U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la calcio » 21 apr 2014, 12:37

Goalgetter je napisao/la:Ja koliko se sjecam, kad je Ciro dosao na celo reprezentacije, on je prvi odlucio da igraci ne drze vise ruku na srcu, nego da svi stoje zagrljeni. Nisam siguran, ali cini mi se da je tako.
Po meni je bolje kad su zagrljeni. Timski duh , zajednistvo i fazoni. :)
Patriotizam se podrazumjeva, pa igraju za BiH a ne za Zimbabve.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 apr 2014, 17:40

Marko Maletić igra u odličnoj formi,u ovom kolu je pogodio u 90 minuti i svom timu donio sva 3 boda,ovo mu je meni se čini 8 gol u ligi ove sezone,i sve mu više trener vjeruje i uvodi ga u igru,pratio sam ga i u mladoj repki,ima on ono nešto..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 21 apr 2014, 18:00

stadion Grbavica
U-17 USA vs. Bosnia-Herzegovina: Highlights - April 6, 2014
[youtube][/youtube]

stadion Otoka
U-17 USA vs. Sarajevo Select: Highlights - April 4, 2014
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 apr 2014, 18:07

Ko je ovaj desni bek u ovoj reprezentaciji ? Gotovo svi golovi su pali preko njegove strane :?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2014, 18:17

Željooooo je napisao/la:Marko Maletić igra u odličnoj formi,u ovom kolu je pogodio u 90 minuti i svom timu donio sva 3 boda,ovo mu je meni se čini 8 gol u ligi ove sezone,i sve mu više trener vjeruje i uvodi ga u igru,pratio sam ga i u mladoj repki,ima on ono nešto..
naravno da ima ono nešto, podsjeća na Džeku stilom igre, samo što je ljevak :D u budućnosti sigurno kalibar za A repku, nemojte da vas zavara što igra za holandskog drugoligaša ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 apr 2014, 18:34

Dobar je Marko igrac. Dosta je jaki, a za svoju visinu ima dobru i tehniku. Nadam se da ce se uskoro domoci prve nizozemske lige, pa tu poci pravo graditi svoju karijeru :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 21 apr 2014, 21:25

Zaboravljate da je Stuttgartov igrač do 2015., taman mu posudba ističe ovog ljeta, mogao bi komotno tamo na klupu. ;) Ovaj momak je često ostavljen po strani, ali je jedan od rijetkih mladih napadača koji i liče na nešto... Imamo još Hodžića, Mešanović se povezivao sa klubovima srednje klase (Belgija i čini mi se sofijski CSKA), od ostalih Atajić u pola sezone postigao nula golova u trećoj engleskoj ligi, Omerbašić se prešaltao na beka...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 apr 2014, 23:20

Chinaglia je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Marko Maletić igra u odličnoj formi,u ovom kolu je pogodio u 90 minuti i svom timu donio sva 3 boda,ovo mu je meni se čini 8 gol u ligi ove sezone,i sve mu više trener vjeruje i uvodi ga u igru,pratio sam ga i u mladoj repki,ima on ono nešto..
naravno da ima ono nešto, podsjeća na Džeku stilom igre, samo što je ljevak :D u budućnosti sigurno kalibar za A repku, nemojte da vas zavara što igra za holandskog drugoligaša ;)
samo našim talentovanim igračima u globalu treba bolji menadžer da ih proda u bolje ekipe,kad vidim kakvi bolidi sve igraju u jakim evropskim ekipama to je šou..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 21 apr 2014, 23:37

Željooooo je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
samo našim talentovanim igračima u globalu treba bolji menadžer da ih proda u bolje ekipe,kad vidim kakvi bolidi sve igraju u jakim evropskim ekipama to je šou..
Ovo boldirano je kljuc svega!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 apr 2014, 23:50

Pa Maletic je jos igrac Stuttgarta. U Ossu je samo na posudbi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2014, 23:52

Marko Maletic je u par utakmica u mladoj reprezentaciji na mene ostavio jako pozitivan utisak. Za svoju visinu ima odlicnu tehniku, ali vidi se da je totalno nekonstantan igrac, stoga ga i ne ide u klubovima. Cak se nije uspio ni izboriti za mjesto u drugoj ekipi Stuttgarta.

Sad je uhvatio ritam, i nadam se da ce ovako nastaviti, jer momak ima potencijala.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 apr 2014, 12:03

Ima tu i ŠEćerović iz MVV-a ja mislim da je on igrac ROde,a MArko cini mi se igra kao AMF ako sma dobro upratio..

