Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
.Sarajlijc@ je napisao/la:Kao i na zeljeznicar.Krokodil je napisao/la:2-ca na Zrinjski u idućem kolu će biti poklon od kladionica.
Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 20 apr 2014, 04:44, ukupno mijenjano 1 put.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne bi bilo iznenađenje da Zeljo i zrinski zijane sljedeće kolo,i uz izgledne pobjede Širokog i Sarajeva,eto infarkt završnice u zadnjih 180 minuta.Nego,od narednog kola se sve utakmice igraju u istom terminu?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ako Zeljo uzme tri boda kod Veleza, Zrinjski kod Olimpika ... naredno kolo sarajevski derbi ce biti paklen !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tako jetepsija je napisao/la:Nego,od narednog kola se sve utakmice igraju u istom terminu?
2 gradska derbija bi mogla odrediti prvaka, nadam se da će domaćini pobijediti u oba
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zivinaajkula
- Kontakt:
Isti je termin svakome meni se cini!tepsija je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje da Zeljo i zrinski zijane sljedeće kolo,i uz izgledne pobjede Širokog i Sarajeva,eto infarkt završnice u zadnjih 180 minuta.Nego,od narednog kola se sve utakmice igraju u istom terminu?
Kad je Zeljo zadnji put izgubio protiv Veleza u Mostar?
Dole igramo solidno tako da pobjeda nebi cudila nikoga!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Jel se sve utakmice igraju subotom znam za termin od 17 sati.
kad je velez igrao bolje iza rata? mozda jedino one sezone kad se trebao igrati play off.zivinaajkula je napisao/la:Isti je termin svakome meni se cini!tepsija je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje da Zeljo i zrinski zijane sljedeće kolo,i uz izgledne pobjede Širokog i Sarajeva,eto infarkt završnice u zadnjih 180 minuta.Nego,od narednog kola se sve utakmice igraju u istom terminu?
Kad je Zeljo zadnji put izgubio protiv Veleza u Mostar?
Dole igramo solidno tako da pobjeda nebi cudila nikoga!
Nije ovo neka liga pa da se gleda po tradiciji,vecina ekipa su u 5deka.Uglavnom nek pobjedi bolji u subotu.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
Gledam finale holadskog kupa i nekako razmisljam kako bi bilo fino da se to i kod nas vrati kao sto je bilo prije par godina jedna finalna utakmica.
Ne mora se igrati u sarajevu, odrediti neki drugi grad koji ima 4-5 hiljada stadion (gradačac,tuzla,zenica,siroki,banovići... itd ima ih dovoljnosto je sasvim dovoljno za obje ekipe koje igraju u finalu ( po 2 hiljade ulaznica).
Ne mora se igrati u sarajevu, odrediti neki drugi grad koji ima 4-5 hiljada stadion (gradačac,tuzla,zenica,siroki,banovići... itd ima ih dovoljnosto je sasvim dovoljno za obje ekipe koje igraju u finalu ( po 2 hiljade ulaznica).
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 20 apr 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
nije teško za organizovati. međutim, ovo se radi da bi finalisti zaradili od ulaznica koliko mogu.
dalje, pitanje je da li bi se napunio stadion i od 5 hiljada ljudi. onda dolazi i problem policijske organizacije.
ma koliko bih i ja volio samo jednu utakmicu u finalu, ovako je jednostavnije Savezu...
dalje, pitanje je da li bi se napunio stadion i od 5 hiljada ljudi. onda dolazi i problem policijske organizacije.
ma koliko bih i ja volio samo jednu utakmicu u finalu, ovako je jednostavnije Savezu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ma sve se može kad se hoće al se uvijek trazi neki razlog a da se i ne pokuša. Mi nemozemo ni jednu malo rizičniju utakmicu organizovati, odnosno policija i ko vec to organizuje. lakše im uvesti zabranu gostovanja nego da sjedu i razrade plan kao sto to rade svi u svijetu. Al samo kazem kako bi to bilo fino.Pasha je napisao/la:nije teško za organizovati. međutim, ovo se radi da bi finalisti zaradili od ulaznica koliko mogu.
Uvesti od saveza neku nagradu za kup 30-40 milja, plus ulaznice nek podijele popola finalisti i to je to ne mogu vise klubovi ni zaraditi od finala.
postoji nagrada za osvojen kup. mislim da je 50 hiljada.
i kad bi se dijelile pare to opet nije isto. na Bilino polje u finalu dođe 10-tak hiljada, isto tako i na Grabavicu i Koševo. većini dođe bar 5 hiljada.
a opet upitno je da li bi u recimo Bihać došlo više od hiljadu navijača evo sada Čelika i više od dvije hiljade navijača Sarajeva itd.
daleko smo mi još od finansijsko-organizacione snage da napravimo takvu stvar ozbiljnom...
i kad bi se dijelile pare to opet nije isto. na Bilino polje u finalu dođe 10-tak hiljada, isto tako i na Grabavicu i Koševo. većini dođe bar 5 hiljada.
a opet upitno je da li bi u recimo Bihać došlo više od hiljadu navijača evo sada Čelika i više od dvije hiljade navijača Sarajeva itd.
daleko smo mi još od finansijsko-organizacione snage da napravimo takvu stvar ozbiljnom...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Ako ne odu Siroki, Zrinjski i Zeljo u Evropu sad kad su u ovakvoj formi, rank lige ce fasovati. Ovo govorim zbog drame oko licence koja ce uskoro uslijediti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Željezničar će sigurno otići, za ostale ne znam, mada sumnjam da će i Široki i Zrinjski imati problemaMokroguz je napisao/la:Ako ne odu Siroki, Zrinjski i Zeljo u Evropu sad kad su u ovakvoj formi, rank lige ce fasovati. Ovo govorim zbog drame oko licence koja ce uskoro uslijediti.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ni jedan klub od ova 4 prvoplasirana nece imati problema sa licencom posto iz godine u godinu je dobijaju.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nešto su čačkali ove godine vezano za licence...i porez su sad ubacili ja msm u taj finansijski izjvestaj
Upravo to. Reprogram duga ce uticati u nekom smislu.samosarajvo je napisao/la:Nešto su čačkali ove godine vezano za licence...i porez su sad ubacili ja msm u taj finansijski izjvestaj
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... entsAnchor
Zbog ovoga ima razloga malo sumnje ove godine iako nisam siguran da je sve ovo vjerodostojno, inace cekamo da vidimo. Nesta je i Zrinjski deverao oko licence sam cuo, a Siroki je osigurao sve davno, Velez takodjer izgleda.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim da nikad ni jedan klub nije imao problema zbog dugova prema PU, jer se redovno potpisivao reprogram i tu je PU izlazila u susret. Najveći problem su dugovi prema raznim firmama (dobavljačim), bivšim igračima i trenerima, uposlenicima. Ako oni tuže klub ili ne potpišu reprogram onda se javlja problem.
Kako je meni drago kad vidm pitarske teorije zavjere, znam onda da je Željo bliži tituli od bilo kojeg drugog kluba.
I onda kad ja poželim prolaz Zrinjskom u finale, mene napadaju i govore mi da navijam za fašistički klub, a 90% njih bi dalo guze da i Obilić uzme ligu prije Želje.
Baš ste čudna raja
I onda kad ja poželim prolaz Zrinjskom u finale, mene napadaju i govore mi da navijam za fašistički klub, a 90% njih bi dalo guze da i Obilić uzme ligu prije Želje.
Baš ste čudna raja
Ja te volim, volim Željo..
To što vi tako razmišljate džio, ne mora značiti da smo i mi takvi. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.