FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2014, 13:35

Hahah, cuj najbolja atmosfera i navijanje, molim te ne ispadaj smijesan... :stop: :pinokio:

Ne znam jesam li jedini, ali po meni je Zeljkovic morao ranije reagovati i jedan mi je od glavnih krivaca za gol... Pogledajte, ako negdje ima snimak, koliko je dugo gledao u igraca koji je primio loptu i osutao a on samo posmatrao... Al hajde dobro se na kraju zavrsilo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jahija

Post Postao/la jahija » 20 apr 2014, 14:12

Elegant je napisao/la:
Southboy je napisao/la: Onaj ker što uleti je jaran od Lutve,poslao ga on da nasi odmore minutu,imao je Lutvo osjecaj da bi nam tada mogli ugroziti go.. :P
slika
Moramo mu ime dati. :urnebes:
Da mu damo ime IBRAK: :lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 apr 2014, 14:23

Ne vrijeđaj psa :-P

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 apr 2014, 14:40

Ostvarena je nova pobjeda, tri boda, i sve smo bliže ostvarenju cilja, a to je učešće u neklm euro takmičenju.
Ono što je pozitivno u sinoćnjoj utakmici, osim bodova, jeste saznanje da se ekipa dobro nosila sa pritiskom. U ovakvim utakmicama, kad se dobiju, ekipa sazrijeva, raste kvalitativno i takmicarski.
Igrači su pokazali zavidan nivo borbenosti, pa čak i oni koji su povremeno djelovali nonsalantno(Hodzic, Bajic).Još jednom su spoznali da se veliki trud uglavnom isplati na kraju.
Zadovoljan sam i posjetom, po meni je bilo dobrih 2500 ljudi.
Eh, pouke koje bi, po meni, trebalo izvući iz ove utakmice su sljedeće:
-da se nikako ne zakazuju termini u kojima igramo zadnji,nakon što svi drugi odigraju svoje utakmice i nakon što su poznati svi rezultati.Ova situacija stvara dodatni, veliki pritisak, a posebno na mladu ekipu kao sto je naša. Vidite, prije naše utakmice Siroki nas je preskočio na tabeli, Sarajevo prišlo na bod, Zrinjski pobjego tri boda.Ovo je potpuno nepotrebno otezavanje situacije i trpajanje igračima nepotrebnog dodatnog tereta na leđa.
-mi, , navijači,ne treba da se bahatimo, neovisno ko nam je protivnik.Poprilicno često možemo čuti i pročitati kako ćemo nekoga natrpati, popraviti gol razliku i slično. Upozoravao sam da je Mladost ozbiljna, iskusna, takmicarska ekipa i tako su se i predstavili sinoć. Realno, nasa ekipa može odigrati odlično, nadigrati svaku ekipu u pl, ali, isto tako, teško mozemo biti sigurni da ćemo dobiti i one najslabije. Tim više, ne trebamo se sicati najavama trpanja i nabijanja gol razlike.
Ulazimo u samu završnici, predstoje nam tri preteške utakmice, daleko najteže u odnosu na sve konkurente. Nadam se da će struka naći načina da adekvatno pripremi ekipu za to što nas čeka.Morace im znati objasniti da je vremena za premalo.
Na nama je da odemo na Otoku i malo pomognemo Olimpiku da otkine koji bod konkurentima, i naravno, da "izginemo"na derbiju.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 apr 2014, 14:57

fkzeljeznicarba je napisao/la: Biće klip.
Aferim :clap:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahah, cuj najbolja atmosfera i navijanje, molim te ne ispadaj smijesan... :stop: :pinokio:
Jesi li bio na utakmici, pretpostavljam da nisi
Sinoć je bila raja koja navija srcem za ovaj klub, pogotovo u drugom poluvremenu kada je u više navrata poludio cijeli KOP, podrška pri neriješenom rezultatu veoma dobra, a ludnica poslije gola.
Ja te volim, volim Željo..

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 20 apr 2014, 15:09

Zaslužuje li Srđan Stanić poziv u reprezentaciju? Izbrisati crtice.

http://saraj--evski.ba/zasluzuje-li-srd ... ciju/28428" onclick="window.open(this.href);return false;

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 20 apr 2014, 15:14

fkzeljeznicarba je napisao/la:Zaslužuje li Srđan Stanić poziv u reprezentaciju? Izbrisati crtice.

http://saraj--evski.ba/zasluzuje-li-srd ... ciju/28428" onclick="window.open(this.href);return false;
Stana ili TT. DRUGE NEMA!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 20 apr 2014, 15:19

Sinoc je atmosfera za desetku bila.Sve u svemu derbi ce da bude pravi, nama od velike vaznosti, a njima je vazniji kup od lige trenutno..A igra se 3 dana nakon derbija.Mi tu moramo maksimalno zapet, a sad probat Velezu ukrast bodove, yebiga vise nama trebaju :mrgreen:

Stana naravno da zasluzuje poziv, i zasluzuje da igra u puno jacoj ligi, jer sa onakvom zeljom sigurno da moze biti puno puno bolji igrac nego sto jest trenutno.

