RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Na koji se način javiš, na taj identičan dobiješ i replike. Logično.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Zna li iko koje utakmice prenosi bht ovaj vikend?
Forza Velez
Forza Velez
Hvala bratozizu1991 je napisao/la:
Živio !
Forza Velež !
Forza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
Velezovac22
- Kontakt:
Znam dobar je Boba bio al brate brani dobro i odjednom kiksa to je razlika izmedju njega i Ostrog , Ostri nije kiks golman mislim da je jedinu gresku imao kad je onaj drugi gol od Sarajeva primio za citavu sezonu a tog crnogorca nisam gledao al mislim da je Bob bolji golman od njegazizu1991 je napisao/la:Golmanima je najbitnija konstantnost, nije sve tako crno. Ne sjećam se tih situacija, to jesu činjenice, tu nema priče. Međutim, imao je utakmica u kojima je pokazao da ima kvalitet. Ne znam samo tu situaciju sa Crnogorcem, nije klub još ništa potvrdio, @VELEZDOGROBA izađe sa tom informacijom.
Ma vjerujmo mu, vidjet' ćemo šta će da bude u subotu. Znam da niti jednom od njih neće da bude lako da stanu između stativa najednom, u takvoj utakmici, ali vjerujem da će se spremiti za to.
- VigorMostarac
- Kontakt:
-
konjicanin01
- Kontakt:
Nadat je se da ce se napokon raja probuditi,ove poslljedne igre su dovoljan poziv na tribine.Igraci takodje nemaju izgovor da su pod pritiskom,mogu igrat rastereceno za raju,dok protivnik bogami je pod velikim pritiskom.VigorMostarac je napisao/la:Grad se budi
- Capt_Billy
- Kontakt:
Protivnik je godina naviknut da igra po pritiskom, a vi nas niste kuci dobili evo peta godina ide. Tako da je iskreno pritisak na vama.konjicanin01 je napisao/la:Nadat je se da ce se napokon raja probuditi,ove poslljedne igre su dovoljan poziv na tribine.Igraci takodje nemaju izgovor da su pod pritiskom,mogu igrat rastereceno za raju,dok protivnik bogami je pod velikim pritiskom.VigorMostarac je napisao/la:Grad se budi
Apsolutni ste favoriti u ovom susretu. Ja vam iskreno savjetujem da od prve minute navalite, pa sta bude...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Zato što su se skoro svake godine svirali nepostojeći penali.
Jeldevm22 je napisao/la:Zato što su se skoro svake godine svirali nepostojeći penali.
DRUG NEBI TI PUNCA
- zeljeznicar1
- Kontakt:
I ove ce 4.vm22 je napisao/la:Zato što su se skoro svake godine svirali nepostojeći penali.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Juriš, niste odavno. 
zizu1991 je napisao/la:Juriš, niste odavno.
- Titova-Juga
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Juriš, niste odavno.
Baš htjedoh nešto slično napisat. Nevjerovatna je ta maloljetnička delikvencija.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Igrajte za Sarajev*o, vase guzne havere, kad vec razmisljate kao i oni...vm22 je napisao/la:Zato što su se skoro svake godine svirali nepostojeći penali.
Najgore od svega, kada ti se neko ko evropi ne moze prismrditi pocne necemo nadati kada mu Zeljo dode u goste. Mislim, generalno to nije samo vas problem, vec kompletnog drustva. Tako neka "ž" momcad se toliko nalozi protiv Zelje, pa kada dobije po usima, u svima drugim vide krivca samo ne u sebi!
E tako ti nekako dode ta tvoja konstatacija.
Evo sezone, ako ces iskreno, prvi put u posljednnjih pet godina ja vas vidim kao favorite, prvenstveno jer mi igramo toplo-hladno, tj, ne znamo dokrajciti protivnika kada to treba pa sami sebi zakomplikujemo sitvaciju. jednostavno ne znamo iskoristi ono sto nama rade ekipe u evropi. Tj, iskoriste momentum pa te nabubaju kada imaju prilike u kratkom vremenskom periodu. Upravo to nas je kostalo derbija na Kosevu (0:0) prvenstveno i derbija na Grbavici (1:1) kup, Celik (2:2) u Zenici, itd...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Ma ja, gdje ćemo se nadati pobjedi pored sile kao što je Željo. Trebamo fino vam odmah dati 0-3 i 3 boda, da ne dolazite džaba a i raja da ne dolazi bezveze na utakmicu. Ne znam kako se samo mi navijači Veleža usuđujemo nadati nečemu protiv Želje.Capt_Billy je napisao/la:Igrajte za Sarajev*o, vase guzne havere, kad vec razmisljate kao i oni...vm22 je napisao/la:Zato što su se skoro svake godine svirali nepostojeći penali.
Najgore od svega, kada ti se neko ko evropi ne moze prismrditi pocne necemo nadati kada mu Zeljo dode u goste. Mislim, generalno to nije samo vas problem, vec kompletnog drustva. Tako neka "ž" momcad se toliko nalozi protiv Zelje, pa kada dobije po usima, u svima drugim vide krivca samo ne u sebi!
E tako ti nekako dode ta tvoja konstatacija.
Evo sezone, ako ces iskreno, prvi put u posljednnjih pet godina ja vas vidim kao favorite, prvenstveno jer mi igramo toplo-hladno, tj, ne znamo dokrajciti protivnika kada to treba pa sami sebi zakomplikujemo sitvaciju.
Ukratko, elaboracijom posta našeg manijaka došli smo do zaključka da je kompleks Željo jedan od opštih društvenih problema. Nadam se da postoji način da se ta mentalna zaostalost izliječi. 
Fakat, kompleks Željo jer sam napisao da su im svirali nepostojeći penal.zizu1991 je napisao/la:Ukratko, elaboracijom posta našeg manijaka došli smo do zaključka da je kompleks Željo jedan od opštih društvenih problema. Nadam se da postoji način da se ta mentalna zaostalost izliječi.
Bio sam na svakoj domaćoj utakmici, nisam ni jednu propustio pa tako ni tu, ko je još od raje bio sjeća se nepostojećeg penala kojeg je "skrivio" Zlaja Kazazić, mislim da ima izvještaj i na yt pa se svak može uvjeriti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.