FK Rudar Kakanj

GK1996
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la GK1996 » 20 apr 2014, 16:56

PatrickBateman je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:Mogu vam samo reci da ce Rudar uzeti sada Mladost,da podigne cijenu prodaje tekme Jedinstvu ili Slobodi,u to budite sigurni,ja bih volio da je drugacije ali tesko,velike su tu pare u pitanju da bi ih ovi nasi lesinari odbili,ovo se odnosi na upravu,valja na more ici ove godine,valja vikendice renovirati,valja auto promjeniti a odakle,nego od prodaje.
Igraci koji su tu su isto lutke,i sto bih pobjedili vjerovatno ce morati pustiti nekom od ovog dvojca,a ja pozivam sve navijace Rudara,koji imalo vole Rudar da ako se desi malverzacija neka,i ako prodaju obraz kluba treba im sve gore polupati,od auta pa nadalje pa neka opet prodaju.

Ako su ljudi bolji,nek odnesu bodove a svaku vrstu prodavanja,pustanja treba ostro i agresivno reagovati,jer ocito se drugacije s nasim lesinarima iz uprave ne moze :)
Napunio 18 pa je red da pametujes malo, a? :lol:
Ako mislis na godiste ovo gk1996,to ti je godina osnivanja navijacke skupine ''Gusari Kakanj'' ;)
Pametovanja ti tu nema,to sto sam napisao vidjet ces dobro,veliki su novci u igri da nasi lesinari ne prihvate zapamti dobro ;)
Rudar Kakanj !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 16:57

Koliko vam je ulaz za goste i ima li Bujruma? :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 20 apr 2014, 17:00

Gorki je napisao/la:Koliko vam je ulaz za goste i ima li Bujruma? :mrgreen:
Ma za goste i domacine je uvijek 3KM,ne vjerujem da ce dizati a organizovano navijaci mogu gratis uci mislim da ni prosle sezone niste platili,a naravno da ima Bujruma :)
Rudar Kakanj !!!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 20 apr 2014, 17:10

GK1996 je napisao/la:
Ma za goste i domacine je uvijek 3KM,ne vjerujem da ce dizati a organizovano navijaci mogu gratis uci mislim da ni prosle sezone niste platili,a naravno da ima Bujruma :)
jest al drugacije je kad nas dolazi 50 i kad nas dolazi 1000 :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 20 apr 2014, 17:19

nesvrstani je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:
jest al drugacije je kad nas dolazi 50 i kad nas dolazi 1000 :mrgreen:
Hehe ma vidjet cemo,3KM ce biti sigurno.Sad ako se vasi s upravom dogovore sigurno mozete proci gratis :)
Rudar Kakanj !!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 20 apr 2014, 17:36

GK1996 je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:Mogu vam samo reci da ce Rudar uzeti sada Mladost,da podigne cijenu prodaje tekme Jedinstvu ili Slobodi,u to budite sigurni,ja bih volio da je drugacije ali tesko,velike su tu pare u pitanju da bi ih ovi nasi lesinari odbili,ovo se odnosi na upravu,valja na more ici ove godine,valja vikendice renovirati,valja auto promjeniti a odakle,nego od prodaje.
Igraci koji su tu su isto lutke,i sto bih pobjedili vjerovatno ce morati pustiti nekom od ovog dvojca,a ja pozivam sve navijace Rudara,koji imalo vole Rudar da ako se desi malverzacija neka,i ako prodaju obraz kluba treba im sve gore polupati,od auta pa nadalje pa neka opet prodaju.

Ako su ljudi bolji,nek odnesu bodove a svaku vrstu prodavanja,pustanja treba ostro i agresivno reagovati,jer ocito se drugacije s nasim lesinarima iz uprave ne moze :)
Napunio 18 pa je red da pametujes malo, a? :lol:
Ako mislis na godiste ovo gk1996,to ti je godina osnivanja navijacke skupine ''Gusari Kakanj'' ;)
Pametovanja ti tu nema,to sto sam napisao vidjet ces dobro,veliki su novci u igri da nasi lesinari ne prihvate zapamti dobro ;)
Ne mislim, mislim na zrelost tvojih postova. Ajde da se kladimo u nesto da cemo dobiti obje utakmice?

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 20 apr 2014, 17:38

PatrickBateman je napisao/la: Ne mislim, mislim na zrelost tvojih postova. Ajde da se kladimo u nesto da cemo dobiti obje utakmice?

