Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Veliki bod protiv super jake Dinamo II momcadi na domacem terenu koju je nas Tincek, malo je reci, izdominirao 
P.S.
Kad samo pomislim da bi ova Lokomotiva i kod nas bila u top 5-6 klubova, jeza me fata kakvog smo igracinu dobili

P.S.
Kad samo pomislim da bi ova Lokomotiva i kod nas bila u top 5-6 klubova, jeza me fata kakvog smo igracinu dobili

Zar stvarno mislite da ste i dalje zanimljivi s tim sarkazmom ?
Zadnja izmjena: 19sioux89, dana/u 21 apr 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
14/88
Bolje da je 2-0 za Hajdun a da nisu primili gol i jos da je pravi defanzivac 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dokaz da nije zadnji vezni.Virtu4l je napisao/la:
Joj sto amidza trlja ruke,jednu tesku dilemu je rijesio.Jos kad se sad jurisnici raspisu svekolikom pucanstvu o maestralnoj partiji defanzivnog,centralnog,ofanzivnog,ma svakakvog virtuoza nema dalje
Ko je bio zabrinut za Misketovog nasljednika veceras je dobio garanciju da se uzalud brine

Ko je bio zabrinut za Misketovog nasljednika veceras je dobio garanciju da se uzalud brine

Kod Cire je Ibricic bio standardan a igrao u Hajduka a sad Susic ne smije ici u Brazil kao 23ti igrac zato sto igra u Hajduku. Razlika u kvalitetu medju ni dvojice i nije neka a Ibricic je bio okruzen sa puno bolji igraca nego Susic.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Velika dominacija STS-a. Hvala ocu Seadu što je ga je vaspitao da voli svoju zemlju, i hvala majci Ireni što nije uticala na njega da zaigra za Hrvatsku, kao ona hanuma od Seje Halilovića.
- 1988risha
- Kontakt:
Hoćeš reći hvala belgijskom Standardu sto mu nije ponudio profesionalni ugovori ni sa 20 godina,nego je to ucinio Hajdukvoltron30 je napisao/la:Velika dominacija STS-a. Hvala ocu Seadu što je ga je vaspitao da voli svoju zemlju, i hvala majci Ireni što nije uticala na njega da zaigra za Hrvatsku, kao ona hanuma od Seje Halilovića.

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Vanesavoltron30 je napisao/la:Velika dominacija STS-a. Hvala ocu Seadu što je ga je vaspitao da voli svoju zemlju, i hvala majci Ireni što nije uticala na njega da zaigra za Hrvatsku, kao ona hanuma od Seje Halilovića.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
šta sam ja uvijek govorio za njega? prosječan ofanzivac, odbranu nikako ni ne igra. loša kopija medunjanina - i ponavljam, NIJE potreban!
- JackTheStripper
- Kontakt:
I corava koka ubode zrno. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Lokomotiva je mnogo bolja od naših najboljih klubova.crvenocrni je napisao/la:Veliki bod protiv super jake Dinamo II momcadi na domacem terenu koju je nas Tincek, malo je reci, izdominirao
P.S.
Konačno jedan normalan komentar oslobodjen predrsuda.Brane je napisao/la:Kod Cire je Ibricic bio standardan a igrao u Hajduka a sad Susic ne smije ici u Brazil kao 23ti igrac zato sto igra u Hajduku. Razlika u kvalitetu medju ni dvojice i nije neka a Ibricic je bio okruzen sa puno bolji igraca nego Susic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta se ovdje covjek nece sve nacitat od pristalica Papeta ...
Neko ko nije upucen bi i povjerovao ..
Neko ko nije upucen bi i povjerovao ..
Slažem se i ja da nije potreban medju 23 putnika za Brazil ako prije njega takodje nisu potrebni:Višća (druga liga Turske),Rahimić (na tribinama CSKA godinama),Avdukić ( brani u Borcu,prosječnoj ekipi BH lige),Kvržić(Rijeka),Ibričić(više ne igra nego što igra u slabom turskom klubu),Šunjić (loš u svim utakmicama za repku),Pandža(trenutno nije kvalitet ni za prve lige HNL)....Ako niko od ovih ne dobije poziv ne treba ni Sušić.viKK je napisao/la:šta sam ja uvijek govorio za njega? prosječan ofanzivac, odbranu nikako ni ne igra. loša kopija medunjanina - i ponavljam, NIJE potreban!
- crvenocrni
- Kontakt:
Izvini, nisam znao, ali eto sad znamRealist je napisao/la:Lokomotiva je mnogo bolja od naših najboljih klubova.crvenocrni je napisao/la:Veliki bod protiv super jake Dinamo II momcadi na domacem terenu koju je nas Tincek, malo je reci, izdominirao
P.S.

Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 21 apr 2014, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Dalje nema potreba citat tvoj post...Realist je napisao/la:Slažem se i ja da nije potreban medju 23 putnika za Brazil ako prije njega takodje nisu potrebni:Višća (druga liga Turske),Rahimić (na tribinama CSKA godinama),Avdukić ( brani u Borcu,prosječnoj ekipi BH lige),Kvržić(Rijeka),Ibričić(više ne igra nego što igra u slabom turskom klubu),Šunjić (loš u svim utakmicama za repku),Pandža(trenutno nije kvalitet ni za prve lige HNL)....Ako niko od ovih ne dobije poziv ne treba ni Sušić.viKK je napisao/la:šta sam ja uvijek govorio za njega? prosječan ofanzivac, odbranu nikako ni ne igra. loša kopija medunjanina - i ponavljam, NIJE potreban!
14/88
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Lik bi izbacio pola reprezentacije
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, Dinhooo, Goalgetter i 37 gostiju.