FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

stannis
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 21:13

HzSM je napisao/la:
stannis je napisao/la:
Amipitaru stari, upravo je to i poenta. Ne treba Sarajevu ni za sta, kao ni Travniku i onda tako namjesti prelaz za Aziju, jer je gazda tako rekao.
To je isto ako Zeljo uzme Velez, onda je Osim sredio sve, sjedio je kod Maksumica na mesu i zavrsio utakmicu ...

To vi pricate jedno sedam godina...
Na Grbavici isto bilo,samo iz X u dvicu,sto o tome ne pricas?Pustila Obarska,sto ce im kad su osigurali opstanak...

Joj, ti nemas blage sta pises. iz x u 2 :lol:

Edit: amipitar, nisam se fino izrazio. Nisam mislio ti licno, nego vi, navijaci Sarajeva..
Zadnja izmjena: stannis, dana/u 20 apr 2014, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 21:15

amypitar je napisao/la:
stannis je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Travnik je porazom sebi zakomplicirao opstanak.Ako zijane slijedecu u Prijedoru imace isto bodova kao i Rudar.Onda im u Travnik dolazi Zvijezda, i tu ce biti borba za opstanak.Rudar u tom kolu ide Vitezu, i moze se u potpunosti iscupati.Sto se tice gazde i Azije, o tome pojma nemam,a sto se vas tice ne brinite nece vas niko optuzivati ,jer ce te zijaniti od Veleza. ;)
Vi optuzujete ima jedno sedam godina. Nastavili ste to i ove sezone takoder. To sto ti mislis da ce Velez uzeti je dobro :nene: samo sto ces poslije tog kola, kao sto si pisao da nas je Olimpik pustio, onaj nije htio igrati i tako ta sranja.

Ovdje i budala zna da ce Rudar letiti iz lige, a Travnik je poznata ekipa po stimanju pogotovo prelaza...

Haj nađi da sam ja to napisao da vas je Olimpic pustio,evo javno molim da me odmah trajno banuju.
Mene to uopste ne zanima,jer su to sve rekla-kazala stvari,i za to me uopste nije briga jel ko koga pustio.Ja samo gledam tabelu.Volio bi da mi neko objasni, po kojoj logici sad kupujemo utakmice,kad su nam šanse za titulu 10-20 %.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 21:26

fczeljo je napisao/la:
Samo je meni pravo šuhveli onaj prvi gol Travnika. Em je sudija pogriješio, em je pogriješila i odbrana i golman, em je Trivunović ono hladno mogao stići. Previše koincidencija.
Možda gledamo iz različitih uglova ali meni uopće nije šuhveli, nego je taj gol samo jedna lekcija iz koje mi treba da naučimo da loptu izbacujemo iz 16-terca bez rizika.
Gledaj ovako...
Oni nakon što su se oslobodili našeg početnog pritiska krenuli malo više naprijed i njihov navalni red je konstantno pritiskao naše stopere i čekao greške. Onda Bandović je golaman koji je imao neodlučnih akcija, ni sam nekad ne zna kada će krenuti na loptu a kada ne, a Puzigaća u tom trenutku nije znao šta će sa loptom, znači klasični nesporazum golmana i igrača. Onda on pokušava izbaciti loptu, ali kasno, i ona dolazi (odbija se) do protivničkog igrača.... To jes ofsajd nije ofsajd, to ne komentarišem, jer se stvari brzo odigraju tako moraš biti baš dobar sudija da sve registruješ a ova ekipa sudija baš nije neke kvalitete. Trivunović je poznat kao malo sporiji stoper.... Ne znam da li si gledao utakmicu do kraja, ali nakon primljenog gola Puzigaća, kao glavni krivac za gol, je jeo i kopao teren.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 apr 2014, 21:31

imali gdje snimak jucerasnje utakmice momica da pogledam
Samo Sarajevo

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 21:33

hilmo je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
Samo je meni pravo šuhveli onaj prvi gol Travnika. Em je sudija pogriješio, em je pogriješila i odbrana i golman, em je Trivunović ono hladno mogao stići. Previše koincidencija.
Možda gledamo iz različitih uglova ali meni uopće nije šuhveli, nego je taj gol samo jedna lekcija iz koje mi treba da naučimo da loptu izbacujemo iz 16-terca bez rizika.
Gledaj ovako...
Oni nakon što su se oslobodili našeg početnog pritiska krenuli malo više naprijed i njihov navalni red je konstantno pritiskao naše stopere i čekao greške. Onda Bandović je golaman koji je imao neodlučnih akcija, ni sam nekad ne zna kada će krenuti na loptu a kada ne, a Puzigaća u tom trenutku nije znao šta će sa loptom, znači klasični nesporazum golmana i igrača. Onda on pokušava izbaciti loptu, ali kasno, i ona dolazi (odbija se) do protivničkog igrača.... To jes ofsajd nije ofsajd, to ne komentarišem, jer se stvari brzo odigraju tako moraš biti baš dobar sudija da sve registruješ a ova ekipa sudija baš nije neke kvalitete. Trivunović je poznat kao malo sporiji stoper.... Ne znam da li si gledao utakmicu do kraja, ali nakon primljenog gola Puzigaća, kao glavni krivac za gol, je jeo i kopao teren.

