Izuzetno mi je jos draza, ali ova prva ipak najvise podize adrenalin.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
U inat bi vam "mrkno" sarajevo u sred pjesme.Vasa Ladacki je napisao/la:A i ne volim ga zato što je tuzlak, a zna se kakvi su ono po pitanju Sarajeva i Sarajlija. Ne bih ga mogao sa užitkom slušati, tako da, ne hvala.
Nažalost...pinoglavi je napisao/la:stvarno je malo potrebno da nekog bosanac zavoli
Ma dobro i ne mora bit uvijek loše,ovako smo ludjiVirtu4l je napisao/la:Nažalost...pinoglavi je napisao/la:stvarno je malo potrebno da nekog bosanac zavoli
BluesForever je napisao/la:[youtube][/youtube]
+ 1Virtu4l je napisao/la:Nažalost...pinoglavi je napisao/la:stvarno je malo potrebno da nekog bosanac zavoli
kakav imbecilHead je napisao/la:Ma meni je ovo odvratno,sto se moramo "bratimiti" sa kockastim ponjamke im se na sahovnicu.
ma kakva Dubioza, nije to u njihovom fazonu oni samo kontrirajuSheyi je napisao/la:A da mi sastavimo pjesmicu, stih po stih pa cemo poslati Dubiozi nek otpjevaju![]()
Dobra ritmična pjesma koja lako ulazi u uho.Razbojnik je napisao/la:[youtube][/youtube]
tepsija je napisao/la:Dobra ritmična pjesma koja lako ulazi u uho.Razbojnik je napisao/la:[youtube][/youtube]
E sad mi ne ide u glavu da mi ne možemo napraviti nešto ovako,samo za nas.
Ne razumijem...Halid je možda dobar za svatova ali brate nama treba nešto ovako.
Definitivno najboljaBelminM23 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Eto jedna za početak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.