Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
I ja sam primjetio da se držao za desnu nogu. Ako je povreda onda je vjerovatno zadnja loža. To je otprilike 3 sedmice do mjesec dana out. Nadam se da nije povrijeđen.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
imperator10
- Kontakt:
Koja je ovo klasa od igrača 
Ma možda je i bolje da odmori koju sedmicu pred Brazil, kraj je sezone i igrači su podložni ozljedama.
Ne daj bože čega ozbiljnijeg, njegova povreda bi bila jedan od najvećih hendikepa za nas.
Ne daj bože čega ozbiljnijeg, njegova povreda bi bila jedan od najvećih hendikepa za nas.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
DObio je zuti pred kraj prvog zagradi se al uleti u covjeka nekad ne moze da kontrolise tu svoju snagu
inace sprinta gore dole najsmjesnije mi bi kad je prico sa sudijom na pauzi poluvremena nešto mu ronda 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
I ja sam to vidio. Valjda nije nista opasnoFaraonTM je napisao/la:I ja sam primjetio da se držao za desnu nogu. Ako je povreda onda je vjerovatno zadnja loža. To je otprilike 3 sedmice do mjesec dana out. Nadam se da nije povrijeđen.
Odigr'o je utakmicu do kraja. Otkud to da je povrijeđen ?
Nije me oduševio večeras, puno je ispad'o.
Jah, i onaj žuti što je dobio, slabo postavljanje kad se zagrađiv'o.
Nije me oduševio večeras, puno je ispad'o.
Jah, i onaj žuti što je dobio, slabo postavljanje kad se zagrađiv'o.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Komična situacija, gradi se a igrač metar od njega, ja sam se samo zabrinuo kad se uhvatio za leđa, ali izgleda da je bila gluma koja mu nije pomogla da izbjegne žuti karton.zizu1991 je napisao/la:Jah, i onaj žuti što je dobio, slabo postavljanje kad se zagrađiv'o.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izašao je pred kraj šepajući, ali s obzirom da još uvijek nema nikakvih vijesti u vezi njega, bit će da nije ništa ozbiljno.
Meni je on danas bio dobar, a i po ocjenama je treći najbolje ocjenjeni u Šalkeu.
Meni je on danas bio dobar, a i po ocjenama je treći najbolje ocjenjeni u Šalkeu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ko je ispred njega bio ?
Svi odreda su odigrali dobro ispod nivoa. Huntelaar me potpuno razočarao.
Svi odreda su odigrali dobro ispod nivoa. Huntelaar me potpuno razočarao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
baš me zanima ko bi smio staviti Sea na cenera, bila bi mu tapija odmah

Puno je stavit ga na vise od cenera, to mi u veli vakta vidimo
Sea bi ja stavio na marku, za raju(ne gringa)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
momciluko, imas tako lijep sandzacki nick, ali lupas takve gluposti... nije ti to dobromujezin je napisao/la:Puno je stavit ga na vise od cenera, to mi u veli vakta vidimo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cener mu je po mjeri svakako je najviše u opticaju i najviše koristi.Chinaglia je napisao/la:baš me zanima ko bi smio staviti Sea na cenera, bila bi mu tapija odmah![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije realno da Spaha i Miralem imaju vecu glavu od Sea, mislim jednostavno nije:)
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Vidi Dzeke jos mu samo fali ona partizanska kapaChinaglia je napisao/la:baš me zanima ko bi smio staviti Sea na cenera, bila bi mu tapija odmah![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Momciluko ferhade bosanski ljiljane jesil nasao kakvu iz dijaspore 
Moze Seo na cenera slika iznad je dokaz
gringobih je napisao/la:Vidi Dzeke jos mu samo fali ona partizanska kapaChinaglia je napisao/la:baš me zanima ko bi smio staviti Sea na cenera, bila bi mu tapija odmah![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
selam kako si, kako familija, jedes li ovcavine svaki dan?mujezin je napisao/la:Momciluko ferhade bosanski ljiljane jesil nasao kakvu iz dijaspore
jesam hvala Bogu, samo se jos moramo malo vise upoznati, hvala na pitanje
ukucajte ovcavina na google i vidjet cete sta ce da vam izbaci
Mashallah momcino, zelim vam puno srece i poselami svojeBosniacum Lilium je napisao/la:selam kako si, kako familija, jedes li ovcavine svaki dan?mujezin je napisao/la:Momciluko ferhade bosanski ljiljane jesil nasao kakvu iz dijaspore
jesam hvala Bogu, samo se jos moramo malo vise upoznati, hvala na pitanje
ukucajte ovcavina na google i vidjet cete sta ce da vam izbaci
momak je ponosni Bosnjak iz Sandzaku,slika je dokaz

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zavidim ovom bratu koji se slikao sa Seom. Hvala ti na iskrene cestitke, sve pripardnike Seo pokreta cu da zovem na svadbu akoBogda kad bude. Zivotna mi je zelja da imam sliku sa Seom 
Trenutno korisnika/ca: Daduli, dedo26, Goalgetter, Google Adsense [Bot], zikerrz21 i 44 gosta.