Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Medunjanin ce biti igracina... cekajte 1-2 godine.. barca i real ce se otimati za njega...
BLUE NATION.
Ne bih se složio sa ovim. Hoće biti dobar, ali za ovakve domete sumnjam.Jaydoo82 je napisao/la:Medunjanin ce biti igracina... cekajte 1-2 godine.. barca i real ce se otimati za njega...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Cudi me da ste zaboravili na naseg Medicu
Nekom omrknulo a nekome osvanulo.Medi sija na sve strane
.Jedna od rijetkih tekmi gdje ce odigrati svih 90 minuta.
1-1 imaju igraca vise ali igra Valladolida je tanka da tankija nemoze biti.
Harisaga igra u sredini.Onako igra mu je kao i cjelog tima.Samo ono sto ubada u oci,brz je ko fico na otvorenom
Ma njegovih je sedam osam zadnjih minuta udje pozandara i hajmo rasipa.Ovako se coja umori .

Nekom omrknulo a nekome osvanulo.Medi sija na sve strane

1-1 imaju igraca vise ali igra Valladolida je tanka da tankija nemoze biti.
Harisaga igra u sredini.Onako igra mu je kao i cjelog tima.Samo ono sto ubada u oci,brz je ko fico na otvorenom

Ma njegovih je sedam osam zadnjih minuta udje pozandara i hajmo rasipa.Ovako se coja umori .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Nisam posebno pratio njegove utakmice, ali to sto sam do sada vidio je da je sjajan tehnicar. Kada je na lopti on je rado drzi i voli driblati, ali za razliku od drugih tesko ga je rastaviti od lopte, kao uz noge zalijepljena. Dobre finte itd., igra sa nekom lahkocom. Ne mogu procjeniti sta ce biti sa njim u buducnosti, mislim da se mora prvo navici na novog trenera, 90 minuta igre i na svoju ulogu u ekipi, ipak sve u svemu mislim da ce nam u reprezentaciji kad tad dobro doci, pa i da igra samo nekih 15 minuta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
promijenit ce on sredinu ali ne toliko visoko....sljedece sezone Haris u Deportivo La CarunaJaydoo82 je napisao/la:Medunjanin ce biti igracina... cekajte 1-2 godine.. barca i real ce se otimati za njega...

znaci medonja je izborio prvih 11 to je najvaznije
samo tesko da mogu do opstanka jedino da preskoce almeriu ,zaragoza je za 3 klase iznad njih . ne znam vidjecemo 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Mora sto bolje odigrat do kraja sezone, da se barem proda negdje ako ispadnu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Znate šta sam primijetio?! Da Medunjanin kad ulazi pred kraj utakmice u igru, uvijek zabije, ili asistira, a kad igra čitavu utakmicu ne uradi ništa. To je razlog zašto je uvijek sjedio na klupi. 

Ma geniJackie_Chan je napisao/la:Znate šta sam primijetio?! Da Medunjanin kad ulazi pred kraj utakmice u igru, uvijek zabije, ili asistira, a kad igra čitavu utakmicu ne uradi ništa. To je razlog zašto je uvijek sjedio na klupi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i ovaj novi trener opet supak,,,, Medo opet na klupi,, stvarno ga treneri nevole

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
slozio bio dvije utakmice zaredom pa opet mudonja na klupi 

- NoName
- Kontakt:
E onda nije do trenera. Sasvim sigurno. Čuj treneri ga ne vole, pa nisu mu ni babo ni mati da ga vole, ako igra dobro onda će biti u prvom timu a ako ne onda neće.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
bravo Hare dokaži da vrijediš gooooooooooooooooo
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Evil Genius
- Kontakt:
zabi ga mudonja
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Pa majstore
GOAAAAAL!!!

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Svaka cast Harise, samo tako nastavi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A ja golcine sunce ti zarko:::::
Pa ovo moze samo Bosanac....

Pa ovo moze samo Bosanac....

Cim je usao , odmah gol 
Ako neko ima snimak postavljaj, mada je rano

Ako neko ima snimak postavljaj, mada je rano

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
raspuco se mudonja pravo