Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- mordfustang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Cak i krampurina kao sto je Giroud je igracina za onog antitalenta Wellbecka.
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
kakav igračfrankqqqqq je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
otkad nisam vidio da igrač dominira ovoliko u bukvalno svim segmentima igre.
Samo ga još na gol stavit
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
hajd da budemo realni....Wilshere je daleko od kreativca...Cazorla od 10 dodavanja za gol ima 2 tačna ...Ramiz nije kreativac...Ramiz je zvijer u svim drugim segmentima ali u kreativnosti nije...uostalom...ako se otvori prilika za vraćanje Fabregasa onda ne vidim razlgo zašto to Wenger nebi uradioBigBigBang je napisao/la:Spominjati jednog Fabregasa u trenutcima kad nam ocajnicki treba DM i spic je neozbiljno. Naravno da imamo kreativaca imamo Ozila koji je jednom Realu sam bio dovoljan a mi jos pored njega imamo Cazorlu, Ramseya i Wilshera dovodjenje katalonskog firogsa koji nas je izdao je nepotrebno nadam se da Wengeru te lude ideje nece padati na pamet.
A.F.C. Bournemouth!
ja stvarno ne znam kako vi doživljate fudbal i utakmice Arsenala pa pišete tako neke stvari 
Wilshire je kreativac jedino kontri protivnika,kad se na 25 metara od njihovog gola zabije glavom u igrača.
Cazorla je izgubio muda ove sezone za podvalit loptu.Ramsey nikad nije ni bio kreativac.Jedini pravi kreativac je Ozil i donekle Rosicky oni imaju muda za podvalit al naši igrači sa crte bi vratili Per-u ili Koss-u.
Cazorla je izgubio muda ove sezone za podvalit loptu.Ramsey nikad nije ni bio kreativac.Jedini pravi kreativac je Ozil i donekle Rosicky oni imaju muda za podvalit al naši igrači sa crte bi vratili Per-u ili Koss-u.
A sto to trebaju brate muda za podvalit loptu u prostor, to mi nije jasno? I kome da se takva lopta gurne u trenutnom rosteru Arsenala ?Rosicky je napisao/la:Wilshire je kreativac jedino kontri protivnika,kad se na 25 metara od njihovog gola zabije glavom u igrača.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Misliš da ne trebaju? Misliš da ti je svejedno kad je gurneš u prosotor a ona ode 50 metara od igrača kome je namijenjena...tu je Cazorla pao žestoko ove sezone jer nema muda tj. ne vjeruje ni on sam da može dat korisnu loptubega_afc je napisao/la:A sto to trebaju brate muda za podvalit loptu u prostor, to mi nije jasno? I kome da se takva lopta gurne u trenutnom rosteru Arsenala ?Rosicky je napisao/la:Wilshire je kreativac jedino kontri protivnika,kad se na 25 metara od njihovog gola zabije glavom u igrača.
A.F.C. Bournemouth!
Daj ba rambo, o kakvim mudima tu pricamo, mozemo pricat o osjecaju, o mudima nikako....I opet jos jednom ponavljam, koga bi trebale nac te lopte??rambo16 je napisao/la:
Misliš da ne trebaju? Misliš da ti je svejedno kad je gurneš u prosotor a ona ode 50 metara od igrača kome je namijenjena...tu je Cazorla pao žestoko ove sezone jer nema muda tj. ne vjeruje ni on sam da može dat korisnu loptu
Vjerojatno igraš nogomet,barem rekreativno ako ne u klubu..pa sigurno ti nije svejedno kad tvoja lopta za igrača u prostoru ne prođe i otvoriš neprijatelju kontranapad,a gdje ako radi toga padne gol.Upravo se to vidi najviše u igri Cazorle,i kad utrčaju radije kruže,dok Sagna pogrešno ne centrira
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 22 apr 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Girouda koji se konstantno pozicionira van 16erca xD
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Pa valjda je sastavni dio fudbala riskiranje podvalom lopte da bi se stvorio visak igrac i onda ta prednost iskoristila. Za to ti nisu potrebna muda, za to ti je potreban mozak i osjecaj. Muda su potrebna za uc u duel i udarit il primit udarac kad je potrebno.Rosicky je napisao/la:Vjerojatno igraš nogomet,barem rekreativno ako ne u klubu..pa sigurno ti nije svejedno kad tvoja lopta za igrača u prostoru ne prođe i otvoriš neprijatelju kontra napad,a gdje ako radi toga padne gol.Upravo se to vidi najviše u igri Cazorle,i kad utrčaju radije kruže,dok Sagna pogrešno ne centrira
"Diaby might play a part of the game for the under-21s. Everybody counted him out but he is fit and ready." 
