cura , nema zenuda bila je i guardiolina zena
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Neko rece da Atletico - Barca sudi Iturralde Gonzales. To je za mene uz Unidana Mallenca najbolji sudac u PRimeri. Zanimljiv je podatak da ste, kada vam je on sudio, izgubili samo 3 puta a u ostalih 27 puta ste dobili bodove.

sada ce drugi realovci pisati ao dobijemo sudac kriv:DCasillas je napisao/la:Neko rece da Atletico - Barca sudi Iturralde Gonzales. To je za mene uz Unidana Mallenca najbolji sudac u PRimeri. Zanimljiv je podatak da ste, kada vam je on sudio, izgubili samo 3 puta a u ostalih 27 puta ste dobili bodove.
On i Mallenco ne mogu usrati "lipo" da ih ebes 

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
hvala na prevodu...
a sto se sudija tice, meni je najbolji Cantaleho, ...
i sigurno on sa dvojicom koju je Cassillas nabrojao TOP 3 sudija Spanije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
padate na calderonu
a nevalja ni jedan spanski sudac sve
levati na eks

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
A Medina Cantalejo vise ne sudi u Primeri. Ja sam se cudio sto vise ne sudi Realu, a neki dan na AS.com vidim da ni u jednom kolu Cantaleja nije bilo.ZELJO DO GROBA je napisao/la:hvala na prevodu...
Ima tu jos dobrih sudaca poput onog koji va sje pokrao protiv Seville - Perea Burrulla

[youtube][/youtube] kakva tekma je bila to
a aguero maradona sadasnjeg vremena
nadam se da ce biti i sada ovakva tekma 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ako je iko Maradona sadasnjeg vremena onda je to MessiCRNI_SA je napisao/la:[youtube][/youtube] kakva tekma je bila toa aguero maradona sadasnjeg vremena
nadam se da ce biti i sada ovakva tekma

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Novi problemi za Barsu na vidiku:
captain Puyol did not join them for the training session, sticking to his personal recovery plan and working out apart from the rest of the group with a trainer.
captain Puyol did not join them for the training session, sticking to his personal recovery plan and working out apart from the rest of the group with a trainer.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
mogli bi se revansirati za onu petardu na camp nouStole iz Bora je napisao/la:Novi problemi za Barsu na vidiku:

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mogli bi ali kad bi se jos povrijedili i Valdes, Millito, Maxwell. Inniesta, Xavi, Messi i Zlatan (gluho i daleko bilo) ...CRNI_SA je napisao/la:mogli bi se revansirati za onu petardu na camp nouStole iz Bora je napisao/la:Novi problemi za Barsu na vidiku:

AMAR OSIM
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
uhhh, sranje...
pa samo jos treba da se i Puyol povrijedi...pa to bi bilo veliko sranje...
pa samo jos treba da se i Puyol povrijedi...pa to bi bilo veliko sranje...
a kako to, pa on je prosle godine sudio cini mi se, a i sudio je finale SP 2006,Casillas je napisao/la:A Medina Cantalejo vise ne sudi u Primeri. Ja sam se cudio sto vise ne sudi Realu, a neki dan na AS.com vidim da ni u jednom kolu Cantaleja nije bilo.ZELJO DO GROBA je napisao/la:hvala na prevodu...
Ima tu jos dobrih sudaca poput onog koji va sje pokrao protiv Seville - Perea Burrulla
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Zavrsio je svoju karijeru. Jedan je od rijetkih kojem je LFP dopustio da sudi utakmice Primere iako ima vise od 42 godine.
pa ko ce igrati u odbrani?? ostaju Milito,Maxwell i Chygrynskiy...nema više igraca...a sranjaStole iz Bora je napisao/la:Novi problemi za Barsu na vidiku:

Možda neka divljacka formacija 3-4-3 ili 3-5-2...ili Pep ubaci u vatru nekog juniora.
e jes nas krenulo momacki

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nidjo_barca
- Kontakt:
Auuuuu belaj.
Nema Abidala,Piquea i Alvesa,jos treba i Puyol da se povrijedi
Bice j.ebeno pravo protiv Atletica.
Nema Abidala,Piquea i Alvesa,jos treba i Puyol da se povrijedi

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
nidjo_barca je napisao/la:Auuuuu belaj.
Nema Abidala,Piquea i Alvesa,jos treba i Puyol da se povrijedi![]()
Ma nemoj da se brines

Valdes - Maxwel desno - stoperi Cigra i Yaya - i lijevo Millito --- ispred Xavi --- ispred njega keita i iniesta --- i jos naprijed Pedro --- Ibra --- Messi

p.s. smijel se ko kladiti sa mnom .... ja garantujem da ce Ibra zabiti 3 gola ili 2 gola i asist

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
I Toure je pod velikim upitnikom,ustvari najvjerovatnije nece ni konkurisati za utakmicu protiv Atletica.Robovlasnik je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:Auuuuu belaj.
Nema Abidala,Piquea i Alvesa,jos treba i Puyol da se povrijedi![]()
Ma nemoj da se brines![]()
Valdes - Maxwel desno - stoperi Cigra i Yaya - i lijevo Millito --- ispred Xavi --- ispred njega keita i iniesta --- i jos naprijed Pedro --- Ibra --- Messi( ovi ce u napadu da nadomire sve sto odbrana propusti )
p.s. smijel se ko kladiti sa mnom .... ja garantujem da ce Ibra zabiti 3 gola ili 2 gola i asist
Napuknuce bedrenog mišića.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Sad valja trpit Cigru...posebno sto ce kontra njega biti Aguero a poznato je da je Cigra sa brzinom na vi,tako da ocekujem da ce Aguero prolaziti kako bude htio pored njega...
Nemogu da vjerujem koji peh...Sreca da je Millito vratio formu,samo je pitanje kakav ce biti u paru sa Cigrom,ja bi radije Tourea vratio nazad al sta je tu je
Nemogu da vjerujem koji peh...Sreca da je Millito vratio formu,samo je pitanje kakav ce biti u paru sa Cigrom,ja bi radije Tourea vratio nazad al sta je tu je

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.