Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2014, 15:20

PapeSusic je napisao/la: Zato sto su ga amidza i caca Sead ugurali u A repku. Jesil stvarno toliko glup ili se pravis? Prvo lazes da nema pravo igrati za U21 iako je ista generacija ko Prcic i Besic a sada se zalis sto mu drzavljanstvo nisu dali prije.

Sjecam se kad si tvrdio da Arslanagic, Dilaver i ostali prvo trebaju promjeniti drzavljanstvo prije nego sto trebaju ocekivati kontakt sa NFSBiH, a sada ko blentav krivis savez sto nisu kontaktirali Stinkija kad je ovaj glumio belgijanca??

Gluplje izjave pravis nego tvoj Safet koji ismijava Arslanagica i ostale s drugim pasosem a par puta isao gledati zlatnu koku germanije Hadzica dok je bio austrijanac.
Kad sam ja Dilavera spominjao? O cemu ti?

Ismijava Arslanagica, time sto je rekao, da je prije sredio papire, imao bi vec 3-4 nastupa za A reprezentaciju. Ovo ismijavanje?

Pape je obavio razgovor sa Orhanom Dininim ocem, tako da se ti ne moras brinuti za Arslanagica.

A za ovo glup i blentav, caci svom reci, koji te tako vaspitao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 21 apr 2014, 15:27

emir79 je napisao/la:
Ismijava Arslanagica, time sto je rekao, da je prije sredio papire, imao bi vec 3-4 nastupa za A reprezentaciju. Ovo ismijavanje?
To naravno izjavi sada kada je prekasno. Kada je blio vremena za promjenom drzavljanstva uopste nije zelio kontakt sa njim i izjavio je da ga igraci koji su tek poceli igrati profi fudbal ne zanimaju. U tri dana objavi spisak za Egipat i Tincek dobi poziv, iako ima manje minuta u Hajduku nego Arslanagic u Standardu. Nepravi se blesav.
Pape je obavio razgovor sa Orhanom Dininim ocem, tako da se ti ne moras brinuti za Arslanagica.

A za ovo glup i blentav, caci svom reci, koji te tako vaspitao.
Samo blesav moze siriti toliko lazi i dezinformacija kad je sve dostupno na internetu. Prvo tvrdis da su grci imali 30 utakmica zaredom bez poraza, kasnije da Stinky nema pravo igrati za U21 iako je isto godiste i ista generacija kao Prcic. Ti nisi obicni lazov, ti si blesav lazov.

Necu se spustati na tvoj nivo i spominjati oceve, matere i slicno :crazy:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 apr 2014, 15:31

Otprilike za 20 igraca se znaju imena koji ce biti na spisku za SP,a za preostale 3 pozicije najblizi pozivu su Besic,Zec i Ibricic. Prva dvojica igraju u odlicnoj formi,dok se i Ibricic ustalio u prvu ekipu,i zasada su oni najblizi pozivu na SP! kao cetvrti kanddidat najblizi su Jahic i Zahirovic,i to je to sto se tice spiska od 23 imena!Ukoliko Arslanagic sredi papirologiju onda je on siguran putnik za Brazil! Nadam se da ce Safet o svemu dobro razmisliti i pozvati najbolje sto BIH u ovom trenutku ima...

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 apr 2014, 15:34

bosnas_ je napisao/la:Otprilike za 20 igraca se znaju imena koji ce biti na spisku za SP,a za preostale 3 pozicije najblizi pozivu su Besic,Zec i Ibricic. Prva dvojica igraju u odlicnoj formi,dok se i Ibricic ustalio u prvu ekipu,i zasada su oni najblizi pozivu na SP! kao cetvrti kanddidat najblizi su Jahic i Zahirovic,i to je to sto se tice spiska od 23 imena!Ukoliko Arslanagic sredi papirologiju onda je on siguran putnik za Brazil! Nadam se da ce Safet o svemu dobro razmisliti i pozvati najbolje sto BIH u ovom trenutku ima...
Insajder ??

Kako će Zec biti bliži pozivu od Zahirovića ? Ne mislim i da Bešić može biti bliži pozivu od Zahirovića, al eto, to i nekako.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2014, 15:34

Iskreno se nadam da će Safet nakon SP potpisati ugovor sa nekim klubom, i da više neće voditi reprezentaciju.
DRUG NEBI TI PUNCA

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2014, 15:36

PapeSusic je napisao/la:
Ne tebe je tajo ucio, da selektora od 58 godina nazivas svakojakim pogrdnim imenima, da vrijedjas redom po forumu clanove, ipak je to tvoj nivo.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 21 apr 2014, 15:37

Evo vam insider:
Begovic
Avdukic
Fejzic

Spahic
Mujdza
Vrsajevic
Vranjes
Bicakcic
Zukanovic
Sunjic
Kolasinac

Misimovic
Pjanic
Salihovic
Medunjanin
Lulic
Visca
Hajrovic
Susic
Ibricic

Dzeko
Ibisevic

+Hadzic/Zahirovic/Besic

;)

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 21 apr 2014, 15:44

emir79 je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:
Ne tebe je tajo ucio, da selektora od 58 godina nazivas svakojakim pogrdnim imenima, da vrijedjas redom po forumu clanove, ipak je to tvoj nivo.
Odrastao sam bez oca, pa ako i dalje zelis spominjati i psovati moje roditelje mozes oca preskociti. Bez obzira na sve to, ja na tvoj nivo necu...