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:"Diaby might play a part of the game for the under-21s. Everybody counted him out but he is fit and ready."
Druže wilshere je pored Ozila najveći kreativac u Arsenalu. Druga stvar je što ti iskorištavaš njegovu lošu formu da kažeš da nije, a jeste.Rosicky je napisao/la:Wilshire je kreativac jedino kontri protivnika,kad se na 25 metara od njihovog gola zabije glavom u igrača.
Problem Arsenala nisu kreativci, problem Arsenala je kome tu loptu dodat
Prosto mi nevjerovatno da neko osporava igračke kvalitete Wilsherea za kojeg tvrdim da je bolji igrač od ramzija, a kad pogledam kako igra Ramsey, može mi samo drago biti
rosicky je igrač motorike, i da se ne lažemo gubi i on mnogo lopti, al njegova borbenost treba da bude uzor svima, a njemu čovjek ne može zamjerit. Pa i Ox, jedina svijetla tačka u drugom dijelu sezonu, nagubio se opasnih lopti, i da ne nabrajam dalje.
mene je iskreno najviše strah da Wenger neće upropasit Wilsherea ili Ramseya gurajući jednog od njih na krilo samo da bi obojica igrala, a ne mogu igrat jer su ista pozicija.
Naravno, Wilshere može igrati i AMF ( tu mi je iskreno najbolji) al opet vidjeli smo kako Wenger štedi Ozila
dakle realnost ustvari je da mi imamo ogroman izbor igrača i popunjavanjem više nego očiglednih rupa i nedostataka za koje ovog ljeta nema opravdanje da se ne potpune , može se reć da je Arsenal konkurent na svim frontovima i to ravnopravan ( i ove bi bio da nije bilo povreda i da je zimski rok odrađen normalno
EDIT:
A evo i dokaza kad sam rekao da odavno nisam vidio da neko ovoliko kao Ramsey utiče na igru ofanzivno i defanzivno

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
ja stvarno ne mogu da vjerujem razmišljanja pojedinih ovdje, pa **** nije fudbal ko fantasy manager gdje možeš stavit koga hoćeš
Zadnji vezni je pozicija bez koje se be može igrat i bez koje nijedna ekipa ne igra...
Koliko god vi volili cesca (iako mi to nije nikako jasno jer je ispo pi.cka prava prema vama) on nema mjesta...
A uz to još bar 3 do 5 drugih pozicija treba pojačati...
Zadnji vezni je pozicija bez koje se be može igrat i bez koje nijedna ekipa ne igra...
Koliko god vi volili cesca (iako mi to nije nikako jasno jer je ispo pi.cka prava prema vama) on nema mjesta...
A uz to još bar 3 do 5 drugih pozicija treba pojačati...
Kad se ovo igra?rambo16 je napisao/la:"Diaby might play a part of the game for the under-21s. Everybody counted him out but he is fit and ready."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
veceras nekad meni se cini protiv Chelsea.anell je napisao/la:Kad se ovo igra?rambo16 je napisao/la:"Diaby might play a part of the game for the under-21s. Everybody counted him out but he is fit and ready."
Koeficijent 1.20 da veceras obnavlja povredu. 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Vidi mu noga, neb' da je deminer, šta su sve prošle. 
Ljepota je pročitat' da je ova ljudina spremna za igru opet.
Ljepota je pročitat' da je ova ljudina spremna za igru opet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.