FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 apr 2014, 18:59

TehnickiDirektor je napisao/la:Ti Benjamine imaš kompleks JEDINSTVA ! Reci mi jel sam sastavljaš postove ili ti sastavlja rođak Husarić ?
Evo prvog što se našao uvrijeđen. Stvarno mi je žao što iznijete činjenice ne idu na korist tvog kluba, zamolio sam odma da me ne citirate bezveze, komentarišem o temi direktno vezanoj za Slobodu i njenu poziciju u ligi, što je dozvoljeno meni kao forumašu da diskutujem ovde. Tako da ne možete reći da sam nešto pogriješio u ''poslu''
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2014, 18:59

baš se pitam ko će nam sudit' u Kaknju i Rodoču :kafa: Jedinstvu također ..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 apr 2014, 19:03

neroazzuro je napisao/la:
TehnickiDirektor je napisao/la:Ti Benjamine imaš kompleks JEDINSTVA ! Reci mi jel sam sastavljaš postove ili ti sastavlja rođak Husarić ?
:lol:
Kakve veze ima on sa ovime i kakve veze ima ovo sa temom Slobode što si ti napisao? Tu poruku sam trebao dobiti na u privatni inbox :crazy:

I onda kažete obrisana poruka koja meni nije išla na ruku. Pa evo ostaviću je, neka vide ostali, kakve veze ovo ima sa temom tu? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 apr 2014, 19:07

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Evo prvog što se našao uvrijeđen. Stvarno mi je žao što iznijete činjenice ne idu na korist tvog kluba, zamolio sam odma da me ne citirate bezveze, komentarišem o temi direktno vezanoj za Slobodu i njenu poziciju u ligi, što je dozvoljeno meni kao forumašu da diskutujem ovde. Tako da ne možete reći da sam nešto pogriješio u ''poslu''
Ma nije se našao uvrijeđen, nego ne može da izvrne činjenice kao što to radi kad prenosi utakmicu na svoj portal.
Prvo laže sam sebe a drugo laže navijače, bez obzira jesu li na utakmici prisutni mediji ili ne. Bez imalo profesionalnosti obavlja takvu funkciju u NK Jedinstvo. Šta drugo očekivati od čovjeka koji instrukcije dobija od pravosnažno osuđenog kriminalca.
Zadnja izmjena: Coraco, dana/u 21 apr 2014, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 apr 2014, 19:08

Ne znam samo šta imate protiv Benje,normalno da će lik prije gotivit Slobodu nego Jedinstvo (naravno poslije Gradine),a objasnio je ovim slikama i komentarima ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 apr 2014, 19:14

Gorki je napisao/la:Ne znam samo šta imate protiv Benje
NIŠTA....

...efikasno :mrgreen:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 21 apr 2014, 19:55

Na temi Slobode o Santicu se pise, smijesno i zalosno.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 apr 2014, 20:02

unavita je napisao/la:Na temi Slobode o Santicu se pise, smijesno i zalosno.
Gdje ba?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 apr 2014, 20:03

Neće se ubuduće o tome pisati.

Imate privatne poruke za priče o ratnim zločinima i kafanskim tučama. :kafa:
Hayley <3

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 apr 2014, 20:11

Omić na ulaznicama za subotu, ne pitajte ništa. :D
Vidim da Sloboda nastavlja "proizvoditi", mlade igrače, dosta talenata je poniklo u Slobodinoj školi, pa vjerujem da će isti slučaj biti sa Darkom Todorovićem. :D Samo neki od izdanaka Slobodine škole su: Mirnes Selamović, Haris Ribić, Renato Gojković... ima ih još, da ne nabrajam :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 apr 2014, 20:28

padoh u depresiju :plac:

a sto Omic na karti, necu je sad ni kupit et, iz kola u kolo nas cupa a Krpica mi zapostavljate :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 apr 2014, 20:35

ultrasstyle_tz je napisao/la:padoh u depresiju :plac:

a sto Omic na karti, necu je sad ni kupit et, iz kola u kolo nas cupa a Krpica mi zapostavljate :mrgreen:
Karta za zapad treba biti Hadzija :mrgreen:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 apr 2014, 21:35

Planirali ko sutra do Kalesije? :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 apr 2014, 21:43

klasik je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:slika
Darko Todorović prebačen u prvi tim!

Kadetski reprezentativac BiH, Darko Todorović, danas je odradio prvi trening sa našim prvotimcima!

Kakav je malac zna li neko? .Mozda se varam ali previse je mlad za ovu ligu ali neka mu je sa srecom
Kad mu se samo sjetim brata Davora, koji je to talenat bio, vjerovatno je mogao daleko daleko dogurat al....
Nadam se da ce Darko uspjet napravit dobru karijeru.

