NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
filipe ispostuj mene prvi sam napisao odgovor 
nacho je napisao/la:filipe ispostuj mene prvi sam napisao odgovor
nisam ni vidio tvoj odgovor,izvini,ajd nastavi sa pitanjima
- Kobe Bryant
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:nacho je napisao/la:filipe ispostuj mene prvi sam napisao odgovor
nisam ni vidio tvoj odgovor,izvini,ajd nastavi sa pitanjima
nisam ni ja sorry
Igrao tokom devedesetih, nadimak mu je isti kao i ime jedne sadasnje NBA fransize, osvojio zlatnu medalju na svjetskom prvenstvu
eto ga 
nacho je napisao/la:Igrao tokom devedesetih, nadimak mu je isti kao i ime jedne sadasnje NBA fransize, osvojio zlatnu medalju na svjetskom prvenstvueto ga
ime franšize,kao bulsi,lakersi i to?
da, dafilip13 je napisao/la:nacho je napisao/la:Igrao tokom devedesetih, nadimak mu je isti kao i ime jedne sadasnje NBA fransize, osvojio zlatnu medalju na svjetskom prvenstvueto ga
ime franšize,kao bulsi,lakersi i to?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nacho je napisao/la:Igrao tokom devedesetih, nadimak mu je isti kao i ime jedne sadasnje NBA fransize, osvojio zlatnu medalju na svjetskom prvenstvueto ga
Dan Majerle
bravoKobe Bryant je napisao/la:nacho je napisao/la:Igrao tokom devedesetih, nadimak mu je isti kao i ime jedne sadasnje NBA fransize, osvojio zlatnu medalju na svjetskom prvenstvueto ga
Dan Majerle
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Prvih pet igraca po odigranim tekmama u playoffu u NBA historiji su ujedno svi nosili dres lakersa .
Koji su to igraci ?
Ujedno 4 od 5 su igrali zajedno u starnoj postavi .
Koje godine ?
Koji su to igraci ?
Koje godine ?
Kobe, Shaq, Fisher, Horry i Jabbar (Duncan ove godine upada među tu petoricu). Prva četvorica su igrali zajedno u onim šampionskim godinama s početka 2000-tih, a kad su bili sva četvorica u startnoj postavi, nemam pojma. Možda 2001-2002?Kobe Bryant je napisao/la:Prvih pet igraca po odigranim tekmama u playoffu u NBA historiji su ujedno svi nosili dres lakersa .
Koji su to igraci ?
Koje godine ?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Kobe Bryant
- Kontakt:
jose je napisao/la:Kobe, Shaq, Fisher, Horry i Jabbar (Duncan ove godine upada među tu petoricu). Prva četvorica su igrali zajedno u onim šampionskim godinama s početka 2000-tih, a kad su bili sva četvorica u startnoj postavi, nemam pojma. Možda 2001-2002?Kobe Bryant je napisao/la:Prvih pet igraca po odigranim tekmama u playoffu u NBA historiji su ujedno svi nosili dres lakersa .
Koji su to igraci ?
Koje godine ?
horry baš i nije bio starter
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Horry je startao 14 x od mogucih 19 , a S.Walker 5/19filip13 je napisao/la:horry baš i nije bio starter
Horry je imao 37 min p/g , a Walker 12,6 min p/g
Objasni mi tvoju tezu ?
Kobe Bryant je napisao/la:Horry je startao 14 x od mogucih 19 , a S.Walker 5/19filip13 je napisao/la:horry baš i nije bio starter![]()
Horry je imao 37 min p/g , a Walker 12,6 min p/g![]()
Objasni mi tvoju tezu ?
horry imao 37 minuta po tekmi?
kad?
najviše postignutih trojki u istoriji klipersa?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa ove godine kada je covjek i odgovorio PO 2002filip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Horry je startao 14 x od mogucih 19 , a S.Walker 5/19filip13 je napisao/la:horry baš i nije bio starter![]()
Horry je imao 37 min p/g , a Walker 12,6 min p/g![]()
Objasni mi tvoju tezu ?
horry imao 37 minuta po tekmi?
kad?
ja sam mislio da se spominju starteri u reg. dijelu sezone,ok je
- Kobe Bryant
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:najviše postignutih trojki u istoriji klipersa?
C. Maggette ili Q. Richardson , haj znaj mlada su franshiza , mozda cak i Odom ili ovaj sad Crawford ?
Jel to zbog mrznje Simmonsa prema Lakersima , pa zbog toga sto sad zivi u LA, Clippersi postala franshiza zbog par sezona u PO , pa sad kao da je neko njih pratio osim Bill Cristala
Kobe Bryant je napisao/la:filip13 je napisao/la:najviše postignutih trojki u istoriji klipersa?
C. Maggette ili Q. Richardson , haj znaj mlada su franshiza , mozda cak i Odom ili ovaj sad Crawford ?
Jel to zbog mrznje Simmonsa prema Lakersima , pa zbog toga sto sad zivi u LA, Clippersi postala franshiza zbog par sezona u PO , pa sad kao da je neko njih pratio osim Bill Cristala
ni jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.