Suljic probacuje kroz pisu Besicu.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Po cemu si zakljucio da je suljic...Ne lici na njega.Head je napisao/la:
Suljic probacuje kroz pisu Besicu.
Ma momak je spreman na sve zahtjeve Dinama.Oporavio se skroz.Virtu4l je napisao/la:Navodno je i kilažu dotjerao, Head?

Cartman je napisao/la:Bravo Saide majstore. Doktor za pola repke.
Koga ?1988risha je napisao/la:Said igra u SOLIDNOM klubu i vjerovatno neće igrati ligu prvaka,a već imamo puno igrača na njegovoj poziciji
bgm i kilazu sredio :O neka fino je vidjeti da ima nasih igraca u 2 najveca kluba Madjarske (tu su jos 3-ca iz BiHHead je napisao/la:Jeste Suljic,osisao se.
Nemamo igraca koji moze predriblat trojicu i zabit loptu pod precku. Nemamo. Said je odlican kao dzoker sa klupe. Steta za tu povredu, ne znam u kakvoj je formi sada. Ne pricam o kilazi, to je sredio, nego mu sigurno fali takmicarskog ritma. Za Kvrzu, Tinu i njima slicne je i ovakav space shuttle.1988risha je napisao/la:Said igra u SOLIDNOM klubu i vjerovatno neće igrati ligu prvaka,a već imamo puno igrača na njegovoj poziciji
Cartman je napisao/la:Nemamo igraca koji moze predriblat trojicu i zabit loptu pod precku. Nemamo. Said je odlican kao dzoker sa klupe. Steta za tu povredu, ne znam u kakvoj je formi sada. Ne pricam o kilazi, to je sredio, nego mu sigurno fali takmicarskog ritma. Za Kvrzu, Tinu i njima slicne je i ovakav space shuttle.1988risha je napisao/la:Said igra u SOLIDNOM klubu i vjerovatno neće igrati ligu prvaka,a već imamo puno igrača na njegovoj poziciji
Tako nekako, mada LP i ne mora biti uslov.Head je napisao/la:Ako to uspije mislim da zasluzuje poziv za kvalifikacijske utakmice u septembru.
To sam malo za Saida rekao u Papetovom stiluHead je napisao/la:Cartman je napisao/la:Nemamo igraca koji moze predriblat trojicu i zabit loptu pod precku. Nemamo. Said je odlican kao dzoker sa klupe. Steta za tu povredu, ne znam u kakvoj je formi sada. Ne pricam o kilazi, to je sredio, nego mu sigurno fali takmicarskog ritma. Za Kvrzu, Tinu i njima slicne je i ovakav space shuttle.1988risha je napisao/la:Said igra u SOLIDNOM klubu i vjerovatno neće igrati ligu prvaka,a već imamo puno igrača na njegovoj poziciji![]()
Ma danas mu je bila prva utakmica nakon povrede ligamenata.
Sad od njega ocekujem da ove ljetne pripreme prodje sa Dinamom bez povrede i da dogura ako je moguce do lige prvaka sa njima.Naravno da se nametne i da ima svoju minutazu u Dinamu i da je standardan.
Ako to uspije mislim da zasluzuje poziv za kvalifikacijske utakmice u septembru.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Micron, napapijri1987, Proximic, PSV i 58 gostiju.