FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo bez licenice igra LP, može nam se! 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
GOSPODAR OSIM!RobertoBaggio je napisao/la:Memoari Ivice Osima iz 1969. godine. Objavljeno na portalu Žurnal prije desetak dana:
http://zurnal.ba/novost/17945/bolja-pro ... 69.-godine" onclick="window.open(this.href);return false;

Grbavica naš je Hram!!!
Pa mi dajemo licence ne komisija ccc.nukleusmember je napisao/la:ako vam se mozhe onda svaka chast![]()
VVVBK
Cestitam na pobjedi protiv moje Mladosti...Ako moze neko ko je bio na utakmici da kaze kakvi smo mi bili? hvala unaprijed.
- corleone87
- Kontakt:
Poprilicno dobri,odlicno u odbrani i vrlo dobro transformisanje u napadu nakon oduzetih lopti.Ima potencijala ekipa.I golman vam je poprilicno dobar imao je par dobrih intervencija..semberac je napisao/la:Cestitam na pobjedi protiv moje Mladosti...Ako moze neko ko je bio na utakmici da kaze kakvi smo mi bili? hvala unaprijed.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Taktički jako dobro postavljeni. Jevrić je gospodin i jako dobro obavlja posao. Ne pamtim kad je na Grbavicu došla ekipa koja je izašla onako daleko od gola. Vršili ste pritisak na Kerlu i Zeljkovića, tako da smo akcije morali počinjati nabijanjem. Da ste malo više vježbali transformaciju iz odbrane i napad, mogli ste do tri boda. Pred kraj ste fizički pali, ne mnogo, ali vidljivo. Sviđa mi se što niste udarali, valjali se ili slično.semberac je napisao/la:Cestitam na pobjedi protiv moje Mladosti...Ako moze neko ko je bio na utakmici da kaze kakvi smo mi bili? hvala unaprijed.
Vecina vasih akcija u drugom poluvremenu je dolazila do naseg sesnaesterca, al' ste tu posustajali...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Mladost bolja od pola ekipa sto sam i spominjao.Nekoliko iskusnih igraca koji dugo igraju ovu ligu,a bili su i vani i dva brza krila,fin utisak s moje strane. Sad kljucna tekma u Mostaru.Nesto sam siguran u pobjedu Zrinjskog na Otoci,ali hajde vidjet cemo...isto tako sam siguran u njihov kiks u zadnjem kolu u Vrapcicima. Tako da treba dole pametno jer i s bodom nismo izgubili titulu...bice teze nego prethodnih godina jer smo sada mi slabiji,a Velez jaci.Pun stadion nas ceka i motivisan domacin,a pitanje je hocemo li mi stici dole iako bruku raje zeli na tekmu.Da sve protekne bez nereda i nek pobijedi bolji,a nasi ce ginuti u to nema sumnje i ja vjerujem u njih
Naprijed Plavi!

Naprijed Plavi!
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Ma samo lud covjek moze pomisliti da ce Olimpic uzeti Zrinjskog. Jako lose poslozena ekipa, sa jako losim trenerom i igracima koji nemaju imperativ ni za sta. Nego samo onako igraju da zavrse sezonu i zarade nesto plate...
Tako da od te utakmice ne moramo nista ocekivati ..
Kako ste tako naivni. Pa Lutvo sredio tekmu i pobjedu Olimpica, šta vam je. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Nesto se nadam da taj termin za derbi nije konacan, kada smo protiv Mladosti igrali u ovom terminu, da protiv kona igramo u 17 cc
Zadnja 3 kola se moraju igrati u istom terminu i zato igramo u 5
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- bistrikboy
- Kontakt:
Olimpic nece spustiti gace!A mi igramo za sebe i za svoje dobro tako da bi bilo glupo na ostale gledati!u subotu svi u Mostar ko god moze neka nadje nacin!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
zadnja tri kola se igraju u isto vrijeme, budi zadovoljan sto nije u 14 h
Pobjeda protiv Veleza nas ostavlja u borbi za titulu, poraz bi nam strasno stvari zakomplicirao. U najgorem slucaju na kraju bi mogli ostati bez Evrope, u najboljem ostali bi na toj 3 poziciji.
Zato nasi za pobjedu ako treba i noge lomiti.
Pobjeda protiv Veleza nas ostavlja u borbi za titulu, poraz bi nam strasno stvari zakomplicirao. U najgorem slucaju na kraju bi mogli ostati bez Evrope, u najboljem ostali bi na toj 3 poziciji.
Zato nasi za pobjedu ako treba i noge lomiti.
-
- Kontakt:
Sta da budem zadovoljan, nisam ni rekao da sam nezadovoljan, ali onako glupost mi je to..Nocni termin je daleko bolji, nadam se da razumijete o cemu pricam kuknjava
Meni jedan njihov igrač da ga ne imenujem reče da sumnja da mogu do boda, a kamoli do pobjede. Al' obećao sam mu podršku sa tribinabistrikboy je napisao/la:Olimpic nece spustiti gace!A mi igramo za sebe i za svoje dobro tako da bi bilo glupo na ostale gledati!u subotu svi u Mostar ko god moze neka nadje nacin!

DRUG NEBI TI PUNCA
Možda ih Fening i Maket premiraju, pa zapnu.stannis je napisao/la:Ma samo lud covjek moze pomisliti da ce Olimpic uzeti Zrinjskog. Jako lose poslozena ekipa, sa jako losim trenerom i igracima koji nemaju imperativ ni za sta. Nego samo onako igraju da zavrse sezonu i zarade nesto plate...

- diplomatija
- Kontakt:
Pa mi ćemo rudaru dati 13 golova ako nam bude trebalo, a oni velezu ne nogu hah
-
- Kontakt:
INVAZIJA NA MOSTAR!

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ma mene ne bi cudilo da su napravili neki trokut. Sarajevo, Zrinjski, Siroki.. ali vidjet cemo ..voltron30 je napisao/la:Možda ih Fening i Maket premiraju, pa zapnu.stannis je napisao/la:Ma samo lud covjek moze pomisliti da ce Olimpic uzeti Zrinjskog. Jako lose poslozena ekipa, sa jako losim trenerom i igracima koji nemaju imperativ ni za sta. Nego samo onako igraju da zavrse sezonu i zarade nesto plate...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.