FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la LjumanM95 » 22 apr 2014, 00:14

fukaratz je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Majke mi, da nisam gledao utakmicu kontao bih Budućnost imala 10-ak zrelih i izglednih prilika, a ne Sloboda. :lol:
druze vi jeste losi ali i kao takvi ste nas naceli a mogli jos 2 gola dati :!: nas drugi gol je presmjesan a to ce se vidjeti na snimku kad izadje (reakcija vaseg stopera koji je ostao ukopan)! ja ukazujem na nasu losu taktiku koja se ponavlja vec dvije utakmice i sa takvom taktikom u Kaknju gubimo ;)
To stoji da je Ćiro loše taktički postavio ekipu. Ipak ste preofanzivno krenuli pa čak i za ekipu kakva je Budućnost. Da je bila neka ekipa iz top5 to bi lagano kaznili, ali mi smo ipak jedan nivo ispod. Što se te reakcije štopera tiče, ne znam možda je očekivao da će golman uhvatiti ili na vrijeme izbiti loptu...

@tuzlak

Ma to kada je šutao glavom i nije bio neki zicer, teško je ono zabiti. A ta odbrana Hadžića je za respekt. Jbt pa nije bilo ni 2 metra... Vaši štoperi su krivi za to, između njih dvojice prolazi lopta koja je morala biti očišćena.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 apr 2014, 00:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:
a ovo sto pobjedjujemo i zalimo se na sudjenje je najbolji pokazatelj kako je to tendenciozno..primamo za 1-1 iz ofsajda protiv Goska, moglo je zavrsit 1-1 da nismo odigrali drugo pol furiozno kako smo odigrali, daju se protiv Gosk-a kartoni ciljanim igracima gdje smo najtanji, primamo u Gracanici prvi go iz ofsajda, protiv Mladosti nas tuku na nasem stadionu sudija nista..cinjenica je da kad smo kompletni i kad nemamo pehova kao u Gracanici da imamo najbolju ekipu u ligi koju protiv ovih osrednjih timova ne mogu omesti ni sudije da im uvale 3,4 ili 5 komada..
Pa imali smo i mi problema sa suđenjem. Protiv Igmana covjek skrati utakmicu za minimum 3 minute i eto odmah udarac na prvoj domacoj utakmici. Nasi neki kljucni igraci poput Benje ne smiju pogledati ruzno nikoga odmah karton. Sve te utakmice sto su sudile te ''nase'' sudije nisu zavrsile kiksom ni za vas ni za Bratstvo, pa da su ''nase'' bar bi vas negdje ukopale. Puno se pise a malo se dokaza ima za te vase tvrdnje. Kao sto se pricalo za utakmicu sa Bratstvom, izasao snimak ono zatisje nigdje nikog. Alibi se trazi to je jasno.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 22 apr 2014, 00:15

fukaratz je napisao/la:ja sam realan covjek ;)
ma jock ba,ti si pospan al ti ne daju spavat pa si takav :zzz:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 22 apr 2014, 00:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:nesto kontam ba ove godine smo imali samo pehove, moramo negdje i nekad i mi srece imati...ovih iz Bihaca vise srece nego pameti i protiv Igmana
Kakve bolan crne srece, pa jesi li vidio kakav je gol Igman dao, jedva je ufulja uz stativu pored golmana i stopera prosla lopta i mi onda srecu imali, ubili smo ih igrom i prilikama i onda na kraju mi imamo vise srece nego pameti :crazy: :crazy:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 apr 2014, 00:17

HerLutwoII je napisao/la:
ma jock ba,ti si pospan al ti ne daju spavat pa si takav :zzz:
kakva izjava nema sta :lol: na nivou srednjoskolca
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2014, 00:19

raspravljate se bezveze, svoji smo :D Ćiro je pročitao knjigu od Ibrakovića, moderan napadački nogomet, tako nešto, pa shodno tome tako igramo :urnebes:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2014, 00:22

Mi igramo sada 10 puta bolje nego na pocetku ovog dijela prvenstva, normalno da se greske desavaju, svi grijese, cak i Barca :D, protiv GOSK-a zadnja linija je cijelo vrijeme nisko bila, covjek bi rekao Ciro ne zna sta radi i uvalismo pet komada, sad protiv Buducnosti jedno vrijeme visoko postavljena, covjek zna sta radi, Sloboda sve sto utakmica odmice pojacava presing, protivnici nemaju zraka, to se vidi po broju golova.....Sloboda je daleko najjaci tim ove lige i tesko da mozemo izgubiti do kraja bilo koju utakmicu.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 apr 2014, 00:24

Mislio sam da si realan ali kad vidim da pišeš o utakmici na kojoj nisi bio (Gračanica) onda mi bude jasno sve. Nemaš pooojma šta se tamo dešavalo i kako je to sramno izgledalo, volio bi da ima snimak čitave utakmice! ;)
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 apr 2014, 00:29

Ćiro nastavlja,tamo gdje je Smajil stao :salut:
Pobjeda je bolja od orgazma!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 22 apr 2014, 00:32

Kaze Smajjil ' nadurat cu ja ovog Ciru,nece ni on vjecno'......... :njanjanja:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2014, 00:35

Normalno je da se kod protivnika koji ostanu "bez zraka" desavaju smijesne pogreske, misici ukoceni, malo kiseonika dopire do mozga, nekada to izgleda "komicno", ali je tako.....Slobodini igraci su masine za ovu ligu!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 22 apr 2014, 00:38

Ja stvarno ne kontam tebe "fukaratz", pa jarane mi nemamo pravno na kiks, i zato Ciro ovako i postavlja ekipu da napadaju od prve minute. Ne mozemo mi igrat na neke kontre ili nesto tipa u odbrambenom smislu, MI ZAOSTAJEMO BODOVNO I HOCEMO PL a kalkulacijama i izazivanjem srece do PL ne mozemo doc. Lahko je Bratstvu bilo oni ne zele toliko PL ligu ko mi pa su mogli protiv nas igrat na kontre, Jedinstvo nisu mogli uzet jer je Jedinstvo tip ekipe kao i oni. Mi moramo odma napadat jer ne smijemo mi cekat 60-70 min, tesko je biti te srece da iz 1-2 sanse utrpamo go.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 22 apr 2014, 00:40

Skver je napisao/la:Normalno je da se kod protivnika koji ostanu "bez zraka" desavaju smijesne pogreske, misici ukoceni, malo kiseonika dopire do mozga, nekada to izgleda "komicno", ali je tako.....Slobodini igraci su masine za ovu ligu!
Turbo masine ,samo to ovaj fukaretz sto mu se Karic zamjerio ne vidi dobro.
Zadnjih 10 god.Sloboda nije bila fizicki spremna kao ove sezone ,ali ne slusjte nikoga nego na stadion pa se uvjeriti.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 apr 2014, 00:41

bulevar malo je falilo da odem u Gracanicu ali na kraju smo se odlucili za Banovice :!: ja znam da su kupili sudiju ali isto tako znam da smo mi mogli barem do boda tamo da nismo srljali :!: evo opet u Banovicima ista prica visoko postavljena odbrana bez ikakve potrebe :!: necu sad voditi raspravu eto iduce gostovanje ce pokazati da li sam u pravu, ako u Kaknju krenemo kao zadnje dvije utakmice nemamo se cemu nadati ;) a fukara1919 evo zapamti ovu zadnju recenicu sto sam napisao
Sloboda Tuzla

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 22 apr 2014, 00:43

jesi li ti bio u Gracanici i jesi li ikada onako rekreativno poigrao lopte?
cemu da se nadamo u Kaknju ? bodu pa da cuvamo 0:0? :?: :?:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 22 apr 2014, 00:44

fukaratz je napisao/la:bulevar malo je falilo da odem u Gracanicu ali na kraju smo se odlucili za Banovice :!: ja znam da su kupili sudiju ali isto tako znam da smo mi mogli barem do boda tamo da nismo srljali :!: evo opet u Banovicima ista prica visoko postavljena odbrana bez ikakve potrebe :!: necu sad voditi raspravu eto iduce gostovanje ce pokazati da li sam u pravu, ako u Kaknju krenemo kao zadnje dvije utakmice nemamo se cemu nadati ;) a fukara1919 evo zapamti ovu zadnju recenicu sto sam napisao
Al nama u tom trenutku bod nista nije donosio.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 22 apr 2014, 00:50

Nema bez napadanja nista,pa mi se godinama nagledali Slobode na Tusnju kako se brani i valja cuvajuci prednost minimalnu ,a na strani bunkeraj. Ovo sada je extra,samo ofanzivno :!: To raja hoce,nece niko sigurice i penala namjestenih,pa mi smo sredina gdje se decenijama igrao ex.yu fudbal kvalitetan,a sad ovaj nesto palamudi o visokoj odbrani itd....

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 apr 2014, 00:53

da pitam jel moguce bilo u Gracanici prepustiti Bratstvu incijativu a ti cekas sansu preko kontre prvo poluvrijeme, ako ne uspije u drugom kreces na sve ili nista :?: a kontru itekako znamo izvesti preko Mehidica i Mujkica,.... niko ne govori o igranju na bod nego da ne treba srljati od prve minute :!: al ne vrijedi raspravljati eto ja nisam u pravu vi sto me pobijate jeste i gotovo ;)
Sloboda Tuzla

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 22 apr 2014, 00:55

Srljanje je pojam koji se veze uz neznalice koji misle da znaju,a mi i znamo i mozemo ! To je velika razlika.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2014, 00:59

ma nije baš da palamudi, ima istine u tome što on piše, kad se igra na gostovanjima protiv ekipa kao što su Jedinstvo, Rudar, Bratstvo, Čapljina, itd, jednostavno kod ekipa koja su super jake na domaćem terenu :D

slažem se da se ne trebamo braniti, ali ne treba ni izaći previše, jer takve ekipe to znaju kazniti, a kad te kazne, onda ganjaj dva gola za pobjedu, a takve ekipe baš i ne primaju dva gola na domaćem terenu, a o više golova da i ne pričam

al' dobro, Ćiro očito želi rano do gola, da stavi tekmu pod kontrolu, itd .. takva igra je mač s dvije oštrice protiv ekipa koje su sposobne da te ugroze

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.