+1zizu1991 je napisao/la:Njegov način pisanja možda mnogima nije prijatan po oči. Opet, u njegovom pisanju vidim dosta razložnog i logičkog razmišljanja. Vidi se da dosta prati ino - nogomet, i ne mali broj puta se složim sa njegovim razmišljanjem.AzRimiRzA je napisao/la:Ajax preuzeo forum.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Davno je Don Ajaxu dao podrsku, kada je bilo najteze, Don je bio tu
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- 1988risha
- Kontakt:
Dobar je Ajax dok piše o City-u ali ako počne pisati realnom stanju oko reprezentacije,onda će mu sihire bacitDonCorleone je napisao/la:Davno je Don Ajaxu dao podrsku, kada je bilo najteze, Don je bio tu.

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
+1zizu1991 je napisao/la:Njegov način pisanja možda mnogima nije prijatan po oči. Opet, u njegovom pisanju vidim dosta razložnog i logičkog razmišljanja. Vidi se da dosta prati ino - nogomet, i ne mali broj puta se složim sa njegovim razmišljanjem.AzRimiRzA je napisao/la:Ajax preuzeo forum.
Sa kakvom ekipom,pa pogledaj kakvi im panjevi drže odbranu.Hart prosječan golman,Kompany solidan al' i sklon kisevima,Demichelis i Lescott invalidi najvišeg ranga.Od bekova jedino Zabaleta pruža dobre partije Clichy rupa.Cartman je napisao/la:Pellegrini zasluzuje otkaz. Sa ovakvom ekipom je grijeh ne osvojit. Perfektna ekipa na papiru, ali nemaju taj killer instinkt na terenu. Slabo su igrali u utakmicama protiv Chelsea i Liverpoola i jos nekoliko kikseva protiv slabih ekipa. Nije dovoljno.
Dzeko dosta slab.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hart je bio najbolji golman lige kad su osvojili, Kompany najbolji stoper. Kolarov i Clichy su vise nego dovoljno dobri bekovi. Jedina slaba tacka jest taj stoper do Kompanya, ali imaju Nastasica koji je bio vrlo dobar prosle sezone, ali kojeg ovaj konstantno stavlja iza Demichelisa, iako treba spomenut je Nastasic imao dosta povreda. City ima daleko najjacu ekipu u ligi na papiru.Saurman je napisao/la:Sa kakvom ekipom,pa pogledaj kakvi im panjevi drže odbranu.Hart prosječan golman,Kompany solidan al' i sklon kisevima,Demichelis i Lescott invalidi najvišeg ranga.Od bekova jedino Zabaleta pruža dobre partije Clichy rupa.Cartman je napisao/la:Pellegrini zasluzuje otkaz. Sa ovakvom ekipom je grijeh ne osvojit. Perfektna ekipa na papiru, ali nemaju taj killer instinkt na terenu. Slabo su igrali u utakmicama protiv Chelsea i Liverpoola i jos nekoliko kikseva protiv slabih ekipa. Nije dovoljno.
Dzeko dosta slab.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Hart je bio najbolji golman lige kad su osvojili, Kompany najbolji stoper. Kolarov i Clichy su vise nego dovoljno dobri bekovi. Jedina slaba tacka jest taj stoper do Kompanya, ali imaju Nastasica koji je bio vrlo dobar prosle sezone, ali kojeg ovaj konstantno stavlja iza Demichelisa, iako treba spomenut je Nastasic imao dosta povreda. City ima daleko najjacu ekipu u ligi na papiru.Saurman je napisao/la:Sa kakvom ekipom,pa pogledaj kakvi im panjevi drže odbranu.Hart prosječan golman,Kompany solidan al' i sklon kisevima,Demichelis i Lescott invalidi najvišeg ranga.Od bekova jedino Zabaleta pruža dobre partije Clichy rupa.Cartman je napisao/la:Pellegrini zasluzuje otkaz. Sa ovakvom ekipom je grijeh ne osvojit. Perfektna ekipa na papiru, ali nemaju taj killer instinkt na terenu. Slabo su igrali u utakmicama protiv Chelsea i Liverpoola i jos nekoliko kikseva protiv slabih ekipa. Nije dovoljno.
Dzeko dosta slab.
Kad su osvojli ligu konkurencija je bila u banani nešto slično kao i ove sezone.Hart je imao nekoliko dobrih partija ali ništa značajno jer imao je i velikih kikseva.Nastašić je takođe čisti prosjek, gledao sam ga protiv Chelsea u Londonu bio je među najgorim pored Harta.City bezuspješno pokušava otkriti novog Vidića kroz Nastašića i nekad Savića.
Cityu su potreba dva klasna stopera,lijevi bek i prvoklasan golman da bi mogli pucati na najveće ciljeve.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo "novinari" sa BhDragons Twitter stranice čestitali Džeki sretan Uskrs. 

