De kolegijalnosti malo,šta imam ako ga samo za sebe zadržim?RiNo je napisao/la:Ja mu poslao kod, on ga iskoristi i ovdje stavi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
De kolegijalnosti malo,šta imam ako ga samo za sebe zadržim?RiNo je napisao/la:Ja mu poslao kod, on ga iskoristi i ovdje stavi
ahaha pa hvala tebi na velikodušnosti, al ja ovim tvojim kodom mogu samo muda gladit..vivaxinho je napisao/la:De kolegijalnosti malo,šta imam ako ga samo za sebe zadržim?RiNo je napisao/la:Ja mu poslao kod, on ga iskoristi i ovdje stavi
Pa ne znam jarane je li ga neko iskoristio ili ne.Ko nije nek' iskoristi...QUARTERBACK je napisao/la:ahaha pa hvala tebi na velikodušnosti, al ja ovim tvojim kodom mogu samo muda gladit..vivaxinho je napisao/la:De kolegijalnosti malo,šta imam ako ga samo za sebe zadržim?RiNo je napisao/la:Ja mu poslao kod, on ga iskoristi i ovdje stavi![]()
samo jednom se moze iskoristiti kod, u tom je fazon
De budi fin pa i meni posalji.RiNo je napisao/la:Ja mu poslao kod, on ga iskoristi i ovdje stavi
Pa ne znam jarane je li ga neko iskoristio ili ne.Ko nije nek' iskoristi...
Logo Kolumbije, Logo 1, Sturridge, Mertens, Cahill, Omar Gonzalez, Reza GhoochannejhadDonnie Darko je napisao/la:Evra
Cabaye
Medunjanin
Muller
Zainteresovani??
xavi,van der vart, hellas logo, lihstajner,Donnie Darko je napisao/la:Evra
Cabaye
Medunjanin
Muller
Zainteresovani??
Zainteresovan sam za Xavia.emirrrTM87 je napisao/la:xavi,van der vart, hellas logo, lihstajner,Donnie Darko je napisao/la:Evra
Cabaye
Medunjanin
Muller
Zainteresovani??
ADVIJA VRASAJEVIC - RONALDO BEGOVIC-GOTZE IL XAVI ALONSOQUARTERBACK je napisao/la:
eee hajmo malo, hajmo da mijenjamo malo
Nisam, sta cu radit ako ga popunim.Cautinho je napisao/la:@soxx
Pa sta govoris da znas ako neces da kazes.
Ja znam tajnu,svima govorim da znam tajnu,ali nikome ne kazem tajnu.
Neko te moze ubiti radi toga.
Ali ne stvarno,u cemu je stvar...Jesi to ti popunio sav album?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.