasaraya je velika greska. Nemas puno prostora za razvoj, trebas odmah pruziti maksikum i dokazati da su se milioni za tebe isplatili, a Izetu nazalost treba nekoliko mjeseci da se navikne.
Isto je uradio i Nordin Amrabat, kojeg su zbog Hajrovica poslali na posudbu u Malagu, mogla bi i Izeta zadesiti ista sudbina. Vjerujem da ce dobiti sansu i sljedece sanse da se dokaze, ali nama on treba sada, spreman i uigran za SP, a to nazalost necemo vidjeti.
Sta reci osim Don Roberto. Jednu utakmicu na tribinama, odmah sljedecu u prvoj postavi 

http://livingoal.eu/channel-5.html" onclick="window.open(this.href);return false;KEC je napisao/la:Neko link??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad ima loptu odigra svojim bez greške (najčešće), ali nema nekih upotrebljivih lopti za sada...aa Sneijder šta fuli, pa je li moguće da igrač one klase (ili je nekad bio) ono promaši?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Promasaj za 10
kuknjava 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Evo Sneijder sad i 1 na 1 fuli, Bože sačuvaj..kvalitet je napisao/la:Kad ima loptu odigra svojim bez greške (najčešće), ali nema nekih upotrebljivih lopti za sada...aa Sneijder šta fuli, pa je li moguće da igrač one klase (ili je nekad bio) ono promaši?
Zadnja izmjena: kvalitet, dana/u 27 apr 2014, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sneijder promašio prazan gol i 1 na 1

Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 27 apr 2014, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Da, nikako ga ne upošljavaju. Sve ide preko lijeve strane,a par puta je sam stajao desno ali niko ništa i nekako je više defanzivnije orjentisan nego inače.
Snajder je krampa kakve 2 stopostotne prilike promaši, nije to više ni blizu onog nekadašnjeg Snajdera
Snajder je krampa kakve 2 stopostotne prilike promaši, nije to više ni blizu onog nekadašnjeg Snajdera
Ssshh, evo poluvrijeme, a Don Roberto ga još nije zamijenio, možda ostane i do 60. minute 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hule_barca
- Kontakt:
Mancinija kad pitaju za Hajrovića što ne igra, on ga odmah ubaci u prvu. Tako isto za Džeku 

Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.