HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Hehe, Kadru kretena cesto vidjam po gradu, uvjek pijan ko` zemlja on i onaj klosar Jugo.RođeniMostar je napisao/la:Sreća pa Kadrić ne igra za GOŠK,moći će Dinamo dovesti sve igrače !
Pretprošle godine,čim su vidjeli da ulazi Kadrić u igru Modrića odmah izveli iz igre![]()
U inat svima.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Vidi ekipiceHOS je napisao/la:Hehe, Kadru kretena cesto vidjam po gradu, uvjek pijan ko` zemlja on i onaj klosar Jugo.RođeniMostar je napisao/la:Sreća pa Kadrić ne igra za GOŠK,moći će Dinamo dovesti sve igrače !
Pretprošle godine,čim su vidjeli da ulazi Kadrić u igru Modrića odmah izveli iz igre![]()
http://mostarblic.com/displayimage.php?album=236&pos=4
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Masala, sta ces
. Jos je gore bilo dok su obadvojica "igrali" za Velez.
U inat svima.
Haha znam i ja dosta boysa.Ima jedna grupica koja je dobra s nama Eaglesima i oni cesto dolaze.Zajedno pijemo ali na utakmici navjamo jedni protiv drugih.Ma ludi su boysi skroz,imaju zabrane ulaska na Maksimir pa zato dolaze ovamo hahahaHOS je napisao/la: Pricam se cesto o Dinamu bas s jednim prijateljom i BBBom iz ZGa, neki dan mi govori da mozda dolazi na taj turnir pa svraca kod mene u Mostar opet na ispijanje.
De boni Rođeni i Rz88 sta vam je.Pa valjda znate da prepirke po forumima ne vode nicemu.Prepire se "oci u oci" a ne ovako sj_ebat cete temu.
Rodjeni zbog tog citiranja si stvarno supak ispo.To je izmedju vas a ne ovako izlajaviti se,nije ti to uredu brate.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Ama citiran je da vidite ko je ! ovdje meni sere i indirektno kaže da sam nacionalista i da vas mrzim i onda nekakve vehabijske prijedloge daje ! ma bježi
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ma legende su Boysi, sto jest jest. Upoznao sam ih dosta kad sam bio stanovao/studirao u ZGu, stalno me zovu gore, ali je predalekoEagles je napisao/la: Haha znam i ja dosta boysa.Ima jedna grupica koja je dobra s nama Eaglesima i oni cesto dolaze.Zajedno pijemo ali na utakmici navjamo jedni protiv drugih.Ma ludi su boysi skroz,imaju zabrane ulaska na Maksimir pa zato dolaze ovamo hahaha
U inat svima.
Brate mi vec jesmo dospjeli do velike cetvorke ali treba znati da smo mi ekipa koja dolazi iz podijeljenog grada tj da na Ultrase spada 60-tak tisuca stanovnika, a i Tuzla i Zenica i Banja Luka su veci gradovi od Mostara (Sarajevo da ne pominjem),isto tako treba znat da su Ultrasi tek u povojima i da njihovo vrijeme tek dolazi,vjeruj mi brate (iako ti to i sam znas) da je svakim danom sve vise Ultrasa na ulicama,ZRINJSKI je svakim danom sve veci.Na gostovanja nas ide sve vise i vise (to cemo dokazat vec na prvoj sljedecoj utakmici u Banja Luci protiv Borca gdje se sprema invazija).Isto tako znas da mi niti s jednom grupom nismo u dobrim odnosima i gdje god idemo idemo "pod noz".Ultrasi su mladja ekipa koja ne zna mnogo o proslosti (ja sam ponosan sto moj klub nije igrao u komunistickoj drzavi i sto je ugasen zbog toga sto nije nije pogazio svoju rijec),i ti momci ne gledaju u proslost nego "gone" naprijed.Rz88 je napisao/la: OPET KAZEM UM94 NASTALI SU IZ INATA, 94 NASTALI ALI U SVIM MOGUCIM GLEDISTIMA NAVIJANJA SU NADJACALI RAM, I SVAKA VAM CAST NADAM SE DA CETE DOSPJETI DO VELIK CETVORKE TM,HZ,LESINARI, I DO NAS, HAJ POZZZZ
