FIFA-PANINI-PACKendem_ je napisao/la:evo univerzalni jedan: COKE-REWARDSLiverpoolREDS je napisao/la:ima li neko kodove da zaradi sevapa
COCA-COLA
WORLDS-CUP
FREE-PACK-2014
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
FIFA-PANINI-PACKendem_ je napisao/la:evo univerzalni jedan: COKE-REWARDSLiverpoolREDS je napisao/la:ima li neko kodove da zaradi sevapa
OPEN-HAPPINESSrefree je napisao/la:FIFA-PANINI-PACKendem_ je napisao/la:evo univerzalni jedan: COKE-REWARDSLiverpoolREDS je napisao/la:ima li neko kodove da zaradi sevapa
COCA-COLA
WORLDS-CUP
FREE-PACK-2014
logo spanije ne mozes naci ni za messia dva dana mi stoji da trazim logo spanije za messija i opet nistaPadovan je napisao/la:Ima li neko Romarica, njega haman najmanje ima
Pablo ArmeroFantasista je napisao/la:Trebaju mi Pjanić,Lulić i naš logo da popunim našu repku.
Od talijana Baloteli, Bufon, Montolivo,Abate i logo.
Od španaca Arbeloa, Alba, Casillas i logo.
Ako neko ima neku od ovih neka se javi.
Od duplih imam: Ospina, Sturidge,Cahil,Vlaar,Rossi,Sakho,Benzema,Medunjanin,Moses,Soudani.
Logo Irana i dvojicu drvosječa iz Hondurasa.
Može li u zamjenu Gonzalez, Costa Rica?Ethel je napisao/la:Treba li nekome grb Brazila, imam ih 3
Moze, haj sad cu napraviti grupuChupacabra je napisao/la:Može li u zamjenu Gonzalez, Costa Rica?Ethel je napisao/la:Treba li nekome grb Brazila, imam ih 3
207BelminM23 je napisao/la:FAN![]()
BiH![]()
![]()
Alžir![]()
Kosta Rika![]()
Nigerija -
202 sličice u albumu.
higuain je napisao/la:Jel ima neko logo Juzne Koreje?
crvenocrni je napisao/la:207BelminM23 je napisao/la:FAN![]()
BiH![]()
![]()
Alžir![]()
Kosta Rika![]()
Nigerija -
202 sličice u albumu.![]()
![]()
moze li stocker ili logo japanaEthel je napisao/la:Moze, haj sad cu napraviti grupuChupacabra je napisao/la:Može li u zamjenu Gonzalez, Costa Rica?Ethel je napisao/la:Treba li nekome grb Brazila, imam ih 3
ID: 52045
pass: moyes
EDIT: Ako nekome jos treba grb Brazila neka se javi, ostala su jos 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.