ma današnje novinarstvo je dno dna,novinari se ko qrave prodaju za marku,čitaju forume i onda objavljuju "bombastične vijesti", čast pojedincima kojih je malo i koji profesionalno obavljaju svoj posao..AsharaK je napisao/la:Čuj Željo ima samo 3 titule. A ko je sve novinar, Bože pomozi... Odnosi se na prethodni tekst
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Je li misliš na ovo?AsharaK je napisao/la:Čuj Željo ima samo 3 titule. A ko je sve novinar, Bože pomozi... Odnosi se na prethodni tekst
Sa Željom je osvojio sve što se može osvojiti u BiH, tri titule prvaka BiH te dva Kupa naše zemlje.
Na ovo: "Trostruki nogometni prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, na predstojećem Sarajevo Business Forumu predstavit će svoje projekte stranim investitorima kako bi pokušao privući strani kapital, prijeko potreban za rad kluba na visokom nivou."fkzeljeznicarba je napisao/la:Je li misliš na ovo?AsharaK je napisao/la:Čuj Željo ima samo 3 titule. A ko je sve novinar, Bože pomozi... Odnosi se na prethodni tekst
Sa Željom je osvojio sve što se može osvojiti u BiH, tri titule prvaka BiH te dva Kupa naše zemlje.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Aha. Nisam skontao. Helem nejse.
Svi u Mostar!
Svi u Mostar!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Taj novinar je napravio gresku, mislio je na Grediceve titule, priznao je to, a i zeljovac je...
Stanic, Tomic i Hodzic komotno mogu u repku, tu se negdje sa ovima sto su na klupi, a 3 napadaca nemamo... al dobro, mlad je armin, jos je u mladoj repki, njegovo tek dolazi...
Stanic, Tomic i Hodzic komotno mogu u repku, tu se negdje sa ovima sto su na klupi, a 3 napadaca nemamo... al dobro, mlad je armin, jos je u mladoj repki, njegovo tek dolazi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja Stanica volim postao je jako borben igrac, ali on u reprezentaciju ne moze nema sanse. Ima najmanje 20 igraca koji su prije njega na toj poziciji.
Sto se tice Hodzica, jos je mlad, dosta komplikuje u zavrsnici i sigurno je da mu treba da ode negdje u evropu gdje ce konstatno igrati da bi dobio poziv. To isto stoji za Tomica. Tako da ne treba bas pretjerivati i letiti pred rudu. Sve u svoje vrijeme ...
Sto se tice Hodzica, jos je mlad, dosta komplikuje u zavrsnici i sigurno je da mu treba da ode negdje u evropu gdje ce konstatno igrati da bi dobio poziv. To isto stoji za Tomica. Tako da ne treba bas pretjerivati i letiti pred rudu. Sve u svoje vrijeme ...
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Ok za mišljenje da nije za repke, ali kojih 20 igrača prije njega na toj poziciji?stannis je napisao/la:Ja Stanica volim postao je jako borben igrac, ali on u reprezentaciju ne moze nema sanse. Ima najmanje 20 igraca koji su prije njega na toj poziciji.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mora se na neki nacin i liga promovisati, od 22 igraca imas prostora za 1,2 iz domace lige, a znamo ko ima najperspektivnije i najbolje psihicki pripremljene igrace... al jok, vaznije je avdukica da se nekom iz rs-a ne digne guza, a imamo najmanje 5 boljih golmana...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mislio sam 20 igraca koji trebaju dobiti poziv prije njega, ne na toj poziciji, nego inace...fkzeljeznicarba je napisao/la:Ok za mišljenje da nije za repke, ali kojih 20 igrača prije njega na toj poziciji?stannis je napisao/la:Ja Stanica volim postao je jako borben igrac, ali on u reprezentaciju ne moze nema sanse. Ima najmanje 20 igraca koji su prije njega na toj poziciji.
Stanic se preporodio kakav je bio, ali samo iz razloga sto se fizicki spremio, izgara na terenu, a to nije dovoljno za reprezentacije..
ne treba nista ocekivat ,nekako sam po tom pitanju pesimista , iskreno i nasih privrednika je bilo koji su bili spremni da naprave ISTOK da se ispod izgradi trgovacki neki centar i slicno , sta ih je sve sprjecilo itd nisam siguruan , a tek da nudis tamo" nekome " pa prije ŽElje ce biti 10 osoba koji bi zelili napunit svoje djepove itd itd , ali kazem nada zadnja umire ...Elegant je napisao/la:Meni ovaj projekat za SBF uljeva neku nadu za buducnost kluba.
Nek je mali susić za repke, pa pola zelje,sirokog,sarajeva je bolje od njega.
Pa kakve to veze ima sad majke ti. Toliko igraca prije bilo u Zelji koji su bolji od svih nabrojani pa nikad reprezentacije nisu vidjeli ocima. Zeba u najboljim godinama kad je bio, Bekric, pa ? Kakve to veze sad ima s zivotim i Susicem.terabajt je napisao/la:Nek je mali susić za repke, pa pola zelje,sirokog,sarajeva je bolje od njega.