Moze druze,evo javi mi se na pvt..razmjenit cemo brojeve,popit cemo pice i reci u sta cemo se kladiti da Rudar nece dobiti jednu tekmu,tj ce da nekom od ovih uzeti keš.
Rudar Kakanj !!!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 20 apr 2014, 21:02

@GK1996 hajde što ljudi sa strane ne znaju koji su to 'lešinari' u klubu, nego ni ja(mi iz Kaknja) ne znam(o)

de prosvjetli na Bgt

Rudar je klub za primjer svima :!: Zadnja utakmica koju su prodali bila je ona protiv Sarajeva kući, kad' je njima trebalo za prvaka a nama ništa nije značilo. Sramota sve koji tvrde drugačije, tj tvrde da Rudar prodaje utakmice :!:

Sjećam se protiv Zvijezde kad' smo 1:1 igrali kući i nismo ušli zbog toga, tu su odmah priče kružile prodalo se ovo ono, a niko nije vidio igrače kako u suzama napuštaju teren. Niko nije vidio kako su se lavovski borili u Livnu sljedeće kolo, ali navodno su tu 'namjerno' izgubili kako ne bi ušli u PL...**** ti taj glupi bosanski mentalitet

ne mogu sve nabrojati, ali pomenut ću još dva primjera...prije nekih 7-8 godina kad je Jedinstvo ušlo u PL, a za vrh su se borili oni i Velež...Velež je htio kupiti utakmicu u Kaknju i tako ući PL, ali naši su igrali 'pošteno' i pobjedili su ih, Jedinstvo je ušlo u PL i dalo premije igračima Rudara, što je sasvim legalno...nikad mi neće biti jasno zašto se Rudar prozivao zbog toga, ali eto

prošle sezone, Rudar je pobjedio Bosnu iz Visokog i izbacio ih, komšije s kojima smo uvijek imali dobre' odnose', da bi u ligi ostala neka 'sela', nek se niko ne uvrijedi al' to je tako...u Visoko sam uvijek rado išao kao i ostala masa iz Kaknja i tamo smo upravo zbog toga redovno bodove uzimali tako da mi je logičnije bilo da smo ih 'ostavili'

mnogo, mnogo puta je Rudar pokazao da pravi klub i ti mi dođeš pričat o lešinarima, srami se...napiši mi dokaze ako ih imaš

Iz Kaknja su bodove odnosili samo bolji timovi ili oni koji su imali dosta sreće. Niko ih nije odnio novcima

aa za sve navijače Slobode i Jedinstva, bujrum dođite i navijajte...a nek vaši momci na terenu pokažu zaslužuju li PL ili ne..pozzz

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 apr 2014, 21:05

Mladost-Rudar ? zna li se .. ili ce se igrati.. pa bi sta bi :D
Max Allegri

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 20 apr 2014, 21:07

ma 2 ko kuća

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 20 apr 2014, 22:02

Gusar1995 je napisao/la:@GK1996 hajde što ljudi sa strane ne znaju koji su to 'lešinari' u klubu, nego ni ja(mi iz Kaknja) ne znam(o)

de prosvjetli na Bgt

Rudar je klub za primjer svima :!: Zadnja utakmica koju su prodali bila je ona protiv Sarajeva kući, kad' je njima trebalo za prvaka a nama ništa nije značilo. Sramota sve koji tvrde drugačije, tj tvrde da Rudar prodaje utakmice :!:

Sjećam se protiv Zvijezde kad' smo 1:1 igrali kući i nismo ušli zbog toga, tu su odmah priče kružile prodalo se ovo ono, a niko nije vidio igrače kako u suzama napuštaju teren. Niko nije vidio kako su se lavovski borili u Livnu sljedeće kolo, ali navodno su tu 'namjerno' izgubili kako ne bi ušli u PL...**** ti taj glupi bosanski mentalitet

ne mogu sve nabrojati, ali pomenut ću još dva primjera...prije nekih 7-8 godina kad je Jedinstvo ušlo u PL, a za vrh su se borili oni i Velež...Velež je htio kupiti utakmicu u Kaknju i tako ući PL, ali naši su igrali 'pošteno' i pobjedili su ih, Jedinstvo je ušlo u PL i dalo premije igračima Rudara, što je sasvim legalno...nikad mi neće biti jasno zašto se Rudar prozivao zbog toga, ali eto

prošle sezone, Rudar je pobjedio Bosnu iz Visokog i izbacio ih, komšije s kojima smo uvijek imali dobre' odnose', da bi u ligi ostala neka 'sela', nek se niko ne uvrijedi al' to je tako...u Visoko sam uvijek rado išao kao i ostala masa iz Kaknja i tamo smo upravo zbog toga redovno bodove uzimali tako da mi je logičnije bilo da smo ih 'ostavili'

mnogo, mnogo puta je Rudar pokazao da pravi klub i ti mi dođeš pričat o lešinarima, srami se...napiši mi dokaze ako ih imaš

Iz Kaknja su bodove odnosili samo bolji timovi ili oni koji su imali dosta sreće. Niko ih nije odnio novcima

aa za sve navijače Slobode i Jedinstva, bujrum dođite i navijajte...a nek vaši momci na terenu pokažu zaslužuju li PL ili ne..pozzz
Ne bih ja da iznosim nicija imena u javnost,ali zna se ko mjenja auta i odakle ;)

Sto se tice prodaje,sjeti se Veleza itd.