Dalje, nisam selektora nazivo svakojakim pogrdnim imenima, a da i jesam imam pravo. To sto je tebi krivo sto pocestu pljujem antitalenta iz Hajduka, koji je ugovor dobio samo sto je Vrso poguran u A repku, je tvoj problem. Stinky je obicno **** je neki dan izjavi da ga Bosna samo zanima zbog SP. Ali eto, nastavi ti braniti nepotizam Safeta i talenat Stinkija, nastavi siriti dezinformacije o 300 uzastopnih pobjeda Grcke i fantasticnoj karijeri Tinceka u mladim repkama Belgije. Nastavi i familiju spominjati sledeci put kad ti otkrijem laz.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 apr 2014, 15:47

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Emire, Tino od U18 ne igra ozbiljne tekme, u cemu je problem tu?
3 godine ga nema nigdje i onda odjednom fljassss na svjetsko, ne ide to tako prijatelju.

Sto se Tankovica tice, momak je ulazio i u EPL, u tom periodu je ubiljezio i 61 minut u EPL o cemu pola repke samo moze mastati.
Ako ti to nije argument, ne znam o cemu pricati vise.
Aha, hoces da kazes, da je argument 150 ili koliko vec minuta dovoljan za poziv u A reprezentaciju? I ja ovo treba da shvatim ozbiljno?
Ako ce pola repke mastati da zaigra 150 minuta u PL-u i da ih nema vise ni na mapi, bolje da ne mastaju.
Tankovic trenutno igra amatreski fudbal, kao sto je i Sead Hajrovic za vrijeme Arsenala, pa mu ne bi mrsko doci u U21.

frljassss na svijetsko? Ovo mi nije poznato, ali iskreno, gdje ti vidis da ce Safet pozvati Tinu u Brazil? GDJE?

Ne ide ni da nakon 150 minuta ides u A selekciju, pa ste na sva zvona, jos se momak sa porodicom maksimalno posra i na drzavu BIH i na navijace i na sve sto cini Bosnu Bosnom, a ponajvise na svoje Srebrenicane, yebo li mu Carl Bilt mamu. Volim Tinu, i strakatog , nego balijske izrode. Vuces me za jezik stari.
A ide da nakon poluvremena na prijateljskoj ides na svjetsko, opet dvostruki arsini. U p.m.
Inace to se zove kaparisanje, svedi su ga kaparisali pa ce nekad mozda u A selekciju ko Ibrahimovic, razumes?
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 21 apr 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 21 apr 2014, 15:48

bagrcavi je napisao/la:Iskreno se nadam da će Safet nakon SP potpisati ugovor sa nekim klubom, i da više neće voditi reprezentaciju.

To bi bilo odlicno i najbolje za repku

slika

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2014, 15:54

.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 21 apr 2014, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2014, 15:56

PapeSusic je napisao/la: Odrastao sam bez oca, pa ako i dalje zelis spominjati i psovati moje roditelje mozes oca preskociti. Bez obzira na sve to, ja na tvoj nivo necu...

Dalje, nisam selektora nazivo svakojakim pogrdnim imenima, a da i jesam imam pravo. To sto je tebi krivo sto pocestu pljujem antitalenta iz Hajduka, koji je ugovor dobio samo sto je Vrso poguran u A repku, je tvoj problem. Stinky je obicno **** je neki dan izjavi da ga Bosna samo zanima zbog SP. Ali eto, nastavi ti braniti nepotizam Safeta i talenat Stinkija, nastavi siriti dezinformacije o 300 uzastopnih pobjeda Grcke i fantasticnoj karijeri Tinceka u mladim repkama Belgije. Nastavi i familiju spominjati sledeci put kad ti otkrijem laz.
Mozes ti ovdje pisati i da si astronaut, zato me boli briga, niti me interesuje. Prestani vrijedjati clanove foruma!
Tvoje roditelje ja nisam psovao , opet lazes!

Nego sa mnom nisi ovce cuvao, pa da tako razgovaras. Nekom kad napises da je glup i blentav je uvreda, vrati se na pocetak obnavljanja kucnog odgoja.

Normalno za ovakve stvari se dobija ako nista opomena na 7 dana.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 apr 2014, 16:00

Auu što je veselo ovdje, samo naprijed momci, dug dan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 21 apr 2014, 16:00

Ako ti nisi vrijedao moje roditelje nisam ni ja nikada rekao da si glup nego pitao, nisam nikada rekao da si blesav nego da se na ovoj temi ponasas kao blesav.

