Zafalilo nas je zadnjih dana ovdje.
Za pjesme
zizu1991 je napisao/la:Dobrodošao @Vigor
Zafalilo nas je zadnjih dana ovdje.![]()
Za pjesme
Ma jok,bio sam LozaMostarka pa **** znaš i sam sruše te ali izroniš još ljepši i jači.AlemC85 je napisao/la:također dobrodošao @Vigor na naš PDF.![]()
Prvi put se registruješ, je li tako?
normalno, ne može nam niko zabraniti da volim rođene.VigorMostarac je napisao/la:Ma jok,bio sam LozaMostarka pa **** znaš i sam sruše te ali izroniš još ljepši i jači.AlemC85 je napisao/la:također dobrodošao @Vigor na naš PDF.![]()
Prvi put se registruješ, je li tako?
MOSTAR U SRCU VELEŽ GO GROBA
ja ne ali ga i ja tražim osto mi je dužan nešto od komšija što treba zapaliti zadnje koloterabajt je napisao/la:Pastrmka jesi to ti.
Crni gavran je napisao/la:Javlja vam se pastrmka direktno iz Neretve![]()
Pravda za pastrmku-najbolji forumas na nasim bh prostorima

Pazi samo da suzama ne izgasis to kad budeš plakao i gledao novog starog i jedinog mostarskog šampionaVigorMostarac je napisao/la:Raja,vidimo se sutra
odo u diverziju moram nešto da nam nabavim za zadnje kolo da se ugrijemo....gori vatra,gore tribine.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
dečko haj fino na svoju temu, pošto rasprave na našoj temi uvijek počnu kada se javi padoranci kao što si ti.1452 je napisao/la:Pazi samo da suzama ne izgasis to kad budeš plakao i gledao novog starog i jedinog mostarskog šampionaVigorMostarac je napisao/la:Raja,vidimo se sutra
odo u diverziju moram nešto da nam nabavim za zadnje kolo da se ugrijemo....gori vatra,gore tribine.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.