FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gledam ove slike što je momak iz Kalesije objavio sa njihovog portala,i sad ova dodjela poklona Vugdalić,Ćiro i Azmir košiljica,pantole,džemper,sako..i Dedić kopačke,šorc,kačket 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nek ga ne demoralise to, nek nastavi trenirat i pocet ce narednu kod kuce..takav je Ciro
nego kako je ekipa docekana hehe, je.es ove glavesine
nego kako je ekipa docekana hehe, je.es ove glavesine
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Mićo ušao početkom drugog izašao negdje oko 75., imao par finih prodora, jedan udarac čak solidan. Razlog zaista ne znam što ga je istjerao.
A igrači dočekani superiškica, bez ijednog jedinog povika prema njima te grubih startova. Prava prijateljska utakmica.
A igrači dočekani superiškica, bez ijednog jedinog povika prema njima te grubih startova. Prava prijateljska utakmica.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ustvari bila su dva momka iz Tuzle koja su bodrila svoje momke. Galamili su na golmana. Kaže jedan: "Ćiro istjeraj ga, dovoljan je razlog što je iz Lukavca. "GazijaKalesija je napisao/la:Mićo ušao početkom drugog izašao negdje oko 75., imao par finih prodora, jedan udarac čak solidan. Razlog zaista ne znam što ga je istjerao.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Evo i ovdje imate fotografija
http://www.nkp.ba/foto-praznik-fudbala- ... oluvremenu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nkp.ba/foto-praznik-fudbala- ... oluvremenu" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel kod vas danas igro mali Hasanovic?GazijaKalesija je napisao/la:Evo jedan članak.
http://www.kalesija.info/ciro-fudbaleri ... ih-golova/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tog malca sam zapamtio sa tusnja dok je bio kadet u zvornickoj drini mali je ocito lekciju nasim tada kadetima ubacio im je 3-4 gola i te sezone je bio najbolji strijelac omladinske lige bih.
Cito sam da je doso u kalesiju iz drine, mali je '95 godiste i bas me zanima igral' on kod vas i kakav je, prije par godina mali je bio doktor.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Drago mi je sto su rezerve danas dobile tekmu !
Znal' neko kako su odigrali danas Husic(broj 85), Kapic(broj99), Jusufbasic(broj22) ?
Znal' neko kako su odigrali danas Husic(broj 85), Kapic(broj99), Jusufbasic(broj22) ?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
vise gledalaca na prijateljskom mecu Slobode nego na nekim PL utakmicama,zalosno al istinito
jusufbasic danas odlican i karlos mi je reko da Ciro nije zadovoljan sutra odma 2 treninga imaju,crknut ce 
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jarane mi smo giganti ..pogledja sta sve radimo da bi i drugi zartadili novce od prodaje ulaznica..mi smo primjer drugim ..igramo te utakmice koje i ne moramo, ali izlazimo ljudima u susret i neka tako i trba a i nama valja promovisemo se narod nas sve vis ei vise postuje i dovodimo navijace na stadion..dosta je vise da na TK navijaju za druge klubover, vrijeme je da ljudi prihvate SLobodu kao sot su je prihvatali nekadsolar1987 je napisao/la:vise gledalaca na prijateljskom mecu Slobode nego na nekim PL utakmicama,zalosno al istinitojusufbasic danas odlican i karlos mi je reko da Ciro nije zadovoljan sutra odma 2 treninga imaju,crknut ce
sta nas boli briga hocemo li otici u PL ili ne..mi svoje planove posterpeno zavrsavamo, a drugi to hoce na silu ..oni mogu otici a opet ce zamjenit 5 trenera, opet ce im sve biti isto posebno nakon seone gdje ce se istrosit na sudije i kupovinu utakmica ..sad ce im ti svi privatnici koji su rekli na sjednici dati im lovu za te potrebe reci 'picka vam materina plasirali ste se sad nama vratite tr pare..mi barme trosimo nase ono sto imamo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
poslije su morali pjevat,ciro majstore gazije su uz tebe,al oprostit cemo ovaj put 
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Vise gledalaca nego na Dinamovoj proslavi titule .
-
intercontinental
- Kontakt:
Jel istina da je 29 u Mramoru prijateljska Mramor-Sloboda ?? Zna li neko ?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
intercontinental je napisao/la:Jel istina da je 29 u Mramoru prijateljska Mramor-Sloboda ?? Zna li neko ?
Nije istina, 29-og Sloboda igra u Prokosovicima protiv istoimene ekipe! Pozdrav
29.4. ProkosovićiPasha_car_aga je napisao/la:intercontinental je napisao/la:Jel istina da je 29 u Mramoru prijateljska Mramor-Sloboda ?? Zna li neko ?
Nije istina, 29-og Sloboda igra u Prokosovicima protiv istoimene ekipe! Pozdrav
?.5. Mladost Puračić
?.5. Mramor
-
HerLutwoII
- Kontakt:
?.5...NK Posavina B.Bijela -Brcko distrikt
ja imam info da je to dogovoreno na sastanku Ciro-HDZ
ja imam info da je to dogovoreno na sastanku Ciro-HDZ
Gorki je napisao/la:Ovi koji pišu na ss forumu su Tigrovi plaćenici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.