Istra - Belupo 1 @3,50
Milwall - Doncaster 2/1 @15,00
Gdje svi, tu i mali mujo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
u većini stranih pretpostavljam. Osobno najčešće koristim Marathonbet.kremenko je napisao/la: U kojoj kladionici ima uplatit frejmove ?
cim ja ispratim ne moze go pastizgmiky je napisao/la:Crewe-Colchester 3+ 1.70, oba daju i 3+ 2.05
Na ovoj utakmici očekujem barem tri gola i barem po gol od i jedne i druge ekipe i idem na jaču uplatu sa oba gol i 3+ pa tko preživi dobro je![]()
a kad se već častimo prelazima evo jedan par gdje bi mogao doći
Crewe-Colchester 1/2 30 ili 2/1 27
ja ovo nisam ni vidio, al odigrao 2+ i gola naravno ni na mapithemaniaks je napisao/la:cim ja ispratim ne moze go pastizgmiky je napisao/la:Crewe-Colchester 3+ 1.70, oba daju i 3+ 2.05
Na ovoj utakmici očekujem barem tri gola i barem po gol od i jedne i druge ekipe i idem na jaču uplatu sa oba gol i 3+ pa tko preživi dobro je![]()

ovaj radi za bet live kladionicu... provjereno. ne nasjedajteFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 1: Fmp - Mega Vizura - 2 1,65 40e
SINGL 2: Dartford - Tamwort - 1 1,60 20e
TRIPL:
Alesund - Start - 1&tm12+ 2,30 (domacin pobedjuje i daje 2+ golova)
Brasov - Konkordija - 1 1,70
Hudinge - Skeleftea - 1 1,70
Q: 6,65
10e
nemoj više Admire prepisivati molim teAdmir_Sa je napisao/la:ja ovo nisam ni vidio, al odigrao 2+ i gola naravno ni na mapithemaniaks je napisao/la:cim ja ispratim ne moze go pastizgmiky je napisao/la:Crewe-Colchester 3+ 1.70, oba daju i 3+ 2.05
samo za fekufeko je napisao/la:ovaj radi za bet live kladionicu... provjereno. ne nasjedajteFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 1: Fmp - Mega Vizura - 2 1,65 40e
SINGL 2: Dartford - Tamwort - 1 1,60 20e
TRIPL:
Alesund - Start - 1&tm12+ 2,30 (domacin pobedjuje i daje 2+ golova)
Brasov - Konkordija - 1 1,70
Hudinge - Skeleftea - 1 1,70
Q: 6,65
10e
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.