Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ima, ovdje se lupaju gluposti kao i obicnobatman je napisao/la:Ima li jos kakav provjeren info ?
kako si ti naporan lik,odmori malo od tastature....AsharaK je napisao/la:Samo tebe volim ja, tebe volim ja
Željo ti si šampion, ti si šampionTarantino je napisao/la:kako si ti naporan lik,odmori malo od tastature....AsharaK je napisao/la:Samo tebe volim ja, tebe volim ja
Ubijas ga argumentimaAsharaK je napisao/la:Željo ti si šampion, ti si šampionTarantino je napisao/la:kako si ti naporan lik,odmori malo od tastature....AsharaK je napisao/la:Samo tebe volim ja, tebe volim ja
Za sto sluzi ovaj forum? Joj eto mene bas zabole kur ac za ove pametnice, uvodite red na forumu kao da je forum sluzbena stranica kluba..Ima dosta foruma gdje ne smijes pisat kako i sta hoces baljezgat, bujrum vjerovatno znas koji suzubanovic89 je napisao/la:100% provjeren info ko baci tiket 1X2 u mostaru dobija garant. Što ne mogu ovih provjerenih padobranaca sekunde.
On i Elegant su meni neka verzija ovog lika.Tarantino je napisao/la:kako si ti naporan lik,odmori malo od tastature....AsharaK je napisao/la:Samo tebe volim ja, tebe volim ja
Bravo kralju o konekcijama i lobiranju sve svodi ...Capt_Billy je napisao/la:Buba00 - Niko se nicemo u nenada. Tu si apsolutno upravu sto si rekao te stvari vezane za forum.
Da bi generalno nesto uopste uspijelo, prvenstveno treba imati dobre konekcije i lobiste koji ce privuci upravo one investitore koje nesto ovako zanima. Mi smo tamo vjerovatno upali preko BBI, odradim cemo svoje predstavljanje, pa sta bude, neka bude, ali nikakva nadanja ne treba polagati u to. Sam si sve to fino objasnio..
Druže po mahalama se svašta priča. Ja fakat ne znam i nemam pouzdane informacije, međutim onako logički gledajući mislim da vas malo svi lože da bi igrali sto posto protiv Želje bez kalkulacija da nebi rizikovali da vas pretekne Olimpic, Borac jer ne znate kakva je situacija ni kod njih. Ovako kao čuli svi da Željo neće dobiti licencu i hajmo nek VElež odigra na nož. Mislim da su Gredić i ostali mnogo ozboljni da bi fulili takvu stvar. Znali su prije godinu šta ih može koštati ove godine i mogli su pare od Evrope potrošiti da to poplaćaju, a onda varijantisati sa nekim novim dugovima. Objasniti igračima u čemu je problem itd, a koliko znam i igrači skoro pa redovno primaju lovu.MostaracVelezovac je napisao/la:Ja ne znam brato, al po mahali se prica Zeljo nemere kilo masla platit a ne dugove.
Ako ispadne da ne dobijete licensu a mi odemo u Evropu halal vam i 0:5 u Vrapcicima.