STEVIE je napisao/la:danas spaha pojedincima unistio dan s svojom predstavom

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Daleko od toga. Meni je bilo itekako drago procitati da je odigrao vrlo kvalitetnu utakmicu. Samo gubicu u usta i manje "drkadjiskog ponasanja" i sve ce biti udure.hroni je napisao/la:STEVIE je napisao/la:danas spaha pojedincima unistio dan s svojom predstavom![]()
![]()
Ko ce na armirani beton moj Virtuale? Njega ne dira ni Putin.Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da se on smije vratiti u Moskvu.
Emir nije igrac koji pase u zonu udobnosti. On je vise taj koji ce ako treba i kontrirati (otvoriti usta), a nece samo ponavljati ono sto ovi iz visih rangova diktiraju. On jednostavno kaze otvoreno u cemu je stvar i ne pokusava da sve zataska ili nesto opise ljepsim nego sto jeste (situacija u Bayeru). Takvi nam igraci trebaju u Bayeru, a ne oni koji se vec poslije 4 pobjedjenih utakmica u redu zasite kao da smo osvojili prvenstvo.Emir ist kein Spieler der in die Wohlfühlzone passt. Er gibt wiederworte und labbert nicht das nach was die Führungsebene ihm sagt. Er bringt mal dinge auf den Punkt und quatscht nicht alles schön. Solche spieler braucht der Bayer. Schönreder die alles toll finden und wenn sie mal 4 Spiele in folge gewonnen haben so satt sind wie manche nach einer Meisterschaft.
Pa budalice ako Spaha ode tamo oslobodiće Krim.Cartman je napisao/la:Ko ce na armirani beton moj Virtuale? Njega ne dira ni Putin.Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da se on smije vratiti u Moskvu.
Mislim da je ovo prva anketa koju smo izgubili. Pametnom dosta.Unofficialpage je napisao/la:Jeste li glasali? Samo 10% glasova ima, ne ćemo zar ovo izgubit?
http://www.bundesliga.de/de/fanzone/spi ... tags/2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.