1. HNL

SiamoNoi
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la SiamoNoi » 10 apr 2014, 18:53

Bernard Jurišić:
- Disciplinski sud HNS-a kaznio je Hajduk zbog "fizičkog napada na člana delegacije Dinama u svečanoj loži".

- Prekršajni sud RH kaznio je istog tog člana delegacije Dinama zbog "izazivanja nereda u svečanoj loži" devetomjesečnom zabranom dolaska na stadione u Splitu.

S obzirom da sam incident gledao s dva metra udaljenosti, mogu samo citirati jednog hrvatskog trenerskog maga: "Jel ti vjeruješ meni ili svojim očima?"

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 13 apr 2014, 17:48

u zadnjih 10 kola Slaven Belupo,Osijek i Hrvatski Dragovoljac imat će više pobjeda nego što su ih imali u prvih 26 kola :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 apr 2014, 18:30

Grdan je napisao/la:u zadnjih 10 kola Slaven Belupo,Osijek i Hrvatski Dragovoljac imat će više pobjeda nego što su ih imali u prvih 26 kola :lol: .
Zadar i Istra imaju sigurnu prednost, a nisu ni svjesni da im gori pod nogama :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 apr 2014, 20:01

Dario Tomic iz Dragovoljca nakon pogotka Hajduku :kralj:

slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 apr 2014, 13:06

Osijek u zadnjih 5 utakmica, 4 pobjede. Jučer pobijedili i Rijeku 2:0 u Gradskom vrtu.
Bez obzira što ima tradiciju i povijest i što je veliki grad i može privući navijače i kakve takve sponzore, ipak bih volio da ispadnu i da se spasi Dragovoljac jer u 27 kola nisu pokazali ama baš ništa. Dragovoljac iako je zadnji i ima najmanje pobjeda (svega 5) je daleko više zaslužio po igri i imali su dosta nesreće u pojedinim utakmicama. Imaju i solidne igrače za naše uvjete (Bačelić Grgić, Doležal, Špehar, Ljubičić itd ) i solidan tim koji je po mom sudu nezasluženo zadnji.

Trenutna je situacija:

7. Zadar 32 bod
8. Osijek 28
9. Slaven 25
10. Dragovoljac 23

Još nepunih 6 kola do kraja... Bit će zanimljivo. Zadnji ispada, dok 9. igra kvalifikacije sa 2. iz II. lige.
U II. HNL Zagreb je prvi sa 8 bodova ispred Cibalie i pjesnici su siguran putnik za brzi povratak u 1. Ligu. Za to drugo mjesto i kvalifikacijsku utakmicu sa 9. iz prve lige bore se Cibalia (trenutno 47 b), Gorica (44 b) i Inker (43). Još 5 kola je do kraja.

p.s. Kakva će to utakmica i atmosfera biti ako Osijek bude 9. u 1.Ligi, a Cibalia 2. u 2. i dođe do međusobnog obračuna. Uh, uh!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 apr 2014, 13:14

Meni je ovo malo sumnjivo. Ne kazem da je namjesteno, ali kad Osijek pobijedi DInamo, Lokose i Rijeku, a izgubi od Dragovoljca i Slavena, onda tu nesto smrdi. Nadam se da sam u krivu.
Sto se mene tice, volio bih da iz lige ispadne Zadar. Koliko god to nemoguce bilo. Dragovoljac mi je simpaticna ekipa i mislim da su igrom zasluzili vise bodova, ali sta je tu je.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 apr 2014, 13:19

Ma 1.liga je sigurno neregularna od onog trenutka kad je Lokomotiva ušla.
Sve ove sad zakulisne i manje zakulisne igre su samo prljavštine unatar već prljave lige..
Da nam se dogodi nešto slično kao i u Italiji prije par godina pa izbaciti Dinama i oduzeti mu te zadnje titule i Hajduk proglasiti prvakom narednih 10 godina :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 apr 2014, 19:06

@Signore

Ti bas mislis da je ovo sto se događa u HNL-u posteno? Jesi vidio penal za Istru u sudackoj nadoknadi? I ono, gle slucajnosti, sudi Bruno Maric :think: . Uz to, nemoj mi rec' da je normalno da Osijek dobiva Dinamo i Hajduk, a gubi od Slavena u gostima 2 razlike...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 apr 2014, 19:34

