Pozdrav iz Mostara !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- velezdogroba789
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos vi imate sanse . I ja se nadam da ce i Velez i Olimpik slaviti sad u ovom kolu sto bi vas ukljucilo u borbu u zadnja dva kola . Samo kakav vam je medjusobni susret sa zrinjskim ?
Pozdrav iz Mostara !

Pozdrav iz Mostara !
U prednosti smo u odnosu na Zrinjski.velezdogroba789 je napisao/la:Jos vi imate sanse . I ja se nadam da ce i Velez i Olimpik slaviti sad u ovom kolu sto bi vas ukljucilo u borbu u zadnja dva kola . Samo kakav vam je medjusobni susret sa zrinjskim ?
Pozdrav iz Mostara !![]()
1946
Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Re: Odg: FK Sarajevo
Idi pisi negdje drugo. Nisi zanimljiv.Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
velezdogroba789 je napisao/la:Jos vi imate sanse . I ja se nadam da ce i Velez i Olimpik slaviti sad u ovom kolu sto bi vas ukljucilo u borbu u zadnja dva kola . Samo kakav vam je medjusobni susret sa zrinjskim ?
Pozdrav iz Mostara !![]()
Sanse su vise nego male.
Da bi stigli malene i zrinjavce,mi treba da sve do kraja pobjedimo (sto i nije ne moguce),ali ove dvije kipe imaju 4 boda prednosti, i trebali bi kiksati 2 puta do kraja prvenstva,sto je u ovoj ligi jako,jako tesko.
Mi smo svoje sanse prokockali u Prijedoru, i na Kosevu protiv Olimpica.Svi ove ekipe dobijaju ,osim Sarajeva.
Može nam se, čekaj tek iduću sezonu, haj sad voljnoSchwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Boze sacuvaj,sta sve neces procitati.!Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Sta je dobilo Sarajevo pobjedom u Travniku.Nista
Travnik je porazom izgubio mnogo.
Ide sad u goste Rudaru,koji ako ga pobjedi ima ce isto bodova kao Travnik,te onda u Travniku docekuje Zvijezdu, kojoj isto tako gori.Znaci Travnik je porazom od Sarajeva sebe doveo u sitaciju, da se trese do zadnjeg kola.
Evo tebi pitanje,koja je logika da Travnik pusti Sarajevo,i sta time dobija.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 apr 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
realno ako olimpik odigra za vas vi ste sampioni
Ja svakvih psiho bolesnika.
Mora da tipka sa Jagomira.
Mora da tipka sa Jagomira.
Da i ako Olimpic uzme Zrinjskog ,opet imaju 1 bod prednosti,samo sto bi u tom slucaju pretekli Sirokog.saaudin je napisao/la:realno ako olimpik odigra za vas vi ste sampioni
Pa mogu ti reci da si na finom putu i u pravu. Posto najvise teorija od svih navijaca u BIH imaju pitari, onda bi se ova utakmica mogla ogledati kao fino nastimana utakmica za Azije ili Malezije.Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Dvije razlicite ekipe Travnika u prvom i drugom poluvremenu. Neki prelaz iz 1/2, to igracima Travnika je specijalnost. Inace ekipa koja je optuzena da je u Austriji na pripremama sve nastimala, to nastavljaju i u PL-BIH, samo s Tanom.
Blizu si ..
Sad bas gledam te golove, smijesno ...
Da dugo im je trebalo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
stalno namjestamo, a selju u "regularnim " utakmicama, sa sudijom na njihovoj strani, isprdimo u 2 utakmicestannis je napisao/la:Pa mogu ti reci da si na finom putu i u pravu. Posto najvise teorija od svih navijaca u BIH imaju pitari, onda bi se ova utakmica mogla ogledati kao fino nastimana utakmica za Azije ili Malezije.Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Dvije razlicite ekipe Travnika u prvom i drugom poluvremenu. Neki prelaz iz 1/2, to igracima Travnika je specijalnost. Inace ekipa koja je optuzena da je u Austriji na pripremama sve nastimala, to nastavljaju i u PL-BIH, samo s Tanom.
Blizu si ..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stannis je napisao/la:Pa mogu ti reci da si na finom putu i u pravu. Posto najvise teorija od svih navijaca u BIH imaju pitari, onda bi se ova utakmica mogla ogledati kao fino nastimana utakmica za Azije ili Malezije.Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Blizu si ..

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@Bosniacum Lilium
Mene bi bilo stid objaviti ovu sliku. Dok drugi beru pare na tvom klubu, ti sanjas da osvojis neki trofej, da se malo radujes ?
A sad malo skontaj o tome kako je nama bilo, kad ste vi evo vec sest godina samo trubili o nekim namjestanjima i gluparijama...
Mene bi bilo stid objaviti ovu sliku. Dok drugi beru pare na tvom klubu, ti sanjas da osvojis neki trofej, da se malo radujes ?
A sad malo skontaj o tome kako je nama bilo, kad ste vi evo vec sest godina samo trubili o nekim namjestanjima i gluparijama...
Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
A vi mu dali Ismir Pintol nagradu. Kakva ste vi smijurija od kluba. Sad vam je ikona Bilbija.HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
- bordoakapitar
Mozete svi samo da nam ga duvate...hahaha...
U Bilbije dedo bio na osnivačkoj skupštini kluba, stara pitarska porodicastannis je napisao/la:A vi mu dali Ismir Pintol nagradu. Kakva ste vi smijurija od kluba. Sad vam je ikona Bilbija.HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta, ja trebam da navijam za svoj klub samo zbog trofeja? Fala Bogu pa nisam manijak, gdje ste bili kad nije bilo ni trofeja ni Europestannis je napisao/la:@Bosniacum Lilium
Navijaci na baterije i gloryhunter
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, dlakavijazavac, PapakIzSa i 75 gostiju.