Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
-
- Kontakt:
Re: Panini Online Sticker Album
xaves i AA32 u grupi sam
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
http://en.trivia.fifa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Krokodil je napisao/la: Daj mi link od kviza, života ti.

Evo sad gledam, ima ih 10ak sto su popunili album.crvenocrni je napisao/la:Ma znam da se zezas ali me bas interesuje kako su uspjeli. Imam 30+ paketa na cekanju i bas bi volio znati ako ima neki fol da se mogu otvorit jer ocito je da nesto postoji,samo sta
Ja imam 66 paketica, da ih mogu otvoriti, sutra bi imao popunjen album, pojede me to

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
-
- Kontakt:
Podijeli koji kod s rajom, šta će ti toliki paketići nećeš ih nikad otvoritnummaLFCŽ je napisao/la:Evo sad gledam, ima ih 10ak sto su popunili album.crvenocrni je napisao/la:Ma znam da se zezas ali me bas interesuje kako su uspjeli. Imam 30+ paketa na cekanju i bas bi volio znati ako ima neki fol da se mogu otvorit jer ocito je da nesto postoji,samo sta
Ja imam 66 paketica, da ih mogu otvoriti, sutra bi imao popunjen album, pojede me to

- crvenocrni
- Kontakt:
Ma nisu cista posla ovdje, treba tuzit ovu organizacijunummaLFCŽ je napisao/la:Evo sad gledam, ima ih 10ak sto su popunili album.crvenocrni je napisao/la:Ma znam da se zezas ali me bas interesuje kako su uspjeli. Imam 30+ paketa na cekanju i bas bi volio znati ako ima neki fol da se mogu otvorit jer ocito je da nesto postoji,samo sta

Da sam ja znao da ih necu moci otvoriti, ne bi ih sve ukucao odma sigurno. Zaletio se jbg 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
-
- Kontakt:
Gdje si naš'o toliko kodova?nummaLFCŽ je napisao/la:Da sam ja znao da ih necu moci otvoriti, ne bi ih sve ukucao odma sigurno. Zaletio se jbg
-
- Kontakt:
Luka Modrić
Arthur Boka
Didier Zokora
Fabian Schar
Daniel Opare
PONUDITE
Arthur Boka
Didier Zokora
Fabian Schar
Daniel Opare
PONUDITE

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
ima li neko nas logo jos mi samo to fali da nasu repku popunim 

gle fakat
nema teoretske sanse ako samo 25 slicica mozes zalijepiti na dan(plus fan slicice) za 4-5 dana cijeli album popuniti
a i sta je u tome fazon,sta će raditi do SP-a,bolje ovako lagano popunjavati
btw.jos ostao Ryan(australija) i grb Koreje,sve primam

nema teoretske sanse ako samo 25 slicica mozes zalijepiti na dan(plus fan slicice) za 4-5 dana cijeli album popuniti
a i sta je u tome fazon,sta će raditi do SP-a,bolje ovako lagano popunjavati

btw.jos ostao Ryan(australija) i grb Koreje,sve primam

Pa s obzirom da sam popunio pravi album, imao sam 40 svojih kodova sto sam sacuvao i jos dobio 20ak od rodjakaChupacabra je napisao/la:Gdje si naš'o toliko kodova?nummaLFCŽ je napisao/la:Da sam ja znao da ih necu moci otvoriti, ne bi ih sve ukucao odma sigurno. Zaletio se jbg

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Imam ja desetak kodova za podjeliti, (na PP).
Ali ne garantujem da ce svi raditi, posto sam neke dobio na razmjeni slicica ovih dana.
Ali ne garantujem da ce svi raditi, posto sam neke dobio na razmjeni slicica ovih dana.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Jarane,sevap skupi,pa podijeli sa rajom te kodove?nummaLFCŽ je napisao/la:Da sam ja znao da ih necu moci otvoriti, ne bi ih sve ukucao odma sigurno. Zaletio se jbg

vedo i miske dupli pa bujrum ko hoce. fali mi jos logo BiH. Ajmo ko zeli da se mjenjamo 

Pazza Inter Amala
-
- Kontakt:
Daj da probamo, hvalaRiNo je napisao/la:Imam ja desetak kodova za podjeliti, (na PP).

Haj pošalji, hvala unaprijed.RiNo je napisao/la:Imam ja desetak kodova za podjeliti, (na PP).
I meni ako je sta ostaloRiNo je napisao/la:Imam ja desetak kodova za podjeliti, (na PP).

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
@numa dabogda ti Liverpool osvojio titulunummaLFCŽ je napisao/la:Pa s obzirom da sam popunio pravi album, imao sam 40 svojih kodova sto sam sacuvao i jos dobio 20ak od rodjakaChupacabra je napisao/la:Gdje si naš'o toliko kodova?nummaLFCŽ je napisao/la:Da sam ja znao da ih necu moci otvoriti, ne bi ih sve ukucao odma sigurno. Zaletio se jbg

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Daj i meni kojiRiNo je napisao/la:Imam ja desetak kodova za podjeliti, (na PP).

Nudim: Samaras, Bryan Ruiz(costarika), Palacios i Bengston(honduras),Shoajei (iran)i Gholami(alzir)
Trazim sljedece: Vrsajevic, Misimovic, Lloris,Logo francuske,Rui Patricio,Meireles.
Tj ovi imaju prednost a mogu i drugi.
Trazim sljedece: Vrsajevic, Misimovic, Lloris,Logo francuske,Rui Patricio,Meireles.
Tj ovi imaju prednost a mogu i drugi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.