NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Brcko87
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Brcko87 » 21 apr 2014, 20:23

bihac343 je napisao/la:Nisu gluposti 100%. Provjeri.. Klubovi sa TK kantona koji su u PL od kantona dobijaju150.000. Provjereno 100%
Pišeš gluposti..Gradina prošle sezone od kantona nije ništa dobila a igrala pl..pa mi da smo imali te pare od kantona nikad nebih ispali.. :) Napiši ovu glupost na temi Nk Zvijezda nek te malo provale.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 21 apr 2014, 20:43

Brcko87 je napisao/la:
bihac343 je napisao/la:Nisu gluposti 100%. Provjeri.. Klubovi sa TK kantona koji su u PL od kantona dobijaju150.000. Provjereno 100%
Pišeš gluposti..Gradina prošle sezone od kantona nije ništa dobila a igrala pl..pa mi da smo imali te pare od kantona nikad nebih ispali.. :) Napiši ovu glupost na temi Nk Zvijezda nek te malo provale.. :lol:
Očito si premlad i jaaako daleko od kluba da bi znao o čemu pričam... Da se ne raspravljamo eto u pravu si... pozz

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 21 apr 2014, 20:48

Ma Zvijezda je dobro stajala kod vlade tk dok je Fazlić bio predsjednik skupštine,on je njima lobiro pa su odlukama vlade dobijaali po 50 tisuća km,plus ovamo iz budžeta za sport oko 100 hiljada,,,ali to je podavno bilo,,,par godina unazad tanko ,,,ali više su dobijali od Slobode jer Sloboda je imala dugova prema poreznoj upravi i zato nije prolazila na javnom pozivu,,,

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 21 apr 2014, 21:00

bihac343 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Očito si premlad i jaaako daleko od kluba da bi znao o čemu pričam... Da se ne raspravljamo eto u pravu si... pozz
pravo sam mlad i daleko od kluba.. ti si iz Bihaća blizu mom klubu i kantonu pa si tako pametan..Daj nam sta o tim parama od kantona,kakav dokaz..pa nije brate dragi bilo iz dzepa u dzep.. :) Daj nam sta crno na bijelo,pusti me te suplje rekla-kazala..Svaka marka bude prikazana iz svakog budzeta dal je to Općinski dal kantonalni..Imaš na netu budzet TK za svaku godinu pa de nam tu stavku gdje se izdvaja 150.000 za Zvijezdi i gdje je Gradina dobila 150.000..
OFK Gradina Srebrenik

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 apr 2014, 21:01

Mislim da Sloboda zadnju godinu u PL nije dobila nista, ili samo neku sicu..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 21 apr 2014, 21:10

tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da Sloboda zadnju godinu u PL nije dobila nista, ili samo neku sicu..
I Gradina isto tako,sad jedino ako ovi iz Gradačca imaju neke jake veze u ministarstvu.. :)
OFK Gradina Srebrenik

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 21 apr 2014, 21:21

Brcko87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da Sloboda zadnju godinu u PL nije dobila nista, ili samo neku sicu..
I Gradina isto tako,sad jedino ako ovi iz Gradačca imaju neke jake veze u ministarstvu.. :)
Za 2012 godinu NK Zvijezda 25000 km a Sloboda 3000 km i to preko omladinskog pogona ...

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 21 apr 2014, 21:31

GracanicaAA je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:pošalji mu mail, eno neko je objavio brojeve i mailove...možda je napredan lik pa više koristi mail :twisted:
ja sam objavio, ako zelite dacu vam i adrese di zive :problem:
Jah, i sta ces sa adresom Bogati?

De spremi knjige za skolu i napuni kredit od 2 km ba.... stipu kraju tih ispraznih prica i navodjenja na nasilnicko ponasanje kad ne smijete prdnut. Sto niste skocili na covjeka dok je bio na stadionu?

I nije kriv sudija nego oni koji su platili da se ovo ovako desi. Uvijek se krivac trazi na pogresnoj adresi. Krivac za ovo ponasanje sudije na terenu je prvo savez koji u ''svom dvoristu'' ima ovakve sudce, pa onda oni koji se bave kupovinom i prodajom utakmica.

Vecini ovdje je izgleda normalno pricati o toboze nekim kupovinama i prodajama utakmica, pa da vas pitam jel vama to stvarno normalno ili ste vec toliko navikli na to da vam je to postala svakodnevnica?

