Hebes igru druze,kad oni imaju Zrnica i ostale sudije iza ledjaneroazzuro je napisao/la:Ja od Jedinstva sto sam gledao par utakmica ljudi uopste ne igraju fudbal covjece. Frajke dodju i od prve minute se izlezavaju i cekaju da im se ukaze pomoc, cekaju da sudija kartonira protivnika ili dosudi prekid za njih nebil dali go na foru. A igra goli qurac. Nema igre uopste. Pa ono nije ni medju 5 najjacih ekipa ove lige,a kamoli najjaca i oni hoce kofol u premijer ligu. Smijesno i tuzno. Oni jednostavno ne mogu bit prvi,zakonom logike.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vi odusevljavate svojom igromneroazzuro je napisao/la:Ja od Jedinstva sto sam gledao par utakmica ljudi uopste ne igraju fudbal covjece. Frajke dodju i od prve minute se izlezavaju i cekaju da im se ukaze pomoc, cekaju da sudija kartonira protivnika ili dosudi prekid za njih nebil dali go na foru. A igra goli qurac. Nema igre uopste. Pa ono nije ni medju 5 najjacih ekipa ove lige,a kamoli najjaca i oni hoce kofol u premijer ligu. Smijesno i tuzno. Oni jednostavno ne mogu bit prvi,zakonom logike.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg. nece im biti sudije da im pomogne.zlajci je napisao/la:Kako stvari stoje valja biščanima bit bjeno za 12 dana.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Da li je moguće nekog postaviti da snima/slika navijanje kako kod kuće tako i u gostima. 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo kad si ti rekao onda znaj koliko je sati .zlajci je napisao/la:Kako stvari stoje valja biščanima bit bjeno za 12 dana.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da li neko zna kako se obracunava kamata na tri (3) boda koja su obezbjedjena jednom klubu da ostane u ligi? Dug je iz zadnjeg kola prosle sezone koji nije vracen.
Ma malo drugari iz Krajine spinuju ništa naročitoultrasstyle_tz je napisao/la:sad je druga prica, vidis da se reprezentacija RS-a ne spominje vise nego kao "ko ne voli RS nek ide u PM", potpuno izvrnuta Cirina izjava (imas je gore u izvornom obliku mislim @nusmir da je postavio), senzacionalisticki naslov da se baci koska, unese nemir i u krajnjoj liniji poveca broj klikova
Bez obzira na ova pisanja oko Ćire i to ali fakat su ljudi postali paranoični ,puni kompleksa ,imam dosta kolega i prijatelja iz Bihaca i opcenito krajine i nisu ovakvi haman sto nisu u toj sredini,godine neigranja u PL su ucinili svoje i nekad prokontam neka i uđu u PL ako će malo doći sebi .
Kako završi prijateljska u Kalesiji
kako imam neki osjecaj da ce gosk otkinuti bod u bihacu
ekipa goska uopste nije losa i vjerujem uz neke obecane premije od nas da mogu uzeti bod a svi su vec upisali 3 boda za jedinstvo

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma vidjeli smo kako se fino Bosnjak i oni njihovi slikaju sa nasih
.. treba Malcicu i Bosnjaku obecat da ce doci vamo nama u svetinju a vidjeli su kako je ljepo igrat na onom stadionu perd onoliko publike i eto njima sigurnih bodova iz Bihaca
..jedino ako sudija ne napravi do sad uobicajne greske.
Nego sto se samaramo to oko cire braco moja
..ma **** me se zna se da poturaju sve to, a vala trebamo kako smo navikli samo jos vise u kost da mogu jos vise lajat ..trebamo izaci u janvost i reci da cemo podraz svkau repku koju bude Ciro vodio pa bila to i RS
.. vidjet ces brate kad nas proglase drzavnim neprijatlejima
...mislim pametan covjek zna zasto takva izjava u javnosti, ali budala bi se opet nalozila a takvih je najvise a neka zbog njih neka crknu 
Nego sto se samaramo to oko cire braco moja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zajebali vas u sred Tuzle. Niste golu prisli.Pa3ot je napisao/la:Vi odusevljavate svojom igromneroazzuro je napisao/la:Ja od Jedinstva sto sam gledao par utakmica ljudi uopste ne igraju fudbal covjece. Frajke dodju i od prve minute se izlezavaju i cekaju da im se ukaze pomoc, cekaju da sudija kartonira protivnika ili dosudi prekid za njih nebil dali go na foru. A igra goli qurac. Nema igre uopste. Pa ono nije ni medju 5 najjacih ekipa ove lige,a kamoli najjaca i oni hoce kofol u premijer ligu. Smijesno i tuzno. Oni jednostavno ne mogu bit prvi,zakonom logike.Zajebali ste i Bayern i Real.
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURN!
Jedan grad, jedna ljubav!
Kao ni vi u Bihacu, ali koliko ste vi ono kod nas izgubili?Gifron je napisao/la:Zajebali vas u sred Tuzle. Niste golu prisli.Pa3ot je napisao/la:Vi odusevljavate svojom igromneroazzuro je napisao/la:Ja od Jedinstva sto sam gledao par utakmica ljudi uopste ne igraju fudbal covjece. Frajke dodju i od prve minute se izlezavaju i cekaju da im se ukaze pomoc, cekaju da sudija kartonira protivnika ili dosudi prekid za njih nebil dali go na foru. A igra goli qurac. Nema igre uopste. Pa ono nije ni medju 5 najjacih ekipa ove lige,a kamoli najjaca i oni hoce kofol u premijer ligu. Smijesno i tuzno. Oni jednostavno ne mogu bit prvi,zakonom logike.Zajebali ste i Bayern i Real.
![]()
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURN!
Zar vi ne bojkotujete ss.ba forum
.
Kao ni vi u Bihacu, ali koliko ste vi ono kod nas izgubili?[/quote]
3-0
3-0
Jedan grad, jedna ljubav!
Ovi sto pisu ovdje ne drze se uputa koje su dobili na njihovom forumu. Izdajnici su ovoZodiac je napisao/la:Zar vi ne bojkotujete ss.ba forum.
Agentura
Kako zavrsi utakmica u Kalesiji?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Napadamo PL,u bodovnom zaostatku,moramo sve pobjedit do kraja,al ipak trebamo protiv Budućnosti i na bilo kojem drugom gostovanju igrat zatvoreno čekat priliku.
Pa to prodje u jednoj od 3-4 utakmice,pogotovo ako nismo ekipa koja igra uvijek takav fudbal.
Nad tobom sunce najljepše sja
- GazijaKalesija
- Kontakt:
2-5.harry_90 je napisao/la:Kako zavrsi utakmica u Kalesiji?
U prvom poluvremenu igrala većinom klupa, 2-3 možda igrača iz prve postave i poluvrijeme bilo 0-3. U drugom odmah poveli 0-5 i onda Kalesija dala 2 gola za 2-5. Po meni igrač broj 69 te 22 iz prvog poluvremena su najbolji u Slobodi. Redžepi ništa posebno danas, onaj golman što je iz Lukavca slab skroz. Primio euro gol u 2. poluvremenu gdje je mogao i morao bolje reagovati. Mirnesa malog Selamovića pred kraj Ćiro istjerao nekih 10 minuta prije kraja, te je Sloboda završila utakmicu s 10 igrača. Ne znam razlog zbog čega je ovaj napustio teren. Posjeta kao nikada do sada. Kao da je repka igrala.
I da, Bosna nastupila bez Hamzića, Karića te Majdančića koji su standardni prvotimci.
Puno pozdrava!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.