ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Čestitke Stanu na tituli. Odigrao je odlično, pogotovo 3. set. Nije dozvolio nikakvu nadu Rogeru da može do pobjede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Uplaćeno da Stan osvaja Roland Garros. Kvota @13,00.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Veliki pozz za kvazistručnjake, prepoznaće se oni

Veliki pozz za kvazistručnjake, prepoznaće se oni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Roger je izgubio na svježini krajem drugog i u trećem setu, nije više bio agresivan, a Stanimal je to momački iskoristio.
Na kraju izgleda da je i Rogeru drago što je Stanislas osvojio, stvarno su veliki prijatelji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
barbarezsergej
- Kontakt:
sto zena od ovog princa smeka vavrinku
, izgleda da joj princ ne moze nista 
Dobarbarbarezsergej je napisao/la:sto zena od ovog princa smeka vavrinku, izgleda da joj princ ne moze nista

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nitro je napisao/la:Wawrinka osvaja ovaj turnir lagano.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ako neko vidi @formanceta na Professional tenis forumu neka mu prenese pozdrave iz Kneževine Monako 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@formanceTu drago što je Wawaš dobio.
Nek ti @šminka kaže šta sam mu jučer rekao u pogledu ovog meča, iako nisam mislio da ga može dobiti.
A mogo si vala nekad navratiti tamo, nemoj da te moram moliti.
A mogo si vala nekad navratiti tamo, nemoj da te moram moliti.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ma brate vi se tamo pucate stručnom terminologijom pa mi svako malo treba google translate i urban dictionary, jedva i sa Magičnim izlazim na kraj 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I meni @MaGiCa postavi neki dan pitanje u vezi Nadala na 'engleskom' jeziku, malo je reči da sam se syebao, sreća tu bio drugi kolega koji je odmah preveo, tako da znaš da uvijek možeš računati na pomoć.
Čisto da ti kažem da smo našli dobru kafanu za tenisa, u onaj televizor smo jučer gledali ko u svemirski brod, ko kad smo zaboravili kako izgleda gledati tenis na TV-u.

Čisto da ti kažem da smo našli dobru kafanu za tenisa, u onaj televizor smo jučer gledali ko u svemirski brod, ko kad smo zaboravili kako izgleda gledati tenis na TV-u.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar forum ali šteta što sam zaboravio username, pass i mail. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
formance je napisao/la:Čisto da ti kažem da smo našli dobru kafanu za tenisa, u onaj televizor smo jučer gledali ko u svemirski brod, ko kad smo zaboravili kako izgleda gledati tenis na TV-u.![]()
Dolazim obavezno, kao Jehovin svjedok u službi Rafaela Nadala
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha bolje se ti sječaš od mene. Stvarno jest.formance je napisao/la:Mislim da ti je username @Sampion![]()
http://profesionalnitenis.com/forum/mem ... ile&uid=74
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma reći će ti on i koja ti je šifra, Mirkinih sljedbenika nikad dostaUnofficialpage je napisao/la:Hahaha bolje se ti sječaš od mene. Stvarno jest.formance je napisao/la:Mislim da ti je username @Sampion![]()
http://profesionalnitenis.com/forum/mem ... ile&uid=74Eh sad slijedi spamanje na tom forumu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek te @MaGiČni uputi u pravila i dijalekat foruma.Unofficialpage je napisao/la:Hahaha bolje se ti sječaš od mene. Stvarno jest.Eh sad slijedi spamanje na tom forumu
Prvo skupi lovu tamo u CG, a kad budeš ovdje, javni da izađemo.Virtu4l je napisao/la:![]()
![]()
Dolazim obavezno, kao Jehovin svjedok u službi Rafaela Nadalaovdje su plačkovi navijači izdominirani, tako da trebaju novi izazovi
Napravismo 'chat' od ove teme.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Još malo, možda vas i povedem na BH Telecom Indoors kako je krenuloformance je napisao/la:Prvo skupi lovu tamo u CG, a kad budeš ovdje, javni da izađemo.Ono, tad ćeš imati i rapa, pa da nas možeš častit.
![]()
![]()
Davno sam ja upozoravao da ti ne zachatavaju onu temu, ali Bošnjo je to, kad mu kažeš nemoj, napravio si najveću grešku
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ništa labavo znaći, odmah na BHT Indoors.
Džabe pričati, zato 'sad jedi koko što si pozobala'
Džabe pričati, zato 'sad jedi koko što si pozobala'
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- legenda reala
- Kontakt:
The Boss Of The Baseline

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.