Uzas je citati kad balavci od 15 godina raspravljaju o kupovini utakmica i pozivaju na nekakav linc,a na drugoj strani mucnut graskom ispod lobanje ne mogu.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 21 apr 2014, 21:36

**** je napisao/la:
ado78 je napisao/la:Sve cestitke bratstvu na borbi u subotu nije moglo bolje radi onog gada zrnica,sve u svemu ja sam zadovoljan a i ovi ostali svijet bi trebo biti ipak nacelnik nije prodo utakmicu ni slobodi ni jedinstvu pa tako da jos vise volim nase bratstvtvo a sta bi tek ovvaj POSKOČINA piso po forumu da smo kojim slucajem ovo pustili ili prodali ali nismo jbg sta ces, dugo ce takvi dusmani bratstva jos cekat na to,bratstvo ce sreca na kraju biti medju prva 4 mjesta i ekipa koja je igrala samo za sebe,jedna uspjesna sezona za bratstvo:nikad vise nije doneseno bodova sa strane,kod kuce bez poraza,dobili 3-4 mlada igraca,klub bez duga i jos mnogo pozitvniji stvari,ZNACI BIT cemo medju prva 4 a da nije klub platio da dobije utakmicu jbg to je carsijski klub pa nek i mladost malesici udje zasto da ne to je znak da je sport na opstini u usponu sa nacelnikom helicem i naravno crvenim Mujom JEL tako poskočino :lol: :lol: :lol: :lol:

I jos nesto u subotu sam bio na koncertu gdje su bili igraci bratstva,naravno priso sam im i cestitao na borbi za svoj klub ali sam vidio dvojicu koja su bila ono u "pripitom stanju",sta mislite ko su???? imate 3 imene da pogadjate ali i u onom stanju sam im pruzio ruku jer su nas dosta ove godinu obradovali,ali brate mogu i piti :D :D :D
Ko o čemu **** o poštenju,, :lol: :lol: Kako ste dobili utakmicu u Lukavcu vi znate,kako ste kupili sudiju u Konjicu skim igrate 3 za 3....Crveni kmeru....i od domaćih igrača samo ste Omerovića dobili,,,,ostali malo više minutaže dotad se nadaj Premijer ligi i slavi 4 mjesto,,, :rol: :rol: :rol:
to ado78 vidim tvoj napredak,mi svi znamo ko su pripiti,a ovom **** da kažem to ti majstore protiv dase zato što te odj..o iz odbojkaškog kluba a dok si bio u klubu pito si dasu imal jedno mjesto u tvom šup.u,a on ti reko trenutno nema a ti njemu kažeš čim neko izađe javi mi da ja uđem :guz:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 21 apr 2014, 21:49

Odbojkaški klub u Gračanici ne postoji više od 13 godina....tako da nisi ni blizu,,,ako te baš interesuje ko sam i šta sam pitaj na pp,,, ;) da se ne provaljuješ,,,,a ja se sa tvojim idolom nebi vozio u istom autobusu, :nene: :nene:
Usput forumaš pod nikom Cesc je poslljedni put viđen kako na službenom ulazu čeka izlazak sudija od tad mu se gubi svaki trag,,,ako neko ima kakav trag nek javi slijedi nagrada,, :lol: :lol:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 21 apr 2014, 22:03

**** je napisao/la:Odbojkaški klub u Gračanici ne postoji više od 13 godina....tako da nisi ni blizu,,,ako te baš interesuje ko sam i šta sam pitaj na pp,,, ;) da se ne provaljuješ,,,,a ja se sa tvojim idolom nebi vozio u istom autobusu, :nene: :nene:
Usput forumaš pod nikom Cesc je poslljedni put viđen kako na službenom ulazu čeka izlazak sudija od tad mu se gubi svaki trag,,,ako neko ima kakav trag nek javi slijedi nagrada,, :lol: :lol:
samo da ti kažem da ja nemam idola,ja sam svoj i stojim iza onog šta radim,a imam i lijepih godina tako da znam šta radim......

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 21 apr 2014, 22:08

Kako je onaj dečko sto je nastradao u subotu na utakmici?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2014, 06:40

bihac343 je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:sudija nije direktno uticao na rezultat to stoji ali brate dragi i nakon što sam ohladio glavu ne mogu reći opet da nije uništio utakmicu i igru :thumbdown:
U subotu ste vrištali o otimačini, danas je sudija kriv što Vam nije navlačio... U Bihaću su gosti odnijeli sedam bodova ove sezone, prošle godine ste Vi uzeli tri boda i pružili smo Vam ruku iako nam je gorilo za ostanak u ligi. Navijači su izavali prekid isfrustrirani sudijskim nepravdama, ali igrače niko nije dirao... Onaj Vaš indijanac se je za.... jer je planirao ući u Premijer ligu da bi doveo 150.000 KM od kantonalnog budžeta (koje ima Zvijezda kao član PL, a ostali klubovi nemaju), i sredstva od nogometnog saveza koje će dijeliti klubovi Premijer lige iduće sezone. Iz tog razloga nije htio prodati Slobodi, naprotiv, kupio je sudije za tu utakmicu. Tuzlaci su nakon te utakmice govorili da su pokradeni (kao što jesu) i da ste šabani, seljaci kojima je čast doći u Tuzlu, a ove subote ste gospodska publika koju niko ne može isprovocirati... Isti taj Zrnić Vam je bio super kad Vam je poklonio bodove u Konjicu za koje je masno plaćen, a u subotu Denis plačipička govori o krađi, otimačini itd... razlog, treba Dasi oprvadati da ga je Kečalović nadmudrio i odnio planirane bodove..

