Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pogodan momenat da ETA izvrsi napad.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Neka ne sluti,sta cu raditi u srijedu navece
nema druge utakmice 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Raul_64 je napisao/la:Pogodan momenat da ETA izvrsi napad.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- legenda reala
- Kontakt:
tamammadridistaforever je napisao/la:Hahahaha,sad imam 17.U svakom slucaju hvala.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:tamammadridistaforever je napisao/la:Hahahaha,sad imam 17.U svakom slucaju hvala.
Nemoj se pedofilisati po forumu
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
to legendo, odma klizeci pa kud puklo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
mislio sam tamam za ovog Kawhia on ima 18

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legendo, sad ili nikad
pokaži svoju spartansku krv 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ciljao sam konkretno na Bayernove igrace i sa sigurnoscu tvrdim da je Real slao ponudu za Riberya a danas se pojavila informacija koju je Rummenige iznio u javnost da je Bayern odbio Realovih 40 miliona za Mandzukica.madridist je napisao/la: A nije vala Madrid pokretao dovodjenje Martineza ako na nj ciljaš.
Takodjer je Mourinho ispitivao teren oko Schweinija kao i Lahma, ali ovaj drugi ga je gospodski odbio rekavsi dodji u Bayern pa me treniraj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Real je nudio 80 mil za Riberya što je Bayern glatko odbio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vjeruj da ja o tome nisam čitao,ali ne kažem da nisu "ispipavali" situaciju ipak se radi o wc igračima.Ne znam čemu ovaj dijalog vodi ali sumnjam da je Pero bio zagrizao do daske za nekog od imenovanih da se ne bi o tome značajnije pisalo barem u As ili Marci.Omerbavarac je napisao/la:Ciljao sam konkretno na Bayernove igrace i sa sigurnoscu tvrdim da je Real slao ponudu za Riberya a danas se pojavila informacija koju je Rummenige iznio u javnost da je Bayern odbio Realovih 40 miliona za Mandzukica.madridist je napisao/la: A nije vala Madrid pokretao dovodjenje Martineza ako na nj ciljaš.
Takodjer je Mourinho ispitivao teren oko Schweinija kao i Lahma, ali ovaj drugi ga je gospodski odbio rekavsi dodji u Bayern pa me treniraj.
Da su odnosi dva kluba odlični potvrdjuje "jeftina" prodaja Robbena prije par godina.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 21 apr 2014, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Saurman je napisao/la:Real je nudio 80 mil za Riberya što je Bayern glatko odbio.
Marksizam u skole!
Za Lahma bi dao kucu, auto i desni bubreg. Ove ostale i ne bi bas zelio. Za Riberyja jesu slali ponudu sigurno, to sam citao al 80 miliona 
Bayerns „Nein“ zu 80 Millionen von Real für Ribery: Eine weise Entscheidung.TariqAli je napisao/la:Saurman je napisao/la:Real je nudio 80 mil za Riberya što je Bayern glatko odbio.
Die L'Equipe meldet, dass Bayern ein 80-Millionen-Euro-Angebot abgelehnt hätte - über ein Jahr später wird diese Offerte von Uli Hoeneß bestätigt.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurmane kad su slali ponudu,nesto se ne sjecam?Ako je za vrijeme Ronalda onda je to poglupa ponuda.
Ja se toga nikako ne sjecam,al vala nije ni bitno,L'Equipe i nije neki izvor pouzdan 
Mi smo cijelo prošlo ljeto dovodili napadača iako Pero onaniše na Benzemu 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Majstor gugla i copy pasta , el grande saurman
Anja is krank

Anja is krank
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Saurman je napisao/la:Real je nudio 80 mil za Riberya što je Bayern glatko odbio.
malo je to, podebljaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.