- sagitarius
- Kontakt:
Nisu mu cestitali, vec samo oznacili posto je jedno jaje ukraseno njegovim imenomfkv123 je napisao/la:Evo "novinari" sa BhDragons Twitter stranice čestitali Džeki sretan Uskrs.

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Jesu vala napisali "Happy Easter @edDzeko"sagitarius je napisao/la:Nisu mu cestitali, vec samo oznacili posto je jedno jaje ukraseno njegovim imenomfkv123 je napisao/la:Evo "novinari" sa BhDragons Twitter stranice čestitali Džeki sretan Uskrs.

Ja kad nisam crkao od smjeha, kad juce citam Bleacher Roport o Lulicevom prelazku u Juve kad oni pisu " it has been reported by respected Bosnian sports website BHDragons"

http://bleacherreport.com/articles/2033 ... t-juventus" onclick="window.open(this.href);return false;
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Kakva su vasa ocekivanja, pocinje li veceras ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Moguce..Proslu je poceo sa klupe a dvojac Aguero-Negredo nije bas pruzio neku partiju,posebno ovaj drugi..Dzeko ipak pruza u posljednje vrijeme najbolje partije od svih napadaca City-a i ja ga iskreno ocekujem veceras od prve minute aBdplavalokomotiva je napisao/la:Kakva su vasa ocekivanja, pocinje li veceras ?

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Valjo bi mu gol danas, ko budali samar, da si zabetonira mjesto do kraja sezone i dođe u brazil sto spremniji!Rios je napisao/la:Moguce..Proslu je poceo sa klupe a dvojac Aguero-Negredo nije bas pruzio neku partiju,posebno ovaj drugi..Dzeko ipak pruza u posljednje vrijeme najbolje partije od svih napadaca City-a i ja ga iskreno ocekujem veceras od prve minute aBdplavalokomotiva je napisao/la:Kakva su vasa ocekivanja, pocinje li veceras ?
Volio bi i ja da igra, i da dadne gol.Edviin je napisao/la:
Valjo bi mu gol danas, ko budali samar, da si zabetonira mjesto do kraja sezone i dođe u brazil sto spremniji!
Al što se bliži ovo SP sve me više strah da se neko ne povrijedi od ovih naših boljih igrača. Tako da po meni je bolje da se sjedi na klupi, a u formu će se već nekako ući.

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ako se gleda po zadnjoj utakmici/formi, onda veceras Jovetic pocinje.
Ali nema veze, ko god pocne, titula je izgubljena.
Ali nema veze, ko god pocne, titula je izgubljena.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedini spas im je da Chelsea dobije Liverpool, a City sve i jednu utakmicu do kraja. Ali sumnjam da ce Chelsea dobiti Liverpool, ovi su nabrijani samo tako da uzmu titulu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Tesko ce City to titule mada nada jos postoji. Nadam se da ce Dzeko od prve danas, posto Aguero i Negredo nisu zabijali u prosloj.
- el-fighter
- Kontakt:
pocinje veceras
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
CITY XI: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Garcia, Fernandinho, Nasri, Silva, Dzeko, Aguero
!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.