Ako mislis na godiste ovo gk1996,to ti je godina osnivanja navijacke skupine ''Gusari Kakanj''PatrickBateman je napisao/la:Napunio 18 pa je red da pametujes malo, a?GK1996 je napisao/la:Mogu vam samo reci da ce Rudar uzeti sada Mladost,da podigne cijenu prodaje tekme Jedinstvu ili Slobodi,u to budite sigurni,ja bih volio da je drugacije ali tesko,velike su tu pare u pitanju da bi ih ovi nasi lesinari odbili,ovo se odnosi na upravu,valja na more ici ove godine,valja vikendice renovirati,valja auto promjeniti a odakle,nego od prodaje.
Igraci koji su tu su isto lutke,i sto bih pobjedili vjerovatno ce morati pustiti nekom od ovog dvojca,a ja pozivam sve navijace Rudara,koji imalo vole Rudar da ako se desi malverzacija neka,i ako prodaju obraz kluba treba im sve gore polupati,od auta pa nadalje pa neka opet prodaju.
Ako su ljudi bolji,nek odnesu bodove a svaku vrstu prodavanja,pustanja treba ostro i agresivno reagovati,jer ocito se drugacije s nasim lesinarima iz uprave ne moze

Pametovanja ti tu nema,to sto sam napisao vidjet ces dobro,veliki su novci u igri da nasi lesinari ne prihvate zapamti dobro