Ne kazem da je regularno, daleko od tog, al to sto Osijek i Belupo odjednom pobjedjuju mi je sasvim normalno. Isto tako mi je normalno da Istra i Zadar redom gube, a Istra je bila kandidat za Europu dok se cinilo da je Zadar sigurno opstao, a sad mogu ispast ili bit deveti. Isto tako mi normalno i da Lokomotiva sve redom gubi. Jednostavno u nogometu imas uzlazne i silazne putanje i zato mi je zanimljiv. Da ne igraju svi toplo-hladno bas bi ikome nogomet bio zanimljiv. Hajduk se izvukao u sudackoj nadoknadi protiv Osijeka, a prvu u Gradskom vrtu su cak i izgubili. Doduse, na isti nacin na koji su sad uzeli bod. Tako su se svi palili na HD-Hajduk, a Hajduk dobio 3x HD-a 2-1 s tim da su im 2 puta zabili golove u sudackoj nadoknadi. Ocito je malo tko gledao HD koji je otkinuo bod i Dinamu. Rijeka je davno osigurala Europu, koncentriraju se na Kup u kojem je neces vjerovat Osijek pobijedio Rijeku i na kraju na penale ipak ispao. Tu je Rijeka isto pustila da bude napeto. I kako to da Dinamova filijala nije dobila u Koprivnici kad je toliko jaka da mora pustit Osijeku? I zasto nisu navukli za Osijek bas protiv Belupa prije 2-3 kola?

Ukratko, ako ti mrsko citat ovo gore. Prevazisao sam ta namjestanja. Jednostavno je postalo dosadno nakon sto sam milijun puta uvidio nelogicnosti.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 21 apr 2014, 21:38

Ako je mogao Zagreb koji je bio prvak u drugu ligu može i Osijek a ne da prave smijuriju od lige i od Rukavine heroja koji je prije Dinama skupio 1 bod sa Osijekom u 3 utakmice i onda ga baš protiv Dinama krenulo :roll:.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 apr 2014, 00:03

To da je Dinamo igrao opustenije protiv Osijeka zbog dobrih odnosa mislim i ja, al za ove ostale utakmice ne vidim neku logiku. Lokomotivi treba za Europu, gledao sam nekih pola sata, borili su se i jedni i drugi, al Lokomotiva je u losoj formi i Osijek je zasluzeno dobio. Cini mi se da su Lokosi u zadnjoj minuti imali i stativu, bas bi ganjali remi da zele pustit. Zadru su utrpali 4 komada. Bas bi im Zadar pustio i riskirao svoj status, jos pustit 4-0. Rijeku su dobili i u Kupu, mislim da su tu pokazali da mogu igrat s njima i nema mi nista cudno. Poraz u Koprivnici? Pa i taj Slaven je tek nedavno proigrao, bas kao i Osijek.

A sjecate se kad je Dinamo trebao pobjedu Ajaxa nad Anderlechtom i svi strepimo zbog njihovih dobrih odnosa? I sta je na kraju bilo? Divne li nam Europe, klubovi iz boljih liga, jos eurotakmicenje. I onda se cudimo ako Dinamo spusti gas u HNL-u.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 apr 2014, 00:58

sve se štela za Osijek da ostanu u ligi,ekipa odjednom tuče Dinama i Rijeku a Dragovoljac i Slaven ih dobili minimalno iako je po igri trebalo biti više.I danas hdz-ovski gmaz sudi nepostojeći penal za Istru u 90+ i još neka smiješna zaleđa samo kako Slaven nebi se izjednačio po bodovima s Osijekom,trebao mu je Scoria razbiti pi č ku smetlarsku,lopovsku

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 apr 2014, 11:33

Seaman je napisao/la:sve se štela za Osijek da ostanu u ligi,ekipa odjednom tuče Dinama i Rijeku a Dragovoljac i Slaven ih dobili minimalno iako je po igri trebalo biti više.I danas hdz-ovski gmaz sudi nepostojeći penal za Istru u 90+ i još neka smiješna zaleđa samo kako Slaven nebi se izjednačio po bodovima s Osijekom,trebao mu je Scoria razbiti pi č ku smetlarsku,lopovsku
Bolje da ispadne Belupo vec Osiijek u svakom slucaju. Osijek ima iza sebe vrhunski rad , a ovi dovode igrace sa strane, placenike, nemaju dvije tribine i oni bi igrali prvu ligu, gazi Belupo , tko njih treba!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 apr 2014, 14:01

Bolje da Belupo ostane. Osijeku bi godilo da se malo ohlade. Belupo je dobar klub, nisu iz velikog mjesta, u Europi uvijek vise nego solidni. Sad ih malo trese kriza jer Podravka propada i nemaju neke love, al oni kad imaju dovoljno dobar proracun naprave jako dobre rezultate. Osijek je godinama u nekim krizama, duzni i Bogu i narodu, al sad su im sjele neke pare, cini mi se da su isplatili place za 5 mjeseci. Oni ako ispadnu vratit ce se za sezonu-dvije.

I kakve veze ima to sto Belupo nema 2 tribine? Pa ja bi kao navijac Dinama na mjestu Maksimira prije pozelio Slavenov stadion nego ono ruglo iz Osijeka.

Na kraju, nekako bi najvise volio da Zadar ispadne. Ne znam zasto, al nikad mi zanimljivi nisu bili. Interesantnije mi Dugopolje od njih :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 apr 2014, 14:22

Signore je napisao/la:Bolje da Belupo ostane. Osijeku bi godilo da se malo ohlade. Belupo je dobar klub, nisu iz velikog mjesta, u Europi uvijek vise nego solidni. Sad ih malo trese kriza jer Podravka propada i nemaju neke love, al oni kad imaju dovoljno dobar proracun naprave jako dobre rezultate. Osijek je godinama u nekim krizama, duzni i Bogu i narodu, al sad su im sjele neke pare, cini mi se da su isplatili place za 5 mjeseci. Oni ako ispadnu vratit ce se za sezonu-dvije.

I kakve veze ima to sto Belupo nema 2 tribine? Pa ja bi kao navijac Dinama na mjestu Maksimira prije pozelio Slavenov stadion nego ono ruglo iz Osijeka.

Na kraju, nekako bi najvise volio da Zadar ispadne. Ne znam zasto, al nikad mi zanimljivi nisu bili. Interesantnije mi Dugopolje od njih :lol:
Kada bi pozelio Osijekov onda ne bi mijenjao, zar ne? Ti kao navijac Dinama se moras sjetiti kako je Dinamu falio bod u Koprivnici da izbjegne ligu za bedake? Bilo je mislim 3:1 za Slaven, nista njima vazno! Razbili su plavi svlacionicu, mene taj slucaj odushevio. Koprivnica, tamo gdje svi za Dinamo navijaju!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 apr 2014, 16:24

pa ovo što se radi za Osijek je cirkus,u režiji Mamića i osječkog lobija,kolko moraš biti jadan da daš guze maminju a on tebi za uzvrat mrvice sa stola :lol: proizveli hrpu igrača a sad im se treba puštati da bi ostali u ligi,a još njihovi naivni navijači vjeruju kako im je ekipa proigrala :lol:i još se suparniku za ispadanje šalje mamićev dupelizac koji bi trebao suditi fer tekmu

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 apr 2014, 18:05

England je napisao/la: Kada bi pozelio Osijekov onda ne bi mijenjao, zar ne?
Nebi. Meni Gradski vrt nije nista ljepsi od Maksimira. Posjetio sam taj stadion, ruglo obicno.
England je napisao/la: Ti kao navijac Dinama se moras sjetiti kako je Dinamu falio bod u Koprivnici da izbjegne ligu za bedake? Bilo je mislim 3:1 za Slaven, nista njima vazno! Razbili su plavi svlacionicu, mene taj slucaj odushevio. Koprivnica, tamo gdje svi za Dinamo navijaju!
Kakve to veze ima? Sjecam se tog, a sjecam se i da Slavenu ta utakmica nije bila nebitna, imali su lijepih sansi da uzmu i naslov, a znam da sam se poslije smijao sto je Dinamo ipak uzeo vise bodova od njih.

Jednostavno. Prije bi zelio da Osijek ispadne nego Slaven i to je to. Da ne pisem ovdje metarske postove.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 apr 2014, 12:23

Katastrofalni sudac iz Zaprešića svojim je odlukama uništio utakmicu 33. kola HNL-a, a sve je kulminiralo kada je u posljednjim minutama isključio Igora Tudora i pozvao zaštitare da ga odvedu s klupe.
O arbitraži koju je ove subote prezentirao Marko Matoc najbolje svjedoči potez ljudi iz Slavena: "Zbog lakrdije suca Marka Matoca iz Zaprešića Hajduku se ispričali igrači, treneri i čelnici Slaven Belupa", objavio je Hajduk na svojoj Facebook stranici.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 apr 2014, 13:21

Tudor svojim ponasanjem iz dana u dan sve vise i vise podsjeca na Mamica.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 27 apr 2014, 14:21

Signore je napisao/la:Tudor svojim ponasanjem iz dana u dan sve vise i vise podsjeca na Mamica.
Mora nekako skrenut pozornost jer Hajduk sto se blizi kraj prvenstva pokazuje nemoc. Izgubiti od Osijeka, HD i SB je tesko opravdati ako se uzme u obzir da su u tim utakmicama primili 8,9 golova, a jos k tome protiv Dinama i Rijeke su izgubili prakticki bez ispaljenog metka. Makar smatram da s obzirom na kadar Hajduka ova sezona je solidna. Na pocetku sezone sam predvidjao negdje 4, 5 mjesto njima.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.