Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Teretana
Posto su boga ti ?
btw kako da znam koliko tačno je potrebno za jednu dozu ? piše 65g al kako ja da znam koliko je to na kašici a nemam vagu.
Moze li neko reći otprilike da pretvori u supenoj kašici ?
btw kako da znam koliko tačno je potrebno za jednu dozu ? piše 65g al kako ja da znam koliko je to na kašici a nemam vagu.
Moze li neko reći otprilike da pretvori u supenoj kašici ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Cega ba 65 g ?
Puna kasika ti je oko 30 g
- IlPrincipe
- Kontakt:
na mass gaineru ovom sto sam uzeo pise jedna doza 65 grama, pa ne znam koliko je to zato pitam ..batman je napisao/la:Cega ba 65 g ?
- sagitarius
- Kontakt:
3,5 KM su ove proteinske cokoladic 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Jel` iko uzimao ovo? Valja li sta? Nus? HITNO!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ljudi imam jedno pitanje, zadnje 2-3 sedmice imam osjecaj kao da mi biceps stagnira kao da ne moze rasti vise ili sta, je li to do vjezbi ili? Nastojim da mijenjam vjezbe svaki trening, trudim se max fokusirati ali ne ide pa ne ide
.. Jel imao neko ovaj problem? 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa treba ti i prehrana za to. Nece rasti unedogled, a da ti stagnira pritom tezina. Znaci, izvoli pojacaj ishranu, onda ce rasti i ruke. I sve ostalo. U skladu sa genetickim predispozicijama. Pa treba ti bar par kg vise za centimetar ''jace'' na ruci, uz adekvatan trening. Dosta ovisi i od genetike, al neces ga sigurno samo od treninga razviti. I bitniji ti je triceps svakako nego biceps.
Izvodjenje razlicitih vjezbi da se misic ne navikne se podrazumijeva.
Izvodjenje razlicitih vjezbi da se misic ne navikne se podrazumijeva.
...Život za Široki...
Protein sa najvecim udjelom ugljikohidrata. Znaci ako si na masi trebas to uzimati.Rooney88 je napisao/la:Jel` iko uzimao ovo? Valja li sta? Nus? HITNO!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Celluor BCAA je najbolji preparat za snagu koji sam ikad probao, odusevljen sam.
Tko ga uzme nece se pokajati , sigurno.Vec drugo pakovanje pri kraju,a nemam ga namjeru prestati koristiti.
Kakav no xpld i sl. sranja ovo je savrsenstvo.
Idealan za one koji su na dijeti jer nema kreatina u sebi kao vecina preparata za snagu vec se kao primarni sastojak za snagu koristi beta alanin u mixu sa bcaa,citrulin malat i leucinom.
Tko ga uzme nece se pokajati , sigurno.Vec drugo pakovanje pri kraju,a nemam ga namjeru prestati koristiti.
Idealan za one koji su na dijeti jer nema kreatina u sebi kao vecina preparata za snagu vec se kao primarni sastojak za snagu koristi beta alanin u mixu sa bcaa,citrulin malat i leucinom.
how much ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Celluor BCAA je najbolji preparat za snagu koji sam ikad probao, odusevljen sam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Svašta i vi pijete.
Zar vam nije dovoljan whey?

Zar vam nije dovoljan whey?

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
preporucujem vam MP Assault 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
70 KMGameFKS je napisao/la:how much ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Celluor BCAA je najbolji preparat za snagu koji sam ikad probao, odusevljen sam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gdje mogu kupit glukozu osim DM-a? Ovaj moj DM poplavljen. 

- IlPrincipe
- Kontakt:
CM, Konzum ..soxx je napisao/la:Gdje mogu kupit glukozu osim DM-a? Ovaj moj DM poplavljen.
- Evolution87
- Kontakt:
Kako da izjednacim velicinu ruku, tacnije bicepsa? Lijevi mi vidljivo veci od desnog 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.