Okani me se svega ti, ako nezelis komentarisati cinjenice (poput one o porazima Grcke) nemoj mi ni familiju spominjati...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 apr 2014, 16:01

Pdf reprezentacije vrtić post'o. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 apr 2014, 16:04

PapeSusic je napisao/la:
:urnebes: Pa neki dan si na forumu psovao majku jednom igracu. :roll:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 apr 2014, 16:22

rambo16 je napisao/la: znaš kolko je HNL jača od naše lige...jedno 10 puta i to najmanje ;) halo jarane...naši klubovi gube od Kukesi-a...dok recimo Rijeka igra rame uz rame sa Lyonom.... :kafa: i sad mi očekujemo da Sušić zove nekog k'o ne može dobit Kukesi-a....miljama smo mi daleko od HNL-a
Nije to baš tako.
Kao što kolega reče, Dinamo na stranu, ali Rijeka i Hajduk nisu puno bolje ekipe od ekipa iz vrha PL. To vrijedi i za ostale ekipe, tako da Istra, Lokomotiva ili Split nisu puno bolje ekipe od Borca, Čelika ili Veleža.
Husejinović iz Sarajeva otišao i do povrede bio standardan u Dinamu, Vršajević je iz Čelika otišao u Hajduk gdje je također standardan igrač.

Ne vjerujem da je njihova liga i finansijski puno jača jer i kod njih kasne plate igračima, a klubovi su u dugovima kao i naši.
Imaju problema sa praznim tribinama baš kao i u našoj ligi jer u prosjeku par hiljada ljudi dolazi na utakmice.

Što se europskih takmičenja tiče, ove godine je to bio više splet sretnih okolnosti nego dokaz kvaliteta. Rijeka je izbacila Stuttgart koji se ostatak sezone bori za opstanak, odigra super sa Lyonom koji je prvi dio sezone bio u velikim problemima i ubilježio 5-6 pobjeda u 20 utakmica , Betis ispao iz prve lige Španije.
Ne umanjujem njihov uspjeh, ali tako je. Na isti način je Željo prošao Sheriff koji je godinu prije izbacio Dinamo.
Hajduk je ispao od ekipe iz Gruzije.

Razlika postoji, ali nije tako drastična da jedna liga daje 3-4 reprezentativca, a druga nijednog. Trenutno je tako, ali ako se u našoj ligi ne uradi nešto po pitanju smanjenja kao u HNL-u, onda će ova razlika svake godine biti veća.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2014, 16:36

ceze je napisao/la:
rambo16 je napisao/la: znaš kolko je HNL jača od naše lige...jedno 10 puta i to najmanje ;) halo jarane...naši klubovi gube od Kukesi-a...dok recimo Rijeka igra rame uz rame sa Lyonom.... :kafa: i sad mi očekujemo da Sušić zove nekog k'o ne može dobit Kukesi-a....miljama smo mi daleko od HNL-a
Nije to baš tako.
Kao što kolega reče, Dinamo na stranu, ali Rijeka i Hajduk nisu puno bolje ekipe od ekipa iz vrha PL. To vrijedi i za ostale ekipe, tako da Istra, Lokomotiva ili Split nisu puno bolje ekipe od Borca, Čelika ili Veleža.
Husejinović iz Sarajeva otišao i do povrede bio standardan u Dinamu, Vršajević je iz Čelika otišao u Hajduk gdje je također standardan igrač.

Ne vjerujem da je njihova liga i finansijski puno jača jer i kod njih kasne plate igračima, a klubovi su u dugovima kao i naši.
Imaju problema sa praznim tribinama baš kao i u našoj ligi jer u prosjeku par hiljada ljudi dolazi na utakmice.

Što se europskih takmičenja tiče, ove godine je to bio više splet sretnih okolnosti nego dokaz kvaliteta. Rijeka je izbacila Stuttgart koji se ostatak sezone bori za opstanak, odigra super sa Lyonom koji je prvi dio sezone bio u velikim problemima i ubilježio 5-6 pobjeda u 20 utakmica , Betis ispao iz prve lige Španije.
Ne umanjujem njihov uspjeh, ali tako je. Na isti način je Željo prošao Sheriff koji je godinu prije izbacio Dinamo.
Hajduk je ispao od ekipe iz Gruzije.

Razlika postoji, ali nije tako drastična da jedna liga daje 3-4 reprezentativca, a druga nijednog. Trenutno je tako, ali ako se u našoj ligi ne uradi nešto po pitanju smanjenja kao u HNL-u, onda će ova razlika svake godine biti veća.
Ceze dragi, HNL je pojam za nasu ligu, na stranu to sto se mi i susjedi ne podnosimo :mrgreen: , ali treba biti realan.

Njihova reprezentacija se bazira iskljucivo od igraca koji su stvoreni u HNL-u, a prodali se direkt u ligu petice. Nije to samo Dinamo, igraci iz Rijeke idu takodje u ligu 5, iz Hajduka, iz RNK Splita, a radi se o milionskiom transferima, sto je za nasu ligu nemoguca misija.

Nadam se samo da ce odlazak na SP nase reprezentacije dodatno pomoci i nasoj ligi, i da ce se nasi klubovi opametiti, a ne prodavati najbolje igrace za 100-200.000 eura.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 21 apr 2014, 16:39

HNL je jaca od Ligue 1.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2014, 16:44

Cigri je napisao/la:HNL je jaca od Ligue 1.
U rangu sa Bundesligom.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.