hahaha planirane bodove?.. bod ste uzeli koji nista i ne znaci zar ne?..pa ovaj rezultat 1-1 Slobodi najvise odgovara covjece ..mi bi svakako bili iza vas i da ste izgubili znaci opet bi morali cekat jedan kiks.. i sad smo jedan kiks iza vas tako da je vama pobjeda ovdje odgovarala.. Slobodi ovo najvise odgovara ..mi nemamo sta da se bunimo sto se tice rezultata, ali kad vidimo nepravdu i sta se desava i kako se delegiraju sudije onda se oglasimo jer vec znamo sta nas ceka u nastavku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 apr 2014, 09:36

**** je napisao/la:Odbojkaški klub u Gračanici ne postoji više od 13 godina....tako da nisi ni blizu,,,ako te baš interesuje ko sam i šta sam pitaj na pp,,, ;) da se ne provaljuješ,,,,a ja se sa tvojim idolom nebi vozio u istom autobusu, :nene: :nene:
Tu je Cesc bez brige, al nemam vremena da pisem ovdje toliko, a ni razloga vala kad vidim sta se sve radi...
Usput bi samo da poselamim Osima i komitet za normalizaciju i da kazem kako rade "ODLICAN POSAO" ! :bih:
www.nkbratstvogracanica.com

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 22 apr 2014, 13:05

7april je napisao/la: to ado78 vidim tvoj napredak,mi svi znamo ko su pripiti,a ovom **** da kažem to ti majstore protiv dase zato što te odj..o iz odbojkaškog kluba a dok si bio u klubu pito si dasu imal jedno mjesto u tvom šup.u,a on ti reko trenutno nema a ti njemu kažeš čim neko izađe javi mi da ja uđem :guz:

Cekaj malo, ja ovaj dio oko odbojkaskog kluba ne kontam nikako :urnebes:

Nije zar bio brkajlija ''vlasnik'' i odbojkaskog kluba? Po cemu si to zakljucio? Odakle ti ta nebuloza?

Koliko znam, brkati gad nije imao nista sa tim jedinim pozivitnim primjerom u carsiji. Od toga kako se sa domacim igracima moze igrati najvisi rang, pa do toga kako klub moze funkcionisati sa minimalnim finansijskim sredstvima.
:kafa:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 apr 2014, 13:18

Idimidodjimi je napisao/la:
7april je napisao/la: to ado78 vidim tvoj napredak,mi svi znamo ko su pripiti,a ovom **** da kažem to ti majstore protiv dase zato što te odj..o iz odbojkaškog kluba a dok si bio u klubu pito si dasu imal jedno mjesto u tvom šup.u,a on ti reko trenutno nema a ti njemu kažeš čim neko izađe javi mi da ja uđem :guz:

Cekaj malo, ja ovaj dio oko odbojkaskog kluba ne kontam nikako :urnebes:

Nije zar bio brkajlija ''vlasnik'' i odbojkaskog kluba? Po cemu si to zakljucio? Odakle ti ta nebuloza?

Koliko znam, brkati gad nije imao nista sa tim jedinim pozivitnim primjerom u carsiji. Od toga kako se sa domacim igracima moze igrati najvisi rang, pa do toga kako klub moze funkcionisati sa minimalnim finansijskim sredstvima.
:kafa:
Kolko sam ja upucen brko je ugasio taj klub pa se tako zamjerio mnogim ljudima :D
www.nkbratstvogracanica.com

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 apr 2014, 21:45

čini se da smo protiv Jedinstva izgubili mnogo više od 3 boda i pobjede

Poturalić povrijeđen, Šmigalović je utakmicu završio povrijeđen, Smajlović zbog povrede nije ni igrao dok je Suljić zaradio karton i nisam siguran možel igrati protiv Čapljine

znači, pitanje od milion dolara je sljedeće:

- ko će pokriti ofanzivne i napadačke pozicije protiv Čapljine?

kao mala utjeha je da je Denis Sadiković izabran za najboljeg trenera 23. kola, eto opet smo u ovoj rubrici bili zastupljeni, čisto da se tradicija nastavi...
Undici stelle - ACM 1899

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 apr 2014, 21:54

Po mom nekom pogledu 5-6 nece igrat igraca....
Pritom da ce se Smajlovic oporavit, mozemo malog mrkovica stavit u napadu..
ugl. na klupi ce biti Juniori po mojim racunicama.

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 22 apr 2014, 22:34

GracanicaAA je napisao/la:Po mom nekom pogledu 5-6 nece igrat igraca....
Pritom da ce se Smajlovic oporavit, mozemo malog mrkovica stavit u napadu..
ugl. na klupi ce biti Juniori po mojim racunicama.
sta danijel uradi

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 apr 2014, 09:02

Zamisli i avaz sport se okrenuo protiv jedinstva, sada ce biscani i avaz bojkotovati :)
jos malo i pocece i strajk gladu ,okrenuo se svijet protiv jedinstva :crazy:
Svaka cast treneru , a samo imenovanje za trenera kola dovoljno govori svima ,ili ne ;)

http://bkc-gracanica.ba/nk-bratstvo-den ... om-stanju/" onclick="window.open(this.href);return false;

:clap: :clap: :clap: :clap:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: samirr i 15 gostiju.