Kažu da mu je brat ovaj još bolji od njega u svakom pogledu. Dobro za nas. :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 apr 2014, 21:59

...Štamparija je kriva... :D
slika
Davor Todorović (ako mislimo na istog), momak koji je igrao u Mramoru jedno vrijeme, i bio jedan od boljih igrača. Nažalost propade takav talenat, zbog povrede. Sada igra u Rudaru iz Bukinja, nadam se da će preći u neki veći klub, jer je zaista jako talentiran igrač.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 22:35

Benjo_AFC86 je napisao/la:Malo sam istraživao kad je na temi Jedinstva forumaš iz Tuzle poredao sve redom utakmice koje je sudio Zrnić. Pa evo koga zanima neka pročita u nastavku, jer svakako da će zapasti svima za oko ovo što slijedi..

Očigledno je da se ovde samo kontra vas sa sudijama radi posao. Sasvim slučajno sam ušao na fb profil profil dotičnog sudije koji se štima Jedinstvu po svemu viđenom iz priloga, Zrniću te njegovim kolegama, koji su saznati ćete u nastavku priče. (Dotični je sudio i Sloboda 0-1 Branitelj)

*Naznaka: Valjda se navijači Jedinstva ne nađu uvrijeđeni i počnu pisati kako ja ne radim svoj posao moderatora, jer iznosim svoje mišljenje koje se ne slaže sa njihovim. I nadam se da neću radi tog različitog mišljenja dobiti kritike jer komentiram kao obični forumaš. Unaprijed hvala.

Evo počnimo sa slikom iz Gračanice koja je izašla na fb profilu.
_______________________________________________________________________________________________
Slika br 1.) sa koje se može konstantovati slijedeće:

Dotični gospodin sa strane koji komentira je bivši sudija vjerovatno, to se može zaključiti iz njegovog komentara (suspendovan je bio, a i u narednoj slici ćete vidjeti slično), se smije i spominje čak i Burekovića da je falio u njihovom tandemu (vjerovatno tandemu koji štima sve to). Već spomenuti Bureković je sudio utakmicu u Srebreniku, Gradina 0-2 Jedinstvo, dosta vas je prisustvovalo toj utakmici i sami znate kakve scene od strane njega i kolege Olivera Žilića (koji će se spomenuti u narednoj slici) su doživjeli domaći fudbaleri i pristalice Gradine na tribini tog dana. Šta je tom bivšem sudiji toliko smiješno bilo!?

slika

_______________________________________________________________________________________________
Slika br 2.)

O, vidi, ko se to nama javio. Opet isti suspendovani sudija, a ovoga puta mu se pridružio kolega Žilić koji takođe u tandemu sa Zrnićem često. Takođe sudio u Srebreniku protiv Jedinstva, direktno učestvovao u krađi regularnog gola koji je postigla domaća ekipa Gradine. (Isti taj će se spomenuti i u narednoj fotografiji.) Je li to stižu pohvale od strane ''ćele'' kako su ga nazivali tuzlaci kad je sudio u Srebreniku, za taj tandem sudija, u kojem i on učestvuje, pa ih zato hvali. Odličan posao rade !?

A evo ti i našeg suspendovanog sudije, izgleda da je već imao slična iskustva kao oni i to u Gračanici, za čije stanovnike kaže da su ''seljaci''. :?: :?:

slika

Slika br 3.)

Dotična gospoda ponovo delegirana zajedno, i to baš ČUDNO, u utakmici koja puno toga donosi ili odnosi Slobodi, u kojoj se sve lomi. Pa kakva slučajnost, ponovo oni :?: :?: :?:

slika
Ja sam se malo pozabavio ovom teskom zavjerom Hodze Gobeljica koji sa pomenutom cetvoricom iz Zenice kontrolise cijelu ligu i pokusava na sve nacine ugurati Jedinstvo u PL. Zamolio bih sve koji jos imaju slicne argumente da iznesu da to dokumentujemo pa posaljemo na relevantne adrese. Nekad neko ima interesa za stosta :bih:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 22:37

