Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
sochaux pobjedio, prcicu danas 75 minuta na terenu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Baš mi ga sad @legenda nahvali kao da je Maradona. Šteta što je uradio ono što je uradio...STEVIE je napisao/la:sochaux pobjedio, prcicu danas 75 minuta na terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- InnocentEmeghara
- Kontakt:
Ah nisam znao. Onda sigurno zasluzuje poziv vise nego Sunjica, Pandze, itdImperator98 je napisao/la:Brate,čovjek odigrao 22 od dosadašnjih 27 utakmica,a Brondby je 4 na tabeli što im omogućuje učešće u Ligi EvropeInnocentEmeghara je napisao/la:Grije klupu za jedan od najlosijih danskih timova. Odkud njemu mijesto u repki?Imperator98 je napisao/la:Šta mislite za Daria Dumić-a,Iz Brondby-ja,jest da smo na poziciji defanzivaca izbukirani još kad Dr Arsla dođe onda će baš biti gužva,inače solidan u svom timu,koji će vjerovatno izboriti Evropu sljedeće sezone nije neki talent ali još je mlad i može napredovati pogotovo ako nastavi sa dobrim igrama,možda poslije Svjetskog zovnemo ga samo da ga isprobamo npr. umjesto Šunjića
Ovako po meni treba biti nasa odbrana + zadnji vezni:
Vranjes, Spahic, Arslanagic, Bicakcic, Besic, Dumic, Mujdza, Kolasinac, Salihovic, Medunjanin, Prcic.
Sta kaze,Prcic rezerva u slabom klubu 
- 1988risha
- Kontakt:
Nemoj da ko pred Virtualom pomene Prcića,moze mu se sta desiti... Za Spahića već znamo da djeluje loše po njegovo zdravlje,da ne kažem da je koban 
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- 1988risha
- Kontakt:
Troler bio troler ostaoVirtu4l je napisao/la:Baš mi ga sad @legenda nahvali kao da je Maradona. Šteta što je uradio ono što je uradio...STEVIE je napisao/la:sochaux pobjedio, prcicu danas 75 minuta na terenu.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Napokon jedna pametna i od tebe.1988risha je napisao/la:Al ti ionako pratiš Želju,za tebe tu fudbal i počinje a i završava se...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Ako me već citiraš onda citiraj u potpunosti.. sto izostavi HNLVirtu4l je napisao/la:Napokon jedna pametna i od tebe.1988risha je napisao/la:Al ti ionako pratiš Želju,za tebe tu fudbal i počinje a i završava se...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Jednostavno i u tom slucaju su forumske karikature slijedile ideju, lik i djelo velike trenerske neznalice i ublehe.. ovdje vlada ona stara poslovica, doduse malo improvizana, ""kud god mali Safet, tu i ostali turci"" odnosno sta god Suli kaze i uradi, ovi slijepo slijede.. da im kaze da skoce sa avaza.. ovi bi to i uradili.. ko zna mozda je jedan od ovih Sulijevih sljedbenika
bio onaj i sto se bacio...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Meni naprosto zao buduceg selektora nakon Safeta, ne zna sta ga ceka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Virtuale jel Srdjan Stanic zasluzio poziv?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
To obično ne komentarišem, jer ne mogu biti objektivanSarajlijc@ je napisao/la:Virtuale jel Srdjan Stanic zasluzio poziv?![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sigurno ce neko nas i vas ici u Brazil. Iz naseg je tima najblizi Cimirot, a iz vaseg valjda Stanic. Tako bi obje strane bile zadovoljne 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Teško, skoro pa nemoguće. Previše igrača iz inostranstva je u igri, sumnjam da će ikoga od domaćih povesti. Realno, nama treba treći napadač, a takvog nemamo vani, bar nemamo niti jednog da se izdvaja i možda bi Ara mogao uletiti, ali sve je to na staklenim nogama.Sarajlijc@ je napisao/la:Sigurno ce neko nas i vas ici u Brazil. Iz naseg je tima najblizi Cimirot, a iz vaseg valjda Stanic. Tako bi obje strane bile zadovoljne
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj Cimirot
Ne mogu Papeta nikako, al vala namece mu se sve i svasta. Ima otprilike 3,4 igraca koji zasluzuju poziv i to je to.
