Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la drummer » 22 apr 2014, 19:36

Nece pozvati Husejinovica vjerovatno ni ubuduce.I on je jedan od onih koji nemaju nikog svog,kako je to lijepo opisao Sanjin Prcić.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 22 apr 2014, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 apr 2014, 19:36

Mi nemamo igrača koji može riješiti situacije 1 na 1, a on je tu najjači, i zato nam treba. Da se nije ozlijedio, i naravno nastavio igrati redovno, prvi bih pisao o njegovom mjestu među 23 putnika na SP.

Bravo Sajo, pa da vidimo šta od te tvoje magije u kvalifikacijama za EP od septembra.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 apr 2014, 19:42

Dan danas se najezim kad pogledam ovaj njegov gol protiv fasista:

[youtube][/youtube]

Majstor. :bow:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 apr 2014, 19:45

Cartman je napisao/la:Dan danas se najezim kad pogledam ovaj njegov gol protiv fasista:

[youtube][/youtube]

Majstor. :bow:
Najdrazi gol Sarajeva ujedno najdrazeg igraca Sarajeva. :kafa:

Inace,nikad necu kalaliti Susicu sto je bio na ovoj utakmici a nije pozvao Saida za sljedecu repkinu utakmicu. :thumbdown:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2014, 20:20

Doktor Said... Head isao si na tekme Sarajeva i znas da je Said jos uvijek bio nespreman i da je uvijek prvi izlazio van...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 apr 2014, 20:22

Pored Tine ovako padati u ekstazu zbog jednog Husejinovica je u najmanju ruku smijesno !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 apr 2014, 20:29

A tek Arslanagic i Porto pa zar prije par mjeseci neko ne rece da nije standardan i ne igra ozbiljan nogomet. Sramote majko mila ima li joj kraja. Pricekajte jos Bunozu u ligi petice pa ce tek onda biti smijesno kako nam strucni stozer ima jake dojave i skauting.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 apr 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 22 apr 2014, 20:30

Manje euforije i svršav.anja, molim vas. Svaka čast Saidu, ali ima tu još rada i treniranja da se vrati u formu.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 apr 2014, 20:30

Husejinovic je bio na pragu poziva u reprezentaciju, pred samu povredu. Ne sumnjam da bi ga Safet pozvao, jer ste i sami mogli do sad zakljuciti koliko voli veznjake.

Ovaj gol sto je postavio @Cartman, ovakve golove rijetko zabijaju i najbolji igraci na svijetu. Toliko mi je krivo sto se tupan onako ponasao dok je bio u Bremenu, hebala ga Karleusa.

Koji je je potencijal taj momak imao, nadam se da ce se vratiti u staru formu, svakako je bolji u svojoj formi od Tine, i ne samo njega, nego i ponekih koji su odavno u repki.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 22 apr 2014, 20:34

Pa vazda je jedna te ista klapa sve pisala, pa i najvece besmislene bedastoce, dakako i danas pisu to isto, samo da odbrane lik i djelo karikature Sulija.... Da Suli kaze da ce sutra biti petak, oni bi to potvrdili iako su svjesni da grijese i da srljaju... Al' jbg tesko je danas na ovom vaktu dnevnicu zaraditi...

I Said nije bio ni blizu reprezentacije kad je potpuno fit, a kamoli sad tek kad vratio poslije dugotrajne povrede...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 apr 2014, 20:35

emir79 je napisao/la:Husejinovic je bio na pragu poziva u reprezentaciju, pred samu povredu. Ne sumnjam da bi ga Safet pozvao, jer ste i sami mogli do sad zakljuciti koliko voli veznjake.

Ovaj gol sto je postavio @Cartman, ovakve golove rijetko zabijaju i najbolji igraci na svijetu. Toliko mi je krivo sto se tupan onako ponasao dok je bio u Bremenu, hebala ga Karleusa.

Koji je je potencijal taj momak imao, nadam se da ce se vratiti u staru formu, svakako je bolji u svojoj formi od Tine, i ne samo njega, nego i ponekih koji su odavno u repki.
Ja sam Saida pratio prije povrede dosta cesto u Hnlu i da vam pravo kazem meni nije bio nista posebno. Ne znam mozda je bilo do trenera, krive pozicije ili ... Pojma nemam boze daj da sam pogrijesio. Nedugo prije povrede navijaci ga poceli na zub uzimati ali eto vrijeme ce pokazat ali tesko da ce on u dogledno vrijeme biti igrac za repku.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 apr 2014, 21:24

dubrovnik je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Husejinovic je bio na pragu poziva u reprezentaciju, pred samu povredu. Ne sumnjam da bi ga Safet pozvao, jer ste i sami mogli do sad zakljuciti koliko voli veznjake.