GRADINA-JEDINSTVO Glavni Sudac Bureković Muamer Zenica
Srebrenik Nedjelja, 02.03.2014. 14:30 Asistent 1 Smriko Sahib Zenica
Delegat: Trogrlić Nikola (D.Mahala) Asistent 2 Ţilić Oliver Vitez
Posmatraĉ: Hasanović Sead (Sarajevo) Ĉetvrti Sudac Grabus Adnan Travnik
ĈAPLJINA-SLOBODA Glavni Sudac Sivac Ermin Zenica
Čapljina Subota, 15.03.2014. 15:00 Asistent 1 Duraković Adis Bugojno
Delegat: Frljić Ljuban (Vitez) Asistent 2 Ţilić Oliver Vitez
Posmatraĉ: Tabak Mustafa (Sarajevo) Četvrti Sudac Bašić Almir Bugojno
Dodatni 5 Alispahić Admir Zenica
Dodatni 6 Zrnić Danijel Zenica
RADNIĈKI-SLOBODA Glavni Sudac Zrnić Danijel Zenica
Lukavac Nedjelja, 23.03.2014. 15:00 Asistent 1 Smriko Sahib Zenica
Delegat: Biletić Zoran (Stolac) Asistent 2 Ţilić Oliver Vitez
Posmatraĉ: Hasanović Sead (Sarajevo) Ĉetvrti Sudac Alispahić Admir Zenica
GRADINA-PODGRMEĈ Glavni Sudac Sivac Ermin Zenica
Srebrenik Subota, 29.03.2014. 15:00 Asistent 1 Demir Mirza Kakanj
Delegat: Itrić Mato (Brĉko) Asistent 2 Smriko Sahib Zenica
Posmatraĉ: Blaţević Antonio (Ĉapljina) Ĉetvrti Sudac Alispahić Admir Zenica
JEDINSTVO-RADNIĈKI Glavni Sudac Zrnić Danijel Zenica
Bihać Subota, 05.04.2014. 16:00 Asistent 1 Kečo Tarik Sarajevo
Delegat: Frljić Ljuban (Vitez) Asistent 2 Kadić Amir Sarajevo
Posmatraĉ: Hodžić Mirsad (Goražde) Četvrti Sudac Grabus Adnan Travnik
SLOBODA-GOŠK Glavni Sudac Zrnić Danijel Zenica
Tuzla Subota, 12.04.2014. 16:00 Asistent 1 Demir Mirza Kakanj
Delegat: Trogrlić Nikola (D.Mahala) Asistent 2 Ĉehaja Mirza Goraţde
Posmatraĉ: Imamović Izet (Sarajevo) Ĉetvrti Sudac Alispahić Admir Zenica
RADNIĈKI-BRATSTVO Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
Lukavac Nedjelja, 13.04.2014. 16:00 Asistent 1 Kuduzović Aldin Cazin
Delegat: Kotlo Edin (Blagaj) Asistent 2 Toromanović Hifzija Cazin
Posmatraĉ: Ĉavar Danko (Široki Brijeg) Ĉetvrti Sudac Sivac Ermin Zenica
BRATSTVO-JEDINSTVO Glavni Sudac Zrnić Danijel Zenica
Graĉanica Subota, 19.04.2014. 16:30 Asistent 1 Smriko Sahib Zenica

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 apr 2014, 22:48

Slobodno označi i Tilić Olivera... A upade mi u oči još jedno ime: Tarik Kečo, čovjek od skandala

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 apr 2014, 22:51

I gdje je tu sad Sloboda prosula bodove zbog sudija? Ajde uputi nas ka tome koliko su sudije utjecale na vase rezultate pa ce tvoja tvrdnja imati neke osnove. A ne ovako sve te utakmice pobjedili i opet se zale na sudije. To ima samo u Bosni.

I NORMALNO ONDA KAD VAM NEKO UPUTI NA NESTO VI SE PRAVITE ĆORAVI. ČAK JE I BRATSTVO NOSILO BODOVE GDJE SU TE SUDIJE BILE, SA OMLADINCIMA. Sudili pa sudili, apsolutno nisu utjecali na vase rezultate a ni na naše.
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 21 apr 2014, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 apr 2014, 22:53

ma mozemo mi pricati sta hocemo ali Jedinstvo je odigralo upravo onako kako treba odigrati u Gracanici :!: znaci ljudi se posteno pomarisali s njima i odnjeli kuci bod a mogli su sva tri :!: ko je nama kriv kad imamo idiota Karica za pomocnog trenera koji dvije ciste nema u glavi. umjesto da smo dosli defanzivno igrati mi napadamo Bratstvo u po j.e.b.e.n.e Gracanice a ljudi imaju najbolju kontru u ligi :cool: evo za ove dvije godine svaka budala to vidi osim Karica. medjutim tu nije kraj idemo u Banovice i umjesto da oprezno krenemo mi opet srljamo ko idioti pa nam ga ljudi odma utrpase i Bog zna kako bi prosli da nam komsije nisu "korektne". Ciro nije upoznat s ovom ligom i nacinom kako ovdje stvari funkcionisu ali Karic bi to trebao odraditi za njega medjutim lik ne radi svoj posao :!: Biscanima treba cestitati na bodu i Gracanlijama sto nisu kiksali i ostavili nam kakvu-takvu nadu :!: ako u Kaknju krenemo preofanzivno kao sto je bio slucaj na zadnja dva gostovanja ne gine nam poraz i to u hendikepu ;)
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 21 apr 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.