Ti se ocito ne sjecas situacije oko premier lige,kada otpustaju trenera koji nije htio prodati premier ligu,i lesinari su ga otjerali,da bih Travnik usao.U Livnu nas naguzili,nafurali raju na pobjedu cetri pet autobusa otislo dole,batine dobili momci i na kraju igraci morali izgubiti.
Da ne gubim dusu,ovih zadnjih sezona se slabo trgovalo(nisu bili u poziciji),ali za ovu imam osjecaj da ce prodati nekom i da ce narusiti obraz nasim igracima koji nisu ni krivi ni duzni.
Rudar Kakanj !!!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 apr 2014, 23:11

Pratim razvoj situacije u prvoj Federacije,i nekako mi se vi tu neprimjetno opasno šunjate,samo posmatram sve to.Ovi se nafurali te hoće li Sloboda s Ćirom,te Bratstvo ili Jedinstvo.Sve se meni šini da bi se oni svi mogli i dogodine prepirati.Imate tekme s njima kod kuće ako dobijete direktne konkurente tu ste... ;) SRETNO,nekako bi i volio da udjete najviše ,jer godinama ste u vrhu i sigurno ste i zaslužili...

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 20 apr 2014, 23:22

@GK1996 Momak ti je objasnio stvari. Ili napisi nesto konkretno sa cinjenicama ili ne pisi vise nista.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 20 apr 2014, 23:47

PatrickBateman je napisao/la:@GK1996 Momak ti je objasnio stvari. Ili napisi nesto konkretno sa cinjenicama ili ne pisi vise nista.

Niko sretniji od mene nebi bio da ovo sto sam napisao bude glupost,ali eto vidjet ce te. :)
Rudar Kakanj !!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 apr 2014, 00:35

Ovako, mi jesmo specifičan klub po mnogo čemu, al' klub sa obrazom! Ja sam siguran da Rudar u 21. stoljeću nikom nije prodao utakmicu! Nit' ćemo pustiti Mladosti, niti prodati Slobodi i Jedinstvu, nemojte u to uopste sumnjati. Bio sam na nekoliko sastanaka sa ljudima iz Uprave kluba, ljudi žele da vrate publiku na stadion, žele da se vrate i najvatreniji navijači, samo traže da se organizujemo kao i sve normalne navijačke skupine, da registrujemo Udruženje i imat ćemo punu podršku kluba, finansijsku i svaku drugu!
#samoRudar #zauvijek

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 21 apr 2014, 00:45

L' Imperator je napisao/la:Ovako, mi jesmo specifičan klub po mnogo čemu, al' klub sa obrazom! Ja sam siguran da Rudar u 21. stoljeću nikom nije prodao utakmicu! Nit' ćemo pustiti Mladosti, niti prodati Slobodi i Jedinstvu, nemojte u to uopste sumnjati. Bio sam na nekoliko sastanaka sa ljudima iz Uprave kluba, ljudi žele da vrate publiku na stadion, žele da se vrate i najvatreniji navijači, samo traže da se organizujemo kao i sve normalne navijačke skupine, da registrujemo Udruženje i imat ćemo punu podršku kluba, finansijsku i svaku drugu!
Zato nakon dvije baklje iducu nedaju najvatranijim navijačima na tribinu :lol: :lol: :lol: kao da su došli momci da otezaju a ne da pomognu klubu.Toliko o saradnji i zelji da vrate navijace na tribine.
Rudar Kakanj !!!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 apr 2014, 00:51

Iskreno da vam kazem... prije 2 sedmice, ljudi iz vase uprave u Konjicu rekose, da bi trebali uzeti napokon pare od nekog, i to dobre pare ! isto tako rekose, da ce te tesko pustiti mladost ! Al sad, kako se ploca okrenula, mozda idete na ulazak, ko zna sta ce se sve u ovoj ligi izdesavati !
Max Allegri

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 21 apr 2014, 00:55

pa nije loša varijanta ni kad' bi se uzele pare, uloži se malo u stadion, pa onda sljedeće godine u PL što da ne? mada bih ipak volio da se ide na pobjedu i ništa drugo, i sumnjam da će biti drugačije :cool:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 21 apr 2014, 00:58

L' Imperator je napisao/la:Ovako, mi jesmo specifičan klub po mnogo čemu, al' klub sa obrazom! Ja sam siguran da Rudar u 21. stoljeću nikom nije prodao utakmicu! Nit' ćemo pustiti Mladosti, niti prodati Slobodi i Jedinstvu, nemojte u to uopste sumnjati. Bio sam na nekoliko sastanaka sa ljudima iz Uprave kluba, ljudi žele da vrate publiku na stadion, žele da se vrate i najvatreniji navijači, samo traže da se organizujemo kao i sve normalne navijačke skupine, da registrujemo Udruženje i imat ćemo punu podršku kluba, finansijsku i svaku drugu!
E puno si napisao u 21. stoljecu, trebao si staviti u zadnju 15 dana. Rudar je prodavao u Premier ligi da ne proda u ovoj.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 21 apr 2014, 00:59

:lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.