To su po meni Besic, Arslanagic ako zavrsi papire i Prcic. Moze se govoriti i o Hodzicu kao trecem napadacu. Razni Scukovi, Vrancici, Stojani, Cimiroti itd.. to su gluposti.
Jedino ovog Maria Vrancica iz Paderborna treba kontaktirati, razgovarati sa njim ako nema pasos. On bi, ako ovako nastavi, trebao biti u ekipi u sljedecim kvalifikacijama.
Ne mogu Papeta nikako, al vala namece mu se sve i svasta. Ima otprilike 3,4 igraca koji zasluzuju poziv i to je to.
To su po meni Besic, Arslanagic ako zavrsi papire i Prcic. Moze se govoriti i o Hodzicu kao trecem napadacu. Razni Scukovi, Vrancici, Stojani, Cimiroti itd.. to su gluposti.
Jedino ovog Maria Vrancica iz Paderborna treba kontaktirati, razgovarati sa njim ako nema pasos. On bi, ako ovako nastavi, trebao biti u ekipi u sljedecim kvalifikacijama.
- InnocentEmeghara
- Kontakt:
Ne lupetaj s Cimirotom
Ovih zasluzuju poziv:
Prcic
Arslanagic
Besic
Hodzic

Ovih zasluzuju poziv:
Prcic
Arslanagic
Besic
Hodzic
Prcić,Bešić i Zec.To su igraci koji bi bili stvarno pojacanje i koji zasluzuju ici u Brazil.I Arslanagic isto,ali njemu je ocigledno receno(kao i Prciću)da u Brazil nece jer nema ni nagovjestaja da on sredjuje papire.A mogli su od Insbruka do sad biti gotovi.Nek svako pogadja zasto nisu.
- donniedarko
- Kontakt:
Navodno se tajno Arslanagicu sredjujedrummer je napisao/la:Prcić,Bešić i Zec.To su igraci koji bi bili stvarno pojacanje i koji zasluzuju ici u Brazil.I Arslanagic isto,ali njemu je ocigledno receno(kao i Prciću)da u Brazil nece jer nema ni nagovjestaja da on sredjuje papire.A mogli su od Insbruka do sad biti gotovi.Nek svako pogadja zasto nisu.
Da ponovimo,pod nerazjasnjenim okolnostima za mandata Safeta Susica za nas ne igraju:
Seferovic
Arslanagic
Halilovic
Prcić
Bešić
Hrgota
Drmić
Salatić
Dakle,ne priznajem price ovaj i ovaj nema sanse da bi zaigrali za nas.To su sve igraci koji su imali ili jos uvijek imaju pravo igrati za nas.Neka svako procjeni da li bi nasa reprezentacija bila jaca da samo pola ovih igraca sada igra za nas.
Seferovic
Arslanagic
Halilovic
Prcić
Bešić
Hrgota
Drmić
Salatić
Dakle,ne priznajem price ovaj i ovaj nema sanse da bi zaigrali za nas.To su sve igraci koji su imali ili jos uvijek imaju pravo igrati za nas.Neka svako procjeni da li bi nasa reprezentacija bila jaca da samo pola ovih igraca sada igra za nas.
- donniedarko
- Kontakt:
Super bi nam sad legli Prcic i Besic , s njima bi konacno mogli rijesiti problem zadnjeg veznog . S tim sto mogu pokriti vise pozicija , Prcic u ofanzivi te Besic u defanzivi . Sigurno bolja rjesenja od Tine i Hadzica , koji nikad nisu bili standardni mladi reprezentativci kao ovaj dvojac . Za treceg napadaca pozvati Hodzica ili Zeca mada sam prije za to da se povede Hodzic jer je mladji , veci potencijal i igrac iz nase lige pa bi to iskustvo sigurno djelovalo stimulirajuce na njegov dalji razvoj . 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.