Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Panini Online Sticker Album
klasik trebal ti spahic ?
Ne treba, skupio sam BiH, ako neko ima Kroosa, samo mi on fali iz Njemacke evo sta imam duplih...Belmin6 je napisao/la:klasik trebal ti spahic ?
Pletikosa, Jelavić, Vlaar, De Jong, Ospina, Japan grb, Gamboa, Fernandez, Oboabona, Rui Patricio, Mensah, Belgija grb, Lukaku
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Imam ti ja Kroosa, može za Jelavića ako želišklasik je napisao/la:Ne treba, skupio sam BiH, ako neko ima Kroosa, samo mi on fali iz Njemacke evo sta imam duplih...Belmin6 je napisao/la:klasik trebal ti spahic ?
Pletikosa, Jelavić, Vlaar, De Jong, Ospina, Japan grb, Gamboa, Fernandez, Oboabona, Rui Patricio, Mensah, Belgija grb, Lukaku

Duple: David Luiz, Joel Matip, Alvaro Arbeloa, Klass Jan Huntelaar, Logo Kolumbije, Yaya Toure, Wayne Rooney, Hugo Lloris, Andre Ayew, Sergej Ignaschevic, Christian Noboa.
Tako blizu, a tako daleko.
Ajde Kroos Jelavic, Koga Hoces za Davida LuizaCiva je napisao/la:Imam ti ja Kroosa, može za Jelavića ako želišklasik je napisao/la:Ne treba, skupio sam BiH, ako neko ima Kroosa, samo mi on fali iz Njemacke evo sta imam duplih...Belmin6 je napisao/la:klasik trebal ti spahic ?
Duple: David Luiz, Joel Matip, Alvaro Arbeloa, Klass Jan Huntelaar, Logo Kolumbije, Yaya Toure, Wayne Rooney, Hugo Lloris, Andre Ayew, Sergej Ignaschevic, Christian Noboa.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Otiš'o Luiz evo ja pravim public requestklasik je napisao/la: Ajde Kroos Jelavic, Koga Hoces za Davida Luiza

Tako blizu, a tako daleko.

Na pola puta

Evo i duplih, pa bujrum da se mjenjamo:
Italija logo
Juan Carlos Peredes (ECU) x2
Francuska logo
Patrice Evra (FRA)
Joao Moutinho (POR)
Jonathan Mensah (GHA)
Sulley Muntari (GHA)
Vincen Kompany (BEL)
Rafik Djebbour (IRA)
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Lovren,Rodriguez,Vargas, Yepes,Ruiz,Gerrard,Guagua,Ronaldo,Logo Ghane
trebal ti spahic ?eomn1727 je napisao/la:
dobio u pet paketica nekih 10 duplih, 9 se razmjeni zacas a cole stoji cami cekajuci, nije valjda da toliko on dolazi u paketicima pa da ga haman bas svi imaju 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Treba....Proberi!Belmin6 je napisao/la:trebal ti spahic ?eomn1727 je napisao/la:
Treba mi Cabaye (fra) , ima li neko ?
ostali su mi samo grb gane i okazakieomn1727 je napisao/la:Treba....Proberi!Belmin6 je napisao/la:trebal ti spahic ?eomn1727 je napisao/la:
ustvari imam okazakija, moze grb ganeeomn1727 je napisao/la:Treba....Proberi!Belmin6 je napisao/la:trebal ti spahic ?eomn1727 je napisao/la:
udji u ovu grupu
id 52045
pass moyes
Fali mi Avdo da popunim naše, a Mandžo za susjede. Ima li ko njih dvojicu?
Stavila sam javnu razmjenu, ali ako ko ima, bilo bi brže.
Inače, u duplima mi je Džeko, Arbeloa, grb Holandije i Njemačke, Veloso, Džagoev, Barzagli i Berezutski.
Inače, u duplima mi je Džeko, Arbeloa, grb Holandije i Njemačke, Veloso, Džagoev, Barzagli i Berezutski.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
moze cuadrado za dzeku?BaDa12 je napisao/la:Fali mi Avdo da popunim naše, a Mandžo za susjede. Ima li ko njih dvojicu?
Apsolutno, volim!Janowicz1x2 je napisao/la:moze cuadrado za dzeku?BaDa12 je napisao/la:Fali mi Avdo da popunim naše, a Mandžo za susjede. Ima li ko njih dvojicu?

Kako ćemo to izvesti?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
-
- Kontakt:
dobit ces u pp za 2min id i passwordBaDa12 je napisao/la:
Apsolutno, volim!![]()
Kako ćemo to izvesti?

Pogba,Modrić,A.Sanchez,Berezutski za Ekvadorca?Skyline je napisao/la:
Na pola puta![]()
Evo i duplih, pa bujrum da se mjenjamo:
Italija logo
Juan Carlos Peredes (ECU) x2
Francuska logo
Patrice Evra (FRA)
Joao Moutinho (POR)
Jonathan Mensah (GHA)
Sulley Muntari (GHA)
Vincen Kompany (BEL)
Rafik Djebbour (IRA)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.