Pa to je ono sto je i realno za ocekivat. Sve ostalo je ono sto sam u prethodnom postu napisao.Virtu4l je napisao/la:A šta ako ne ode?crvenocrni je napisao/la:Ovaj mali stvarno ako ode u Brazil to ce biti nevidjeno pis..e po repki do sada.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Pršti zavist iz ovih cro komentara, da je Tin prihvatio Gračanov poziv sada bi bio najbolji, šućur Allahu pa je momak odgojen kao jedno fino dijete, i da osjeća veliki patriotizam prema Bosni i Hercegovini. Nije mala stvar kada igrač odbije jednu Belgiju i Hrvatsku, da bi zaigrao za zemlju svojih djedova, očeva, amidža...
Kasnije je dodao:"Dok je amidza selektor da vidim Brazil,a nakon toga mogu zavrsiti karijeru."Principatus je napisao/la:Tino Susic: "Tko zna, možda mi je ovo jedina prilika u karijeri da dođem na Svjetsko prvenstvo."
Dobro je prepoznao.
- crvenocrni
- Kontakt:
Dajte ljudi smanjite vise sa tim sarkazmomvoltron30 je napisao/la:Pršti zavist iz ovih cro komentara, da je Tin prihvatio Gračanov poziv sada bi bio najbolji, šućur Allahu pa je momak odgojen kao jedno fino dijete, i da osjeća veliki patriotizam prema Bosni i Hercegovini. Nije mala stvar kada igrač odbije jednu Belgiju i Hrvatsku, da bi zaigrao za zemlju svojih djedova, očeva, amidža...
Kamo srece da je prihvatio(i kamo srece da ga je uopce bilo)...voltron30 je napisao/la:Pršti zavist iz ovih cro komentara, da je Tin prihvatio Gračanov poziv sada bi bio najbolji, šućur Allahu pa je momak odgojen kao jedno fino dijete, i da osjeća veliki patriotizam prema Bosni i Hercegovini. Nije mala stvar kada igrač odbije jednu Belgiju i Hrvatsku, da bi zaigrao za zemlju svojih djedova, očeva, amidža...
- Principatus
- Kontakt:
@HzSM
Voltron se sali.
Voltron se sali.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znam brate,samo sam htio da dodam da bi mi prvi put u zivotu bilo drago da nam je neko oteo ovog "talenta".Medjutim,kao sto ne vjerujem da je igrac za nasu reprezentaciju tako ne vjerujem ni da ga je Hrvatska htjela,to su price kojima on nastoji sebi podici cijenu.Principatus je napisao/la:@HzSM
Voltron se sali.
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo vi njega zajebavajte. Vidjecete kad se TIno pokupi i ode zaigrati za Belgiju. Wilmots ga ceka otvorenih ruku.
- crvenocrni
- Kontakt:
Vjeruj da ne bi mogao ni dohvacati lopte u Belgiji koliko je brz i okretanGoalgetter je napisao/la:Samo vi njega zajebavajte. Vidjecete kad se TIno pokupi i ode zaigrati za Belgiju. Wilmots ga ceka otvorenih ruku.
Jedini nacin da se rijesimo njegove "brzine i okretnosti" su transparenti sa zeljama za njegovim sto skorijim odlaskom iz reprezentacije.Dok javnost i navijaci budu sutjeli Safet ce to vjesto iskoristavati i svog bratica redovno stavljati na spisak,uvjerit cete se svi.crvenocrni je napisao/la:Vjeruj da ne bi mogao ni dohvacati lopte u Belgiji koliko je brz i okretanGoalgetter je napisao/la:Samo vi njega zajebavajte. Vidjecete kad se TIno pokupi i ode zaigrati za Belgiju. Wilmots ga ceka otvorenih ruku.
Pa bolji je od Fellainia.Goalgetter je napisao/la:Samo vi njega zajebavajte. Vidjecete kad se TIno pokupi i ode zaigrati za Belgiju. Wilmots ga ceka otvorenih ruku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
za klasuCartman je napisao/la:Pa bolji je od Fellainia.Goalgetter je napisao/la:Samo vi njega zajebavajte. Vidjecete kad se TIno pokupi i ode zaigrati za Belgiju. Wilmots ga ceka otvorenih ruku.
Naravno da je bolji od Felainija, Sven igra u timu koji je treci na tabeli, a Felaini u Manchesteru je sedmi.
Upravo tako kolega.mujezin je napisao/la:Naravno da je bolji od Felainija, Sven igra u timu koji je treci na tabeli, a Felaini u Manchesteru je sedmi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- 1988risha
- Kontakt:
I Hajduk ćre igrat u Europi a Man Utd nece... sve su to neki parametri koji odlucujuCartman je napisao/la:Upravo tako kolega.mujezin je napisao/la:Naravno da je bolji od Felainija, Sven igra u timu koji je treci na tabeli, a Felaini u Manchesteru je sedmi.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- donniedarko
- Kontakt:
Valja ispratiti Svena i njegovu karijeru , izgleda da ce nam repka biti kolateralna steta"Da li ću nastaviti saradnju trebalo bi se vjerovatno znati do početka priprema za SP. Lično, volio bih ostati selektor BiH i poslije Brazila. Normalno je da poslije odlaska na SP sa reprezentacijom želim otići i na Evropsko prvenstvo u Francusku, pa zašto ne i na SP u Rusiju 2018. godine, te da tako napravimo jednu briljantnu seriju", rekao je Sušić.
Pa dobro, normalno da ce htjeti ostati sada kada vidi da ga ni turski drugoligasi ne bendaju ni 2%. Jos je skonto da preko burazera moze gurati razne propalice i tako zaradjivati ili ganjati ugovore Tinu.
Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 21 apr 2014, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
samoposmatram
- Kontakt:
PapeSusic je napisao/la:Pa dobro, normalno da ce htjeti ostati sada kada vidi da ga ni turski drugoligase ne bendaju ni 2%. Jos je skonto da preko burazera moze gurati razne propalice i tako zaradjivati ili ganjati ugovore Tinu.
- 1988risha
- Kontakt:
De nam samo nađi spisak ili članak u kojem je Tino pozvan za Belgiju ???voltron30 je napisao/la:Pršti zavist iz ovih cro komentara, da je Tin prihvatio Gračanov poziv sada bi bio najbolji, šućur Allahu pa je momak odgojen kao jedno fino dijete, i da osjeća veliki patriotizam prema Bosni i Hercegovini. Nije mala stvar kada igrač odbije jednu Belgiju i Hrvatsku, da bi zaigrao za zemlju svojih djedova, očeva, amidža...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Trenutno korisnika/ca: Halix131, Pensioner26, soko i 40 gostiju.