Milion faktora treba da se poslozi ...
I meni SBF nešto obećava. Mogli bi mi nešto pokupit to. Ako ništa idemo sa organizovanjem sergije 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ima veze, nosi ebenog Susica i ubaci Stanica... ni jedan ni drugi nisu za prvog tima, makar ces Zelji donijeti bruku para a ne nekom Hajduku... Nek i stanic objavi u novinama da misli da mu je Safet pravi otac, mozda se posreci...stannis je napisao/la:Pa kakve to veze ima sad majke ti. Toliko igraca prije bilo u Zelji koji su bolji od svih nabrojani pa nikad reprezentacije nisu vidjeli ocima. Zeba u najboljim godinama kad je bio, Bekric, pa ? Kakve to veze sad ima s zivotim i Susicem.terabajt je napisao/la:Nek je mali susić za repke, pa pola zelje,sirokog,sarajeva je bolje od njega.
Milion faktora treba da se poslozi ...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To je skroz druga prica jer mi kao navijaci nekog kluba nismo realni i previse izmisljamo stvari, i igramo se Fergusona. Ja nemam pojma kako Susic igra jer sam ga gledao mozda dva puta, a siguran sam da ni ti ga nisi gledao vise od tri puta. Nego se uzima u obzir samo misljenje ostatka grada sta prica i onda kao ovce uzimamo to zdravo za gotovo. Ja mogu pisati o Stanicu, Tomicu jer prvog gledam tri godine kako igra, a za Susica blage veze nemam...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta mislis jel Safet gled'o Susica i Stanica vise od 2,3 puta...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja mislim da je i Bucan za reprezentaciju , onako brz i prodoran . Ma kakav Safet samo polovnjake i HNL- a dovodi . A nasi igraci koji su puno bolji od jednog susica nemaju mjesta . Tu prvo mislim na Tomica kojeg je povreda koljenna bas zeznula i jednog Dupovca momka koji iz utakmice u utakmicu iznenadjuje , jest ukakio zadnju ali nije imaoo izbora
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Ne znam da li je Safet gledao Susica, ali je sigurno vidio nesto u njemu. Kad Ivica Osim kaze da je mali veliki talenat ja ne mora ni sumnjati vise ni sekunde. Opet ponavljam da se za reprezentacije mora imati puno srece i nafake. Ponavljam isto da je kroz Zelju proslo 10 igraca koji su 200 puta bolji od Stanica, a nisu bili ni u planovima. Pa kad se sjetim samo kako je Bekric igrao jedno vrijeme, kad ono BAH Svraka u reprezntaciji...
To je to nafaka, iako je i tada Svraka igrao strasno dobro. Opet po mom nekom skromnom misljenju Bekric je igracina za citavu ligu sad...
Jedan Said Husejinovic nije bio ni u planovima, realnosti malo treba...
Kontam da mi svi volimo Zelju, nase igrace i svi bi bili sretni da neko zaigra, ali ....
@Tarapana
Isto su i ovi mogli na siri spisak.
To je to nafaka, iako je i tada Svraka igrao strasno dobro. Opet po mom nekom skromnom misljenju Bekric je igracina za citavu ligu sad...
Kontam da mi svi volimo Zelju, nase igrace i svi bi bili sretni da neko zaigra, ali ....
@Tarapana
Isto su i ovi mogli na siri spisak.
Zadnja izmjena: stannis, dana/u 20 apr 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Neko spomenu Zebu i Bekrica. Prijatelju,kad je bila prica za njih i reprezentaciju, u ekipi su bili Muratovic;Rahimic,Pjanic,Misimovic,Medunjanin tako da je konkurencija u veznom redu ( NE GOVORIM O OFANZIVNIM VEZNIM) bila prejaka. U ovom trenutku mislim da je Stanic igrac koji moze biti zamjena Mujdzi ispred Avdije. Tomino i Arino vrijeme tek treba da dodje. Tako da u ovom trenutku Stanic zasluzuje poziv,pa makar na siri spisak,sto ocekujem od Susica
SVI U MOSTAR !!!
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
stannis je napisao/la:Ne znam da li je Safet gledao Susica, ali je sigurno vidio nesto u njemu. Kad Ivica Osim kaze da je mali veliki talenat ja ne mora ni sumnjati vise ni sekunde. Opet ponavljam da se za reprezentacije mora imati puno srece i nafake. Ponavljam isto da je kroz Zelju proslo 10 igraca koji su 200 puta bolji od Stanica, a nisu bili ni u planovima. Pa kad se sjetim samo kako je Bekric igrao jedno vrijeme, kad ono BAH Svraka u reprezntaciji...
jedan igrač koji je imao 20 kila viška i zabio ukupno 3 gola za polusezonu?! Svraka redovno zabija više od njega, a o drugim igračima da ne govorim.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, perodeformero, Redfire16 i 51 gost.