Ja sam Saida pratio prije povrede dosta cesto u Hnlu i da vam pravo kazem meni nije bio nista posebno. Ne znam mozda je bilo do trenera, krive pozicije ili ... Pojma nemam boze daj da sam pogrijesio. Nedugo prije povrede navijaci ga poceli na zub uzimati ali eto vrijeme ce pokazat ali tesko da ce on u dogledno vrijeme biti igrac za repku.
Jarane, nije da toliko gotivim Saida ali vala ako ce mo o tome ko je igrac za repku a ko ne, onda bi Said i sada, nakon toliko duge pauze trebao biti u repki, prije pola njih. Jer za pola njih je Said doktor fudbala, pa da ima i 10 kila viska..on bi jednog Susica, Hadzica, Kvrzica, Zahirovica, Stevanovica, Ibricica mogao zubima nositi i uz to igrati lopte...ali to je sve da je kvalitet u pitanju, sto kod nas nazalost nije uvijek tako!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 22 apr 2014, 21:31

ARGUMENT je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:

Jarane, nije da toliko gotivim Saida ali vala ako ce mo o tome ko je igrac za repku a ko ne, onda bi Said i sada, nakon toliko duge pauze trebao biti u repki, prije pola njih. Jer za pola njih je Said doktor fudbala, pa da ima i 10 kila viska..on bi jednog Susica, Hadzica, Kvrzica, Zahirovica, Stevanovica, Ibricica mogao zubima nositi i uz to igrati lopte...ali to je sve da je kvalitet u pitanju, sto kod nas nazalost nije uvijek tako!
Ne poredite nikad ove poluigrace iz HNL-a sa Ibricicem.... Koji je u svom vaktu u mnogo jacem HNL-u bio najbolji igrac.... Dovoljno je pogledati sta je radio...... Ovi mu kopacke ne mogu cistiti ukljucujuci i Saida.... A tada je recimo u toj Ligi igrao jedan Mario Mandzukic i dr. kvalitetni igraci...... A naravno da je bolji i od Anela Hadzica, Zahirovica itd..... I on treba imati mjesta u repci medju 23 igraca bez ikakve dileme....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 apr 2014, 21:48

Ja sam Saida pratio prije povrede dosta cesto u Hnlu i da vam pravo kazem meni nije bio nista posebno. Ne znam mozda je bilo do trenera, krive pozicije ili ... Pojma nemam boze daj da sam pogrijesio. Nedugo prije povrede navijaci ga poceli na zub uzimati ali eto vrijeme ce pokazat ali tesko da ce on u dogledno vrijeme biti igrac za repku.[/quote]
Jarane, nije da toliko gotivim Saida ali vala ako ce mo o tome ko je igrac za repku a ko ne, onda bi Said i sada, nakon toliko duge pauze trebao biti u repki, prije pola njih. Jer za pola njih je Said doktor fudbala, pa da ima i 10 kila viska..on bi jednog Susica, Hadzica, Kvrzica, Zahirovica, Stevanovica, Ibricica mogao zubima nositi i uz to igrati lopte...ali to je sve da je kvalitet u pitanju, sto kod nas nazalost nije uvijek tako![/quote]

Ma ne sakrivam ja ove poluproizvode svojim pisanjem o Saidu ali dovoditi njega koji po meni ponavljam nije pravio razliku ni u Hnlu ne bi za sada nista puno unaprijedilo nas tim. Daj boze da se razigra i da vec jednom potvrdi svoj talenat. Za sada bi ja umjesto nabrojanih pozvao Besica, Prcica, Arslanagica, Hrgotu, aprobao bi i Vrancica i Bunozu a Ibrica bi mogao i ostati. Ali onaj sto se pita misli drugacije i mi to moramo istrpiti ali nazalost mislim da ce rezultat na Sp biti los i to ce ga otjerat sa klupe i to na ruzan nacin jer ce onda sve ove stvari dobiti nazad po glavi. Daj boze da sam u krivu ako me Susic demantira pojest cu sve sto sam rekao ali daj boze da se to dogodi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 apr 2014, 21:50

@dubrovnik

Njega je Krunoslav forsiro na zadnjem veznom a covjek to nikad u zivotu nije igro.
Covjeku das 15 cevapa sa kajmakom prije utakmice i kazes yebi im mater svima i covjek ce preorati teren.
1946