Pozdrav i tebi
Nije bas istina to majstore, u Zapadnoj Hercegovini idete uvjek slobodno i to se zna.Eagles je napisao/la: Brate mi vec jesmo dospjeli do velike cetvorke ali treba znati da smo mi ekipa koja dolazi iz podijeljenog grada tj da na Ultrase spada 60-tak tisuca stanovnika, a i Tuzla i Zenica i Banja Luka su veci gradovi od Mostara (Sarajevo da ne pominjem),isto tako treba znat da su Ultrasi tek u povojima i da njihovo vrijeme tek dolazi,vjeruj mi brate (iako ti to i sam znas) da je svakim danom sve vise Ultrasa na ulicama,ZRINJSKI je svakim danom sve veci.Na gostovanja nas ide sve vise i vise (to cemo dokazat vec na prvoj sljedecoj utakmici u Banja Luci protiv Borca gdje se sprema invazija).Isto tako znas da mi niti s jednom grupom nismo u dobrim odnosima i gdje god idemo idemo "pod noz".Ultrasi su mladja ekipa koja ne zna mnogo o proslosti (ja sam ponosan sto moj klub nije igrao u komunistickoj drzavi i sto je ugasen zbog toga sto nije nije pogazio svoju rijec),i ti momci ne gledaju u proslost nego "gone" naprijed.
Pozdrav i tebi
U inat svima.
Pa baš da je sve tako glatko u zap. Herc. i nije. Znalo je biti VELIKIH sranja protiv ŠB i u Mostaru,a i u ŠB. Naravno da je teže u Zenicu ili SA ali i ovamo nije uvjek ugodno.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Idu pod nož i u zapadnu Hercegovinu ! samo što ih dole ode hiljadu pa ne smiju škutori ništa
Istina je da smo mnogo slobodniji u zap. Hercegovini jer tu nema nijedna navijacka skupina koja bi nam se suprostavila,ali svaki put bude "natezanja".
- antipolitika
- Kontakt:
Ima li ista nova o transferima u Zrinjskom?Gdje ce ziza?
PS:zamolio bi admina da malo pripazi na nesportske teme na ovom topicu!
PS:zamolio bi admina da malo pripazi na nesportske teme na ovom topicu!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Ma nema ti nista brate.U upravi sute ko zaliveni,glume nekakvu profesionalnost.On govori kako ima ponuda ali nista nije konkretno.
- antipolitika
- Kontakt:
pa doduse to i jeste neka vrsta profesionalizma ali mi navijaci ko navijaci zelimo odmah sve znati mozda je i bolje sutjeti ovako nego kao sloboda u javnost izlazi zelimo nikolica a nikolic izjavljije kako nema sanse da ode igdje drugo vec u inozemstvo...TO JE NEPROFESIONALIZAM!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
zrinjski je jedan mali klub i ne mozete meda.Sada kad dobjete ponovo dudelange i ispadnete na domacem terenu hahahahahahahahahahahahh.cak ste i stadion uzeli velezu.ma mozete jos malo, kad tad ce se sve vratiti na staro naravno mislim na Zelju i SARAJEVO
muamer_15 je napisao/la:zrinjski je jedan mali klub i ne mozete meda.Sada kad dobjete ponovo dudelange i ispadnete na domacem terenu hahahahahahahahahahahahh.cak ste i stadion uzeli velezu.ma mozete jos malo, kad tad ce se sve vratiti na staro naravno mislim na Zelju i SARAJEVO
A brate jesi otiso!A dje si to bio?
kakve to gluposti valjas nemoj mi glumiti budalu znas i sam da je zrinjski jedan mali klub kojeg sarajevo omlati kada zeli i zato jezik za zube hahahahaahaha
- antipolitika
- Kontakt:
Muamere smanji dozivljaj.ok?!Ovdje smo da normalno raspravljamo o nasim klubovima ako te provokacija zanimaju idi na **** .ba!tamo ima mnogo tvoji zatucanih istomisljenika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.