Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Bane prosao u polufinale, a Jojić nazalost ispao, ali je odlicno odigrao vs Reala...Drugi je bio na utakmici po pretrcanim kilometrima 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
http://www.****.com/vesti/srbij ... dije/74146" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav bi to napadacki potencijal bio: Živković-Mitrović-Marković
Kakav bi to napadacki potencijal bio: Živković-Mitrović-Marković
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mitrović i Kostić donijeli pobjede Anderlechtu, odnosno Groningenu... 
Ljajić gol i asistencija 
Gudelj strijelac sa bijele tacke, a Matiću i Markoviću odlicne asistencije...
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 74900.html" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. @ Alane, zabusavas nesto u poslednje vrijeme

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 74900.html" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. @ Alane, zabusavas nesto u poslednje vrijeme
- alan_kardec
- Kontakt:
Vidim u zadnje vrijeme posjeduješ ovu temu, ali to ti ne daje za pravo da se bahato ponašaš i prozivaš raju.
Šalim se.
Šalim se.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jbg, mora neko da odrzava kontinuitet... 
Stefan za sada ima 21 gol u Segundi i vrlo vjerovatno ce sledece sezone igrati u nekom od klubova Primere!
Za razliku od prethodnih kvalifikacija, u narednim cemo imati 3 veoma pristojna centarfora, od kojih bi svi oni vrlo lako mogli zaigrati u ligama 5-ce... 
Još da Mrđa ode u neku od liga petice
...
Šalu na stranu, najbitnije je da se stvori pozitivna atmosfera u ekipi, sve ove godine imamo ogromnu bazu fudbalera (najveći smo izvoznici u svijetu posle Brazila) međutim atmosfera je ključ uspjeha.
Šalu na stranu, najbitnije je da se stvori pozitivna atmosfera u ekipi, sve ove godine imamo ogromnu bazu fudbalera (najveći smo izvoznici u svijetu posle Brazila) međutim atmosfera je ključ uspjeha.
- alan_kardec
- Kontakt:
Miloš Jojić strijelac za Dortmund protiv Mainza, što mu je treći gol otkako je zimus došao iz Partizana. Odličan start. 
Maksimović za Torino čitavu utakmicu odigrao na desnom beku
, Avramov standardan na golu Cagliarija, sa klupe ušli Basta u 79. i Krtičić u 66., Radovanović zamjenjen u 74., Brkić, Janković i Kuzma presjedili na klupi čitav meč.
Maksimović za Torino čitavu utakmicu odigrao na desnom beku
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ljajić asistencija.
P. S. Maksimović vec neko vrijeme igra desnog beka u Torinu...
P. S. Maksimović vec neko vrijeme igra desnog beka u Torinu...
- alan_kardec
- Kontakt:
Znam da igra, upratio sam, svugdje igra više nego na stoperu.
Jbg, bitno da igra.
Tako je i Luković svojevremeno u Zvezdi odlično igrao na lijevom beku, otišao u Italiju, tadašnji trener Udina Pasquale Marino ga počeo stavljati na stopera, on se odlično snašao, bio standardan, poslije i u repci igrao na stoperu.
Možda će ova promjena pozicije i na Maksimovića dobro uticati.
Tako je i Luković svojevremeno u Zvezdi odlično igrao na lijevom beku, otišao u Italiju, tadašnji trener Udina Pasquale Marino ga počeo stavljati na stopera, on se odlično snašao, bio standardan, poslije i u repci igrao na stoperu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
poslije nam u repci yebo nanualan_kardec je napisao/la:Znam da igra, upratio sam, svugdje igra više nego na stoperu.Jbg, bitno da igra.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
jašta je, prvo nas ukop`o protiv Gane na sp svojim crvenim kartonom (drugi žuti dobio zbog glupog faula na centru
) a kasnije onim smješnim autogolom i protiv estonije kad je bilo 1:3. 
yebali su nama nanu mnogi, da je samo Luković.
yebali su nama nanu mnogi, da je samo Luković.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da je igrao onaj (Subotić) koji je po zakonu logike i trebao igrati u paru sa Vidićem, mi danas Lukovića ne bi ni pominjali... 
Dejan Meleg hat-trick zabio za Jong Ajax,koliko sam vidio igra špica u 4-3-3,dok je u reprezentaciji uglavnom igrao desno krilo ili "desetku".
Od iduće sezone u prvi tim ili negdje na posudbu.
Od iduće sezone u prvi tim ili negdje na posudbu.
it's football day
Red je da se i sampioni ispostuju!

Svaka čast Benfikovićima. Zasluženo.
Trebalo bi ovog ljeta biti 4-5 jakih transfera iz JSL u najjače lige...
NeshaFCB je napisao/la:Svaka čast Benfikovićima. Zasluženo.
Ko su pikovi? Lazović sigurno,ko još? Moždda Živković?
it's football day
- alan_kardec
- Kontakt:
Tadić dva gola i asistencija za 4 minute.
Lazović, nažalost, sigurno odlazi. Pešić iz Jagodine bio mogao otići, pričalo se da ga traži Bayer L., tandem iz Vojvodine Gaćinović i Milinković-Savić...Baboon je napisao/la:Ko su pikovi? Lazović sigurno,ko još? Moždda Živković?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.