Ma daj ba, s igracem manje vi da li nekom tri gola. :?: Pri tom prvo poluvrijeme niste prnuli, odnosno niste htjeli..
A jasno je ko dan da ste jaci od Travnika..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 21:35

Pa u polufinalu Kupa se desilo da ekipa koja je objektivno slabija od protivnika postigne dva gola sa igračem manje....

@kanarinac
Nema nigdje, samo oni klipovi golova što ej @vedator postavljao.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 20 apr 2014, 22:00

stannis je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
stannis je napisao/la:
Amipitaru stari, upravo je to i poenta. Ne treba Sarajevu ni za sta, kao ni Travniku i onda tako namjesti prelaz za Aziju, jer je gazda tako rekao.
To je isto ako Zeljo uzme Velez, onda je Osim sredio sve, sjedio je kod Maksumica na mesu i zavrsio utakmicu ...

To vi pricate jedno sedam godina...
Na Grbavici isto bilo,samo iz X u dvicu,sto o tome ne pricas?Pustila Obarska,sto ce im kad su osigurali opstanak...

Joj, ti nemas blage sta pises. iz x u 2 :lol:

Edit: amipitar, nisam se fino izrazio. Nisam mislio ti licno, nego vi, navijaci Sarajeva..
Lijepo sto si vidio moju pogresku,a hoces li sada kad si me ispravio odgovoriti i izjednaciti to sa utakmicom Travnik-Sarajevo?

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 22:03

Znam sa nema nista od toga, ali po meni bi Delac morao braniti u finalu kupa. Dejo je totalnoj nesiguran.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 22:06

pisac je napisao/la:Znam sa nema nista od toga, ali po meni bi Delac morao braniti u finalu kupa. Dejo je totalnoj nesiguran.

Ma kavi, ne leže njemu Zeničani :D

Zbog Delačeve prehlade je Dejo branio u Travniku, tako da od sljedećeg kola se vraća na staro Dejo Kup, Delač Liga ;)

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 22:15

Ma znam da ce tako biti, ali zbog vaznosti finala, misljenja sam da bi kvalitetniji golman trebao biti na golu, a to je definitivno Delac.

RistoPodvoznjak
Kontakt:

Post Postao/la RistoPodvoznjak » 20 apr 2014, 22:21

pisac je napisao/la:Ma znam da ce tako biti, ali zbog vaznosti finala, misljenja sam da bi kvalitetniji golman trebao biti na golu, a to je definitivno Delac.

Ma vala nije ni Banda los, ove dvije zadnje tekme sto je branio odlican je bio. Tako da, moze i on braniti u finalu, siguran sam da ce odraditi posao kako treba. Ali ipak neka Dzeno odluci kako i sta :D
MaJaba

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 20 apr 2014, 23:03

Ako se u namjestenoj tekmi onako lome noge i raduju igraci poslije golova pogotovo nasi , onda je svaka nastimana
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 20 apr 2014, 23:19

mikimaus je napisao/la:Ako se u namjestenoj tekmi onako lome noge i raduju igraci poslije golova pogotovo nasi , onda je svaka nastimana
Ma pusti šuplju. Napunili gaće pred derbi. Ne znaju ni šta provaljuju više.
4.10.2009.

RistoPodvoznjak
Kontakt:

Post Postao/la RistoPodvoznjak » 21 apr 2014, 00:17

terabajt je napisao/la:
koalem je napisao/la:
mikimaus je napisao/la:Ako se u namjestenoj tekmi onako lome noge i raduju igraci poslije golova pogotovo nasi , onda je svaka nastimana
Ma pusti šuplju. Napunili gaće pred derbi. Ne znaju ni šta provaljuju više.
Slazem se da ce derbi u mostaru biti jako tezak posto velez igra u odlicnoj forimi, al opet mislim da zeljo moze do pobjede ako nista zbog psihicke barijere koju velezovi imaju jer nas nisu pobijedili desetljece ;)
Jesam li ja na temi Zeljeznicara ili Sarajeva ? :o Mora da si ti na pogresnoj temi...
MaJaba

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 apr 2014, 09:06

Mahsuz selam za Fatmira Alispahica. :mrgreen:

slika
#divovi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 apr 2014, 10:37

moustapha je napisao/la:Mahsuz selam za Fatmira Alispahica. :mrgreen:

slika

GOSPODA!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 21 apr 2014, 11:02

Kakvo je ovo sranje u travnniku, sto se sklanjaju ovi travnicani, a ispasce iz lige?!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2014, 11:30

diplomatija je napisao/la:Kakvo je ovo sranje u travnniku, sto se sklanjaju ovi travnicani, a ispasce iz lige?!
normalno da ce se sklanjati kad igraju protiv FK SARAJEVO :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2014, 11:32

da li je doslo do promjene termina za revans finala kupa ,cuo sam da bi trebalo biti 14 tog a ne 17 kao sto su najavili .imali ko kakvu info o ovome

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 apr 2014, 15:18

bordobijeli je napisao/la:da li je doslo do promjene termina za revans finala kupa ,cuo sam da bi trebalo biti 14 tog a ne 17 kao sto su najavili .imali ko kakvu info o ovome
I ako u sluzbenom kalendaru stoji 17. Maj, nesto su mjenjali i pomjerili na 14. maj.

Dzeno za historiju... :cool: :cool:
http://fksinfo.com/novosti/uscuplicev-s ... oriju/2458" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []