Tino bi i sad mogao igrati za mladu,iako je napunio 22 godine,iz prostog razloga sto nije imao 22 kad su krenule kvalifikacije,i svaki igrač moze nastupiti sa 22 godine ako ih napuni za vrijeme trajanja kvalifikacija... i ako je bio toliki talenat kako to da ga nisu primjetili sa 20 iz mlade repke,jer imao je 20 godina kad je počeo igrat u Hajduku,a papire je mogao sredit i prije 1,5 godinu i probat se izborit za mladu,al tad nije bilo pojma da ćemo ići na SP,pa repka i nije bila interesantna ni A a mlada pogotovo...emir79 je napisao/la:Tino je cekao odobrenje FIFA, kako je mogao debitovati za U21 prosao voz. Momak je za A selekciju debitovao sa 22 godine.PapeSusic je napisao/la:
Tini nije bilo kasno ici u mladu reprezentaciju. Besic i Prcic su isto godiste pa su bili pozvani na dernek Jagodica a ne protiv Egitpa. Ali valjda je bio uslov Tine da ide na SP, inace bi isao s Hrvatskom ili Belgijom
Safet Sušić - Pape
- 1988risha
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Dobro je to znao i Emir, samo sto je notorni lazov.1988risha je napisao/la:Tino bi i sad mogao igrati za mladu,iako je napunio 22 godine,iz prostog razloga sto nije imao 22 kad su krenule kvalifikacije,i svaki igrač moze nastupiti sa 22 godine ako ih napuni za vrijeme trajanja kvalifikacija... i ako je bio toliki talenat kako to da ga nisu primjetili sa 20 iz mlade repke,jer imao je 20 godina kad je počeo igrat u Hajduku,a papire je mogao sredit i prije 1,5 godinu i probat se izborit za mladu,al tad nije bilo pojma da ćemo ići na SP,pa repka i nije bila interesantna ni A a mlada pogotovo...emir79 je napisao/la:Tino je cekao odobrenje FIFA, kako je mogao debitovati za U21 prosao voz. Momak je za A selekciju debitovao sa 22 godine.PapeSusic je napisao/la:
Tini nije bilo kasno ici u mladu reprezentaciju. Besic i Prcic su isto godiste pa su bili pozvani na dernek Jagodica a ne protiv Egitpa. Ali valjda je bio uslov Tine da ide na SP, inace bi isao s Hrvatskom ili Belgijom
"30 utakmica bez poraza" - Emir o grckoj

Nije on ironican vec se razumije u fudbal koliko i Safetova ljubavnica....bhsport je napisao/la:Kralju, nadam se da si ironican, inace stvarno sumnjam u tvoje fudbalske sposobnosti.emir79 je napisao/la:Vec sam napisao, vas je problem sto gledate ovu vremensku distancu i poziv Tine Susica, a ne gledate u vrijeme onda kada mu je upucen poziv. Prcic je bio tribina u vrijeme kad je Tino dobio poziv protv Egipta. Tino u ovakvom stanju sad ni u snu nebi dobio poziv Susica, nema sanse.bhsport je napisao/la:@emir79, vidim da si upucen i da citas tm forum, jedan si od uglednijih tamo.![]()
Samo mi reci slijedece, na osnovu cega je Sven Tino Susic dobio poziv prije Sanjina Prcica, dugogodisnjeg bh reprezentativca u omladinskim katergorijama i kapitena istih?
Samo cinjenice molim.
Tino nije kriv, sto selektori nasih mladjih selekcija nisu na vrijeme pozvali Tinu pa da ga isprobaju, to je nasa boljka od kako postojimo kao reprezentacija, pa se onda svi logicno guraju u A reprezentaciju.
tj. bitno je braniti Safeta sve ostalo na stranu
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
I gdje sad Rijeka u HNL-u? Ko ce biti sampion tamo? Kad su toliko super-mega-giga jaka ekipa sto nisu ugrozili DInamo? Konstanta je pokazatelj kvaliteta jarane,a ne "ples jedno ljeto"..U HNL-u jedino Dinamo zasluzuje puni naklon ostalo ne..Ivo Istuk je bio trener u HNL-u i znas sta je rekao jednom-da bi Zeljo bio u samom vrhu te lige..Eto ako ja nemam pojma ima li Ivo Istuk?rambo16 je napisao/la: ja recimo izdvajam Rijeku....neke extra partije u Evropskoj ligi...kad će neka naša ekipa zaigrat u Evropskim takmičenjima....ni u perspektivi ne vidim da bi neko mogo izborit nastup u Evropa ligi....Ligu prvaka neću da pominjem jer to je misaona imenica za BH klubove....

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zanimljivo je da standardni igrac Dinama, Husejinovic, nije imao mjesta, a Vrso i nestandardni Stinky iz Hajduka (gnijezdo Germannia Sportagenture) idu na SP 

.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 21 apr 2014, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Stani, ako je mogao dobijati pozive za U18,U19 Belgije, zasto nije bio interesantan i nasim mladjim selekcijama?bhsport je napisao/la:
Kralju, nadam se da si ironican, inace stvarno sumnjam u tvoje fudbalske sposobnosti.
Ko od nas dvojice ima propuh u glavi?propuh je napisao/la: Nije on ironican vec se razumije u fudbal koliko i Safetova ljubavnica....
tj. bitno je braniti Safeta sve ostalo na stranu

Nisi odgovorio na prijasna pitanja. Sto tinu nije zanimlijva nasa U21?emir79 je napisao/la:Stani, ako je mogao dobijati pozive za U18,U19 Belgije, zasto nije bio interesantan i nasim mladjim selekcijama?bhsport je napisao/la:
Kralju, nadam se da si ironican, inace stvarno sumnjam u tvoje fudbalske sposobnosti.

U19 nije igrao, a U21 ga nisu ni zvali, neki dan smo zgazili tu mladu belgiju svakako.emir79 je napisao/la:Stani, ako je mogao dobijati pozive za U18,U19 Belgije, zasto nije bio interesantan i nasim mladjim selekcijama?bhsport je napisao/la:
Lik 3,4 godine nije imo pravu tekmu, kao takav ne moze biti interesantan Kosovu ako cemo posteno.
Jel tako?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zasto igra u hajduku kad je bio potencial belgiji?? Ljudi sami sebe lazu....emir79 je napisao/la:Stani, ako je mogao dobijati pozive za U18,U19 Belgije, zasto nije bio interesantan i nasim mladjim selekcijama?bhsport je napisao/la:
Sto Jagodic nije pozvao Tinu, ako je vec imao pravo za nastup?PapeSusic je napisao/la: Nisi odgovorio na prijasna pitanja. Sto tinu nije zanimlijva nasa U21?
Sta ocekujes da ti ja odgovorim na ovakvo pitanje?
A gdje ti vidis da sam ja napisao da su ga zvali u U21?bhsport je napisao/la:U19 nije igrao, a U21 ga nisu ni zvali, neki dan smo zgazili tu mladu belgiju svakako.emir79 je napisao/la:Stani, ako je mogao dobijati pozive za U18,U19 Belgije, zasto nije bio interesantan i nasim mladjim selekcijama?bhsport je napisao/la:
Lik 3,4 godine nije imo pravu tekmu, kao takav ne moze biti interesantan Kosovu ako cemo posteno.
Jel tako?
Imao je poziv u U19, za U 18 je igrao, znaci da je itekako bio talentovan mladi igrac.
Ziv bio ne poredi nase mlade selekcije sa bilokojom na svijetu, a pogotovo ne sa belgijskim. Nama je uspjeh elitni krug. Ja mi fol rzvalili mlade Belgijance, ljudi ne mogu izbrojati svoje nastupe koliko su ih imali po prvenstvima. Mani se ba toga. Da je Tino pozivan ( i ne samo on)na vrijeme u mladje selekcije, na vrijeme bi imali jasnu sliku o njemu je li kvalitet za A reprezentaciju ili ne.
Odogovori ti meni, zato ste Tankovica trpali u A repezentaciju, na osnovu cega, koga, sta li? Na osnovu 90 minuta FA kupa? Kad vidim ko se sve trpa u A selekciju, komotno moze i Tino, nista bolji nisu.
Emire, Tino od U18 ne igra ozbiljne tekme, u cemu je problem tu?
3 godine ga nema nigdje i onda odjednom fljassss na svjetsko, ne ide to tako prijatelju.
Sto se Tankovica tice, momak je ulazio i u EPL, u tom periodu je ubiljezio i 61 minut u EPL o cemu pola repke samo moze mastati.
Ako ti to nije argument, ne znam o cemu pricati vise.
3 godine ga nema nigdje i onda odjednom fljassss na svjetsko, ne ide to tako prijatelju.
Sto se Tankovica tice, momak je ulazio i u EPL, u tom periodu je ubiljezio i 61 minut u EPL o cemu pola repke samo moze mastati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nedaj se bosno, zemljo neostvarenih talenata 

Aha, hoces da kazes, da je argument 150 ili koliko vec minuta dovoljan za poziv u A reprezentaciju? I ja ovo treba da shvatim ozbiljno?bhsport je napisao/la:Emire, Tino od U18 ne igra ozbiljne tekme, u cemu je problem tu?
Ako ce pola repke mastati da zaigra 150 minuta u PL-u i da ih nema vise ni na mapi, bolje da ne mastaju.
Tankovic trenutno igra amatreski fudbal, kao sto je i Sead Hajrovic za vrijeme Arsenala, pa mu ne bi mrsko doci u U21.
frljassss na svijetsko? Ovo mi nije poznato, ali iskreno, gdje ti vidis da ce Safet pozvati Tinu u Brazil? GDJE?
Ne ide ni da nakon 150 minuta ides u A selekciju, pa ste na sva zvona, jos se momak sa porodicom maksimalno posra i na drzavu BIH i na navijace i na sve sto cini Bosnu Bosnom, a ponajvise na svoje Srebrenicane, yebo li mu Carl Bilt mamu. Volim Tinu, i strakatog , nego balijske izrode. Vuces me za jezik stari.
Momciluci, gdje nam je harishp? Nije zanimljivo bez njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zato sto su ga amidza i caca Sead ugurali u A repku. Jesil stvarno toliko glup ili se pravis? Prvo lazes da nema pravo igrati za U21 iako je ista generacija ko Prcic i Besic a sada se zalis sto mu drzavljanstvo nisu dali prije.emir79 je napisao/la:Sto Jagodic nije pozvao Tinu, ako je vec imao pravo za nastup?PapeSusic je napisao/la: Nisi odgovorio na prijasna pitanja. Sto tinu nije zanimlijva nasa U21?
Sta ocekujes da ti ja odgovorim na ovakvo pitanje?
Sjecam se kad si tvrdio da Arslanagic, Dilaver i ostali prvo trebaju promjeniti drzavljanstvo prije nego sto trebaju ocekivati kontakt sa NFSBiH, a sada ko blentav krivis savez sto nisu kontaktirali Stinkija kad je ovaj glumio belgijanca??
Gluplje izjave pravis nego tvoj Safet koji ismijava Arslanagica i ostale s drugim pasosem a par puta isao gledati zlatnu koku germanije Hadzica dok je bio austrijanac.
Bio je prvotimac protiv Mancestera, i dovoljno dobar za mjesto na spisku Svedske. Za razliku od Stinkija koji nije mogao dobiti profi ugovor u cijeloj Belgiji (nije mogao ni u Hajduku prije nego sto su Sead i Safet poceli gurati Avdiju) i koji nema mjesta ni na sirem spisku U21 svoje Belgije (da, on ima pravo na U21 i do skora je imao pravo na belgijsku U21 ali nikada nije bio ni u planu, toliko o odbijanu A repke Belgije)emir79 je napisao/la: Odogovori ti meni, zato ste Tankovica trpali u A repezentaciju, na osnovu cega, koga, sta li? Na osnovu 90 minuta FA kupa? Kad vidim ko se sve trpa u A selekciju, komotno moze i Tino, nista bolji nisu.

- donniedarko
- Kontakt:
Ja bih rekao da ti nisi dovoljno informisan da bi uopste mogao raspravljati ozbiljno . Dobio je jedan poziv za njihove mladje kategorije te igrao samo jedno poluvrijeme i od tada nije nikako povezivan sa Belgijom osim u nasim medijima kada je trebao biti ubacen u repkuemir79 je napisao/la:Stani, ako je mogao dobijati pozive za U18,U19 Belgije, zasto nije bio interesantan i nasim mladjim selekcijama?

Prcic je profesionalni igrac i imati ce blistavu karijeru za razliku od Tine koji je amater . Indicije su takve da navode na taj zakljucak a ti si toliki patriota da ti ne predstavlja problem omalozavati mlade reprezentativce samo kako bi odbranio nepotizam od strane naseg selektora .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.