sta vi mislite?
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Svaštara
kemba je definitivno dignuo sebi reputaciju odlaskom u PO i ovako dobrom sezonom,ali nije jos nivo Irvinga..mnoge ekipe ove sezone su uradile mnoge gluposti,Utah mozda i najvecu,pustila dva ponajbolja napadaca na svojim pozicijama u ligi da bi razvili Favorsa i Kantera koji jednostavno nisu taj kalibar,da to nisu uradili PO bi bio jako izvjestan..ova situacija mi bas zapala za oko jer su ova dvojica odveli ekipe u PO a da ih niko prije sezone tamo nije vidio..LenBias je napisao/la:kemba over irving
sta vi mislite?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Meni drazi igrac Kemba, jos od koledza. Mislim da je Irving bolji samo u sutu, ostalo na stranu Kembe.LenBias je napisao/la:kemba over irving
sta vi mislite?
[youtube][/youtube] Inace meni jedan od najjacih njegovih poteza.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ne može Kemba u istu rečenicu sa Irvingom. Dobar je, al' je Irving bolji.
Nama je Željo svetinja jedina.
imas pravo za prvu recenicu, kemba je izmislio odbranu za irvinga dok irving ima blagu prednost kao suter i nista vise ali kembu handri to sto ne snima reklame i nema pepsi iza sebe, sta ti je reci baksuzluk
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kemba je izmislio kosarku za Irvinga, kao i mnogi drugi igraci na poziciji PG. Irving je cisti prosjek i oko njega vlada hype zbog snimljenih reklama, jer niko u NBA ligi ne snima reklame. Takodjer mu je velika prednost sto igra na vecem trzistu nego Kemba, pa Kemba ne moze doci do izrazaja, tj. ne moze da puni naslovnice. Kemba je vodio Bobcatse u PO, dok je Irving vodio Cavse u propast i niti jednog saigraca nije ucinio boljim, dok je Kemba napravio masinu od preplacenog i loseg Big Ala. Irving je flop, Kemba je bolji 5 puta 
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mozes i ti koju pametnu napisatiadriano_leite je napisao/la:Kemba je izmislio kosarku za Irvinga, kao i mnogi drugi igraci na poziciji PG. Irving je cisti prosjek i oko njega vlada hype zbog snimljenih reklama, jer niko u NBA ligi ne snima reklame. Takodjer mu je velika prednost sto igra na vecem trzistu nego Kemba, pa Kemba ne moze doci do izrazaja, tj. ne moze da puni naslovnice. Kemba je vodio Bobcatse u PO, dok je Irving vodio Cavse u propast i niti jednog saigraca nije ucinio boljim, dok je Kemba napravio masinu od preplacenog i loseg Big Ala. Irving je flop, Kemba je bolji 5 puta
najtuznije je to sto u redanju silnog sarkazma nisi previse profulao i odmakao daleko od istine
Lillard top 5 playmaker.Jel kome smiješno sad? 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kemba je odlican igrac, ali nije bolji od Kyrie-a. Smijesno je o tome uopste i pricati. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Al nije još odigrao ni 7 sezona u ligi.Kawhi je napisao/la:Lillard top 5 playmaker.Jel kome smiješno sad?
Drago mi je vidjeti da se Irvinga napokon prestalo porediti sa Paulom, Parkerom i društvom iz elite, već ga se sad poredi sa igračima kojima je po kvaliteti mnogo bliži, tipa Kemba.
u prici kemba vs. irving meni je samo smijesna irvinova odbrana npr, nista vise
Irving, Love i Anthony nisu otisli u playoff. A imaju jednu zajednicku tacku. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Irving je meni nešto tipa Marburya ili Francisa.Beznačajan prolaznik u NBA.Donnie Darko je napisao/la:Al nije još odigrao ni 7 sezona u ligi.Kawhi je napisao/la:Lillard top 5 playmaker.Jel kome smiješno sad?
Drago mi je vidjeti da se Irvinga napokon prestalo porediti sa Paulom, Parkerom i društvom iz elite, već ga se sad poredi sa igračima kojima je po kvaliteti mnogo bliži, tipa Kemba.
Ne možeš Parkera stavit u isti koš sa Paulom
Precijenjenost im je ta tačka?Greivis je napisao/la:Irving, Love i Anthony nisu otisli u playoff. A imaju jednu zajednicku tacku.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- adriano_leite
- Kontakt:
Irving vs Kemba, imali su 9 utakmica jedan protiv drugog, Kemba dobio 5, Irving dobio 4, Irving ima vise poena u tih 9 tekmi, asistencija, skokova, te bolje procente, ali eto Kemba je bolji. S obzirom da je kosarka timski sport, ne igraju samo Irving ili Kemba, tako da je jedini nacin da im se uporede brojke u medjusobnim duelima, ali ne, Kemba je otisao u PO, odveo ekipu u PO, nikakva zasluga ne idu Big Alu, dok Irving nije odveo ekipu u PO, sto automatski znaci da je slabiji igrac. Jako smijesna logika vezana za uporedjivanje igraca i ucesca u PO. Po toj logici, Kobe je bolji igrac od Jamesa zbog osvojenih titula, ali naravno, tada se timski uspjeh ne gleda
. Over and out.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sa Westbrooka smo dosli do Kembe 
Tendencija nije dobra , za Irvinga
Tendencija nije dobra , za Irvinga
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
zanemariti cemo cinjenicu da je kobe stariji nekih 7-9 godina od jamesa (da ne trazim tacno po internetu) a da su kemba i irving zajedno dosli u nba 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što je najgore, sad je isteko rok i onom izgovoru "ni Durant nije prve dvije sezone igrao playoff".
- adriano_leite
- Kontakt:
Gdje ste vi Donnie u playoffu? Nesto si mi se plaho busao u prsa da cete u PO, pa na kraju bi mucak. Trener svih trenera popusi foru, a i Janez sa njim isto.Donnie Darko je napisao/la:Što je najgore, sad je isteko rok i onom izgovoru "ni Durant nije prve dvije sezone igrao playoff".
@Kawhi, spomenuo sam Jamesa jer je timski uspjeh Kobea nebitan u poredjenju sa Jamesom, ali eto kada se porede Irving i Kemba, bitan je timski uspjeh, jer su Bobcatsi u PO, a Cavsi nisu.
Takodjer je dobna razlika nekada bitna a nekada ne, tako da je dobna razlika izmedju Westbrooka i Irvinga nebitna, dok je izmedju Kobea i Jamesa jako bitna. Dvostruki arsini na sve strane frcaju. Eh da, James je od Kobea mladji 7 do 9 godina samo ako si tuka i ne znas racunati.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.