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 22 apr 2014, 16:11

Maletic je drvo, igra za buduceg holandskog treceligasa, taman posla da Stuttgart racuna na njega.
Te atajice, mesanovice i maletice vise ne treba spominjat. Nema od njih nista.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2014, 16:14

što momak izvali :lol:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 apr 2014, 16:33

Chinaglia je napisao/la:što momak izvali :lol:
ako mislis na @floyda objasni mi sta je pogrijesio ? pa maletic se nije izborio u drugoj ekipi sttugarta, atajic igra u engleskom treceligasu, a mesanovic je i dalje u nasoj ligi.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 apr 2014, 16:42

bavarian_bk je napisao/la:Ko je ovaj desni bek u ovoj reprezentaciji ? Gotovo svi golovi su pali preko njegove strane :?
Toni Nikić iz Širokog.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 apr 2014, 16:42

jasmin10 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:što momak izvali :lol:
ako mislis na @floyda objasni mi sta je pogrijesio ? pa maletic se nije izborio u drugoj ekipi sttugarta, atajic igra u engleskom treceligasu, a mesanovic je i dalje u nasoj ligi.
Pa upravu si. Ti Mesanovici, Atajici, Maletici ili Djurici se kao pokaze 2-3 utakmice u godinu dana, ostalo tuta. A vec su preko 20 godina. To je slabo, jer u tim godinama moraju pokazivati mnogo vise, a njih niko nece. To su oni "talenti" koji ne uspiju preci onu vaznu prepreku kvaliteta igranja u mladjim kategorijama i igranja u seniorskom pogonu. Puno takvih je bilo, jos vecih talenata koji su propadali..od napadaca se trenutno samo nadam Hodzicu, da ce uspjeti prenjeti kvalitet u seniore, a ocigledno da ima ogroman kvalitet.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2014, 16:48

konkretno sam mislio na Maletića, ne na ovu dvojicu

sjetimo se da je i Džeko u svoje vrijeme bio drvo, ko zna gdje bi danas bio da nije bilo Plišeka :D

ko god je gledao Maletića, mogao je vidjeti da 100% stilom igre podsjeća na Džeku, apsolutno isti profil igrača, samo što je Maletić ljevak :D

danas FC OSS, sutra ko zna .. može igrati za holandskog drugoligaša, mene zanima samo ono što može dati za repku, a po meni je on sigurno kalibar za A repku, ne sada, ali u budućnosti sasvim sigurno

ako nastavi pružati ovakve igre, doći će i bolji transfer, a problem kod naših igrača je što nemaju sposobne menadžere, pa moraju proći dosta težak put da bi postali neko i nešto i da bi uspjeli

kao što rekoh, Džeko je bio drvo koje je imalo sreću da upozna Plišeka, pa da ga ovaj odvede u Češku, pa je tamo igrao u nekim klubovima, nikad nismo ni čuli za njih, pa je opet imao sreću da ga je u nekoj Češkoj našao Felix Magath

osim kvaliteta, našim igračima su potrebni sposobni menadžeri i malo više sreće .. pogledajte igrače iz Dinama i Partizana, svi idu u lige petice direktno, a naši talentovani igrači moraju u ove slabije lige (Belgija, Holandija, Turska, itd), a i to je sreća ako uspiju doći u neku od ovih liga, smatra se velikim uspjehom

a sve to jer imamo nesposobne klubove, menadžere .. talenata na ovim prostorima nikad nije nedostajalo ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 apr 2014, 20:13

e jesi pametan u picku lijepu materinu. Uzmi ti drvo pa od njega napravi igrača :crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 apr 2014, 21:09

Chinaglia je napisao/la:konkretno sam mislio na Maletića, ne na ovu dvojicu

sjetimo se da je i Džeko u svoje vrijeme bio drvo, ko zna gdje bi danas bio da nije bilo Plišeka :D

ko god je gledao Maletića, mogao je vidjeti da 100% stilom igre podsjeća na Džeku, apsolutno isti profil igrača, samo što je Maletić ljevak :D

danas FC OSS, sutra ko zna .. može igrati za holandskog drugoligaša, mene zanima samo ono što može dati za repku, a po meni je on sigurno kalibar za A repku, ne sada, ali u budućnosti sasvim sigurno

ako nastavi pružati ovakve igre, doći će i bolji transfer, a problem kod naših igrača je što nemaju sposobne menadžere, pa moraju proći dosta težak put da bi postali neko i nešto i da bi uspjeli

kao što rekoh, Džeko je bio drvo koje je imalo sreću da upozna Plišeka, pa da ga ovaj odvede u Češku, pa je tamo igrao u nekim klubovima, nikad nismo ni čuli za njih, pa je opet imao sreću da ga je u nekoj Češkoj našao Felix Magath

osim kvaliteta, našim igračima su potrebni sposobni menadžeri i malo više sreće .. pogledajte igrače iz Dinama i Partizana, svi idu u lige petice direktno, a naši talentovani igrači moraju u ove slabije lige (Belgija, Holandija, Turska, itd), a i to je sreća ako uspiju doći u neku od ovih liga, smatra se velikim uspjehom

a sve to jer imamo nesposobne klubove, menadžere .. talenata na ovim prostorima nikad nije nedostajalo ;)
U sve mu se potpuno slazem sa tobom , samo sposobni menadzeri i klubovi! jer vecina igraca ima talenat!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Konzerva, legendarnadruga, Proximic, Scholl i 24 gosta.