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 20 apr 2014, 15:47

Za sinošnju utakmicu moglo se je i očekivati da će biti teška. Nerijetko se protiv ovakih ekipa gube titule. Evo u četiri dana od Sanderlenda (posljednji na tabeli) titulu su izgubili, prvo Siti pa Čelzi. Stoga trebamo biti prezadovoljni krajnjim ishodom. Izgledali smo jako dobro prvih 35 minuta, a onda pad kada nam stvaraju tri situacije pred golom i iz jedne daju gol. Sreća pa nam se to na kraju nije osvetilo. Kerla dosta dobar, Zeljković isto tako, drago mi je da se i Zola polako vraća, ali posebno me impresionira Bučan koji u par zadnjih utakmica kako je pomjeren ka naprijed proživljava drugu maldost. Ipak po onakvom vremenu i terenu ne treba nikome zamjeriti na nešto slabijoj partiji. Jedino mala sugestija onima koji prate rad igrača pojedinačno, da Bajiću puste snimke utakmica u kojima je nastupao jer on definitivno ima problem igre unazad i na tome mora poraditi.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 20 apr 2014, 16:26

Omladinci odlični u Širokom Brijegu: Kadeti remizirali, juniori slavili

http://fkzeljeznicar.ba/omladinci-odlic ... vili/8631/" onclick="window.open(this.href);return false;

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 20 apr 2014, 16:42

Moze neko napisati tekst pjesme sto se pjevala sinoc?
I neka je bila na pocetku nisam fino cuo(podsjetila me na njemacku neku nana nana nanana....ugl nesto tako,a mozda mi se i ucinilo al eto akoko zna nek napiše)...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 apr 2014, 16:45

Mene je strah da ce svega biti ako mi sljedece kolo ako Bog da uzmemo tri boda u Mostaru.

Eto kao mi smo tako losi da ne mozemo slaviti a da je regularno, bojim se da ce biti svega, vec se spremaju alibiji i razni planovi kontra naseg kluba. A jos ako Zrinjski ne prođe dobro kod Olimpika uhhh :silent: .
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 apr 2014, 16:47

Pjesma koja se pjevala cijelo drugo poluvrijeme je lagana baš za naučiti
Ooooooooooooooo Željo ti si šampion, ti si šampion
Nanananaananana Samo tebe volim ja, tebe volim ja

Ako neko zna, koja je ovo pjesma ustvari, mislim iz koje pjesme je ovaj ritam, ako može na pp odgovor ako neko zna? :D
Ja te volim, volim Željo..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 apr 2014, 16:50

Elegant je napisao/la:Mene je strah da ce svega biti ako mi sljedece kolo ako Bog da uzmemo tri boda u Mostaru.

Eto kao mi smo tako losi da ne mozemo slaviti a da je regularno, bojim se da ce biti svega, vec se spremaju alibiji i razni planovi kontra naseg kluba. A jos ako Zrinjski ne prođe dobro kod Olimpika uhhh :silent: .
Boli nas briga šta će nam neko reći u slučaju naše pobjede u Mostaru,mi treba samo da gledamo sebe i da se samo sa sobom bavimo,ostali nek pjene.. :cool:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 20 apr 2014, 16:51

gio10 je napisao/la:Pjesma koja se pjevala cijelo drugo poluvrijeme je lagana baš za naučiti
Ooooooooooooooo Željo ti si šampion, ti si šampion
Nanananaananana Samo tebe volim ja, tebe volim ja

Ako neko zna, koja je ovo pjesma ustvari, mislim iz koje pjesme je ovaj ritam, ako može na pp odgovor ako neko zna? :D

Pjesma je pravo dobro legla,lahka za pjevati za razliku od one sa Macbetovim ritmom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 apr 2014, 16:57

Elegant je napisao/la:Mene je strah da ce svega biti ako mi sljedece kolo ako Bog da uzmemo tri boda u Mostaru.

Ma jarane zaboli nas neka stvar sta ce drugi pricati, u ovoj ligi da igra Real sa ovom ekipom koju ima i da je prvi nasli bi se oni koji bi pricali da im stima a kamo li nekom drugom.Daj da mi ako Bog da dobijemo a kome ta pobjeda nije po volji neka laprda koliko hoce.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 20 apr 2014, 16:59

Kako mogu pogledati snimak utakmice na zeljo TV ? Bilo je govora o tome da ce se moci snimak i reprize gledati

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 20 apr 2014, 17:00

Skupljajte lovu, stedite, zicajte se al' u SUBOTU svi u mostar.
SVI U MOSTAR PO TITULU
jednom pitar-uvijek supak

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2014, 17:00

Samo da mi dobijemo Veleža, a Zeba i ostali naši momci će se već nekako pobrinuti za Zrinjski.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2014, 17:28

Gledajuci nase duele sa velezmo pa oni nisu nas pobijedili ne pamtim kolko godina unazad, kao i opimpic. Psihicki smo u puno boljoj poziciji sto se toga tice. Pa sjetite se da su to pricali i prosle , pretprosle i zadnjih 5 godina kako smo najbolji u ligi. Ja sam se navikao na price i njih ce uvijek biti.Ekipa nam psihicni jako dobro stoji a ovo sto se mucimo je manjak kvaliteta al to nadoknajujemo porbenoscu i strpljivom igrom. Jedva cekam mostar i duel sa rodjenim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, Levin, Napaceni87, sassari i 62 gosta.