evo jedan moj al cisto sumnjam da ce proci cim postavljam ovdje
Atlanta - Miami(21)(7,5) - Sto se tice MLB ocekuje se manje poena jer su dobri pitcheri a od deset meceva 8 ih je zavrsilo ispod ove granice ...
M.Conley (Memphis) preko poena i asistencija - poene je neko predlozi pa sam prepisao a asistencije vala u prvoj je imao 11 veceras ocekujem barem 7

, spustace on dosta u reket, mislim da ce ova granica rasti do nekih 9 u kladionicama

+ nema mu zamjene tako ocekujem dobru min. nadam se da ce Memphis pruziti veci otpor nego u prvoj tekmi...
B.Griffin (LA Clipers) - a ne znam public bet sigurno sto znaci da ce ici ispod, sta mu znaci ako da 24 poena i pobjede

gledao sa prvu i sudije su stvarno usrale, neocekujem veceras da mu sviraju bas onakve licne, a kad je on na terenu GS mu jednostavno nemoze nista, preporucio bi i CP preko 9 asistencija jer mi je to nekako logicno u prvom je morao on povuci zbog nabrojanih razloga te je imao 9 na kraju veceras uz vecu min. grifina trebao bi preci ....
D.Lee (Golden State) - stavio sam i skokove i poene da je 20 poena granica ne bi ga igrao jer ocekujem da dadne toliko mozda 22

uglavnom strasan procenat suta ima takodjer statistika protiv Clipers ide u prilog u prvom mecu imao je 13 skokova, Clipersi lose brane off. skok te tu vidim priliku za njega takodjer izostanak Boguta je dodatni + al i on je public bet pa vidjecemo