online sam svaku noć u to vrijeme, biću i noćas.Thunder93 je napisao/la:Budi onlajn oko 3 imam osjećaj da ću dobit svog petog šaćirija
Thunder93 je napisao/la:U koliko vam dolaze slicice? jesu i vama u 3? hahaha
meni već stigle dva puta

šalim se
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
online sam svaku noć u to vrijeme, biću i noćas.Thunder93 je napisao/la:Budi onlajn oko 3 imam osjećaj da ću dobit svog petog šaćirija
Thunder93 je napisao/la:U koliko vam dolaze slicice? jesu i vama u 3? hahaha
sad cu za par minuta, samo da izvrsim zamjenu.Janowicz1x2 je napisao/la:de opet udji izvini bio sam offlineOtelo je napisao/la:Tamo sam.Janowicz1x2 je napisao/la:
42453 id
12345 šifra
može
Ryder7 imas odg.
jarane 2 odavdje sa foruma koji su javno priznali da su varali i mjenjali u postavkama profila drzavu odakle su i vrijeme i datum od mene nikada nece dobit slicice et kad bi im za lijeka trebalocrni89 je napisao/la:pa neznam koji je cejf popunit album za 4 dana ma bezveze,pa ja ga nebi ni skupljo da je tako..mene je i privuklo sto ovako mozes samo 5 na dan paketa otvorit...moras bit bolestan da bi tako nesto radio,ma neznam koje rijeci upotrijebit..gori su ovi meni sto pisu i vas optuzuju da varate a sa vama mijenjaju sliccie..
imaš ppQUARTERBACK je napisao/la:dupli : ova zlatna klasik lik sto radi skarice, dani alves, samaras i rais m'bolhi
iz alžira
prihvatam zbog fan slicica bilo koga iz : spanije, holandije, urugvaja, kosta rike, cilea, engleske, italije, svice, portugala, francuske, amerike, argentine, alzira i nigerije.
i ja isto bas su debili ne znam koji im je qrc pa varajusoxx je napisao/la:Jedva cekam da ovi likovi popune album pa ostanu su'og qrca
Bojim se da ćemo svi ostati suhog kurca.soxx je napisao/la:Jedva cekam da ovi likovi popune album pa ostanu su'og qrca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.