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 apr 2014, 21:55

MrMuscle je napisao/la: Ne poredite nikad ove poluigrace iz HNL-a sa Ibricicem.... Koji je u svom vaktu u mnogo jacem HNL-u bio najbolji igrac.... Dovoljno je pogledati sta je radio...... Ovi mu kopacke ne mogu cistiti ukljucujuci i Saida.... A tada je recimo u toj Ligi igrao jedan Mario Mandzukic i dr. kvalitetni igraci...... A naravno da je bolji i od Anela Hadzica, Zahirovica itd..... I on treba imati mjesta u repci medju 23 igraca bez ikakve dileme....
Od stare slave se ne zivi. Taj isti Ibricic u formi, u kojoj igra vec nekoliko godina, trenutno nebi bio medju boljima u HNLu, naprotiv, mislim cak da nebi pravio neku razliku u recimo Hajduku. Hajd sad ga dizite koliko mozete, ali ja od Belgije (prvo poluvrijeme) prije 5 godina se ne sjecam ni jedne tekme, koju je Ibricic pokazao nesto posebno. Jos jednom, od stare slave se ne zivi. Njegova sreca je sto mi trenutno nemamo neki veliki izbor igraca, inace on nebi ni zasluzio da grije klupu u nasoj repki!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 apr 2014, 22:00

ARGUMENT je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la: Ne poredite nikad ove poluigrace iz HNL-a sa Ibricicem.... Koji je u svom vaktu u mnogo jacem HNL-u bio najbolji igrac.... Dovoljno je pogledati sta je radio...... Ovi mu kopacke ne mogu cistiti ukljucujuci i Saida.... A tada je recimo u toj Ligi igrao jedan Mario Mandzukic i dr. kvalitetni igraci...... A naravno da je bolji i od Anela Hadzica, Zahirovica itd..... I on treba imati mjesta u repci medju 23 igraca bez ikakve dileme....
Od stare slave se ne zivi. Taj isti Ibricic u formi, u kojoj igra vec nekoliko godina, trenutno nebi bio medju boljima u HNLu, naprotiv, mislim cak da nebi pravio neku razliku u recimo Hajduku. Hajd sad ga dizite koliko mozete, ali ja od Belgije (prvo poluvrijeme) prije 5 godina se ne sjecam ni jedne tekme, koju je Ibricic pokazao nesto posebno. Jos jednom, od stare slave se ne zivi. Njegova sreca je sto mi trenutno nemamo neki veliki izbor igraca, inace on nebi ni zasluzio da grije klupu u nasoj repki!
Daj molim te , u ovom Hajduku nebi pravio razliku ?? On sutra da se vrati bio bi najbolji igrac Hnl-a , a ne Hajduka!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 apr 2014, 22:04

Head je napisao/la:@dubrovnik

Njega je Krunoslav forsiro na zadnjem veznom a covjek to nikad u zivotu nije igro.
Covjeku das 15 cevapa sa kajmakom prije utakmice i kazes yebi im mater svima i covjek ce preorati teren.
Ma samo rijetki bljeskovi su davali nadu da ce proigrat ali sto je duze igrao vise je nestajo. Pamic ga je izgurao vanka vec i prije povrede a mozda je i Kljuno malo tu grijesio. Ali Mamic ne grijesi igrao bi da je on vidio veliku nadu u njemu ne boj se. Nadam se da ce ovaj momak proigrat ali za sad jos nista veliko u Hrvatsskoj nije pokazao rekao bi po ucinku slican Susicu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 apr 2014, 22:05

dubrovnik je napisao/la:
Head je napisao/la:@dubrovnik

Ma samo rijetki bljeskovi su davali nadu da ce proigrat ali sto je duze igrao vise je nestajo. Pamic ga je izgurao vanka vec i prije povrede a mozda je i Kljuno malo tu grijesio. Ali Mamic ne grijesi igrao bi da je on vidio veliku nadu u njemu ne boj se. Nadam se da ce ovaj momak proigrat ali za sad jos nista veliko u Hrvatsskoj nije pokazao rekao bi po ucinku slican Susicu.
pratio sam ga i ja u Dinamu. Ne znam odakle Krunoslavu fix ideja da one pozicije igra Said :crazy:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 22 apr 2014, 22:05

ARGUMENT je napisao/la:
Kako nije.. odigrao je vrhunski prvu baraz utakmicu protiv Portugala u Cirinom mandatu... Ustvari u cijelom tom ciklusu pod sovinistom Ibro je pruzao odlicne partije, iako je igrao na totalno neprirodnoj poziciji.... pa realno tijetko kad je podbacio....
I on ovakav nespreman i van forme je dr za Saida, a pogotovo za ove ostale HNL-ovce iz nase repke... Forma je prolazna, klasa je vjecna.... Konkretno Said u top izdanjima ni blizu nije kao Ibro... Ona panenka protiv meni se cini Anderlechta je vrh.... Moze biti i da je bilo protiv Arisa... Nisam siguran... Koja razlika izmedju tadasnjeg Hajduka i ovog danasnjeg kojeg skart gruzijske ekipe izbacuju.... Danas su slabiji i od nekih nasih livada klubova.... fakat su dno dna, uostalom kao i HNL citav u kojem se Said ni blizu ne moze isticati.... To je dovoljno kao sabrati kao 5 + 5, i sve ti bude jasno...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”