England je napisao/la:werly je napisao/la:kvalitetniji smo od svih protivnika protiv kojig igramo do kraja,a i protiv zelje sto smo dokazali u dvije utakmice ove sezone iako smo onu drugu tekmu porazeni.krali su nas protiv njih u mostaru kad je deni dobio crveni pa smo ih opet dobili i uspjeli stvoriti 5-6 sansi sa igracem manje.a olimpic nam je veliki duznik,jos nisam zaboravio onaj penal jesenas u 87 minuti.cak je i izvodjenje nepostojeceg penala bilo neregularno jer dok je muharemovic pucao jedan igrac olimpica vec uso u kazneni prostor

.deni nemoze igrat zbog kartona,ali nema veze imamo mi siroku klupu,basara bi ga trebao mijenjati a i on je jako dobar igrac samo nek bude manje sebican

Nisi dijete da nemas spoznaju da kvaliteta u ovakvim utakmica ne znaci nista, utakmica na Otoci je nesto sasvim drugo, a kada izadju na teren igraci Zrinjskog past ce u nesvijest kad vide na kakvom terenu moraju igrati! Meni osobno taj Olimpic pravo smijesan klub, oni svaki dan drugdje treniraju , a ne nesto drugo, odron!
Na zalost puno je terena kao sto je Otoka ali ne moze biti gora od Pirote zimus kad smo igrali hokej a ne nogomet.Kvalitet je ipak presudan u vecini tekmi,treba imati i srece koja ce ti pomoci jednom-dvaput ali nece uvijek.Vidim kazu nismo zabilj 5 sezona na Otoci e pa po zakonu velikih brojeva vrijeme je da zabijemo i to ne samo jedan a isto tako vrijeme je da Zeljo izgubi u Vrapcicima.Sve su ovo teorije i prazne price a kad tekme pocnu sve se mijenja.Strpimo se do vikenda a ja imam